*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):dam Ci znać gdzie nas poniesie;) ale opcja blisko Was jest bardzo kusząca taa fajnie,jakbym już chciała spać..zemdleć można od tego smrodu:tard: Wiem :p A jaka praca w DE?? Ja zaraz idę spać, to możesz mi "to" podesłać :D Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Wiem :p A jaka praca w DE?? Ja zaraz idę spać, to możesz mi "to" podesłać :D jestem dosyć wszechstronna...się zobaczy co się trafi,byle Luna nie była sama za długo ja też już idę do wyrka,kolorowych:p Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a): No właśnie ;) Ale chyba minie pół wieku, zanim dojedziecie na wystawę do Dortmundu :-(:mad: az tak źle to nie powinno być :eviltong: magdabroy napisał(a): Szkoda :( Poznałabym kogoś z dogo ;) ja mam na swoim koncie Wiki , Kalyne i Izę :diabloti: magdabroy napisał(a):W Opolu nie można :shake: na dużo wystawach nie można .... Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):az tak źle to nie powinno być :eviltong: ja mam na swoim koncie Wiki , Kalyne i Izę :diabloti: No to 15 lat :diabloti: Nie denerwuj mnie :mad: Jakbym nie nawaliła, to ja też byłabym na tej liście :oops: Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):No to 15 lat :diabloti: Nie denerwuj mnie :mad: Jakbym nie nawaliła, to ja też byłabym na tej liście :oops: Noooo z 10 :diabloti: jeszcze bedzie okazja ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 hello:lol: śnieg sypał przez chwilę,zimno jest,ślizgawica:placz: ładna mi wiosna:angryy: już widzę Wielkanoc,święconki pośród śniegu,zimowe ubrania...ehh co za ohyda Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Będziecie mieć białe święta :diabloti: A u mnie już po śniegu prawie nie ma śladu, tylko w polach troszkę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a):Będziecie mieć białe święta :diabloti: A u mnie już po śniegu prawie nie ma śladu, tylko w polach troszkę :eviltong: ale fajnie macie...:-( Quote
Sonka95 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):hello:lol: śnieg sypał przez chwilę,zimno jest,ślizgawica:placz: ładna mi wiosna:angryy: już widzę Wielkanoc,święconki pośród śniegu,zimowe ubrania...ehh co za ohyda U nas tez teraz sypie ten śnieg :shake: zamiast go ubywać ciągle jest go więcej ... Quote
M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a):Będziecie mieć białe święta :diabloti: A u mnie już po śniegu prawie nie ma śladu, tylko w polach troszkę :eviltong: Wkurzasz człowieka :diabloti::mad: u nas sypie... Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 nie wiem...może odę do wiosny ,albo jakiś szamański taniec trzeba by odprawić:evil_lol::placz: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 M&S napisał(a):Wkurzasz człowieka :diabloti::mad: u nas sypie... Wiem :diabloti: Byłam w polach na rowerze i śniegu już nie ma w ogóle :eviltong: marta.k9080 napisał(a):nie wiem...może odę do wiosny ,albo jakiś szamański taniec trzeba by odprawić:evil_lol::placz: Pobawimy się w Indian :razz: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a): Byłam w polach na rowerze i śniegu już nie ma w ogóle :eviltong: Pobawimy się w Indian :razz: Dawaj mi tu takie rewelacje...prędzej się powieszę:grab: kuszące...kto robi za szamana?:cool3: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):Dawaj mi tu takie rewelacje...prędzej się powieszę:grab: kuszące...kto robi za szamana?:cool3: A będziemy palić fajkę pokoju? Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a):A będziemy palić fajkę pokoju? może być...:ylsuper: choc ja to bym jakiś dym w niebo puściła,żeby przepędzić te zimowe chmurzyska... Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Mam nadzieję, że w końcu Wam ta zima odpuści ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że w końcu Wam ta zima odpuści ;) Każda prognoza podaje co innego(cóż za niekompetencja:shake:) Niby do końca weekendu ,ma być tak obrzydliwie jak teraz,a od Pn już temp. na plusie i deszcz. Wiesz ,że mi to tak obrzydło,że rano nie mam chęci znowu pójść do lasu w te zaspy,ale po parku łazić nie będę,Luna by była niepocieszona :-( Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 No ja Ci sie nie dziwie bo nam się też nie chce , człowiek chodzi jakis taki wqur..... "niedoświetlony" cały czas :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 dOgLoV napisał(a):No ja Ci sie nie dziwie bo nam się też nie chce , człowiek chodzi jakis taki wqur..... "niedoświetlony" cały czas :roll: Sypie i u nas ( k*rwa mac!) :placz: dokładnie tak jest,ilu ja ludzi usłyszałam klnących po nosem... Quote
łamAga Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 marta.k9080 napisał(a):Sypie i u nas ( k*rwa mac!) :placz: dokładnie tak jest,ilu ja ludzi usłyszałam klnących po nosem... W taki okres powinno sie chodzic na solarium chociaż jeden dzień w tygodniu ( słowa lekarza ) żeby nie popaść w depresję , ale idz tu na solarium a zaraz wyjdz na -20 :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 dOgLoV napisał(a):W taki okres powinno sie chodzic na solarium chociaż jeden dzień w tygodniu ( słowa lekarza ) żeby nie popaść w depresję , ale idz tu na solarium a zaraz wyjdz na -20 :roll: nie lubię:shake: Quote
Recommended Posts