łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):To chodź też ;) marta.k9080 napisał(a):zbieraj doopę do DE to potrwa zanim ja tam będę:roll: U mnie to nie wchodzi w grę , kupiliśmy dom i teraz trzeba w nim robić :roll: jesteśmy uwięzieni .... Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):U mnie to nie wchodzi w grę , kupiliśmy dom i teraz trzeba w nim robić :roll: jesteśmy uwięzieni .... ale przelotem to chyba możesz kiedyś do DE wpaść,co?:razz: Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):ale przelotem to chyba możesz kiedyś do DE wpaść,co?:razz: taaaaaaaaaaaaak , juz od długoego czasu mam zaklepany nocleg u Magdy gdybyśmy sie wreszcie wybrali na niemiecką wystawe :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):taaaaaaaaaaaaak , juz od długoego czasu mam zaklepany nocleg u Magdy gdybyśmy sie wreszcie wybrali na niemiecką wystawe :lol: :razz: Szczepicie psy co roku na wirusówki?Zastanawiam się czy jest sens szczepić skoro szczepionka starcza ponoć na 3lata.... Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a)::razz: Szczepicie psy co roku na wirusówki?Zastanawiam się czy jest sens szczepić skoro szczepionka starcza ponoć na 3lata.... ja nie szczepię co roku , wystarczy że przeciw wściekliźnie stosujemy co roku po co dodatkowo osłabiać im organizmy .... Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):ja nie szczepię co roku , wystarczy że przeciw wściekliźnie stosujemy co roku po co dodatkowo osłabiać im organizmy .... no właśnie...miałam pójść z Lunką dzisiaj,ale tak mnie męczy czy aby na pewno powinnam:roll: Quote
łamAga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):no właśnie...miałam pójść z Lunką dzisiaj,ale tak mnie męczy czy aby na pewno powinnam:roll: Ja w tym roku będe szczepiła Nerona ale tylko dlatego że dwa lata tego nie robiłam ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja w tym roku będe szczepiła Nerona ale tylko dlatego że dwa lata tego nie robiłam ;) a Vet nie kazał co roku szczepić?choć w sumie to decyzja właściciela... Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dOgLoV napisał(a):a w papę byście nie chciały ?? :mad: Wy obok siebie na wspólnych spacerach a ja w PL :obrazic: A co źle Ci tu? Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Besti napisał(a):To ja zacofana jestem bo nie zorientowałam się mimo że granicę DE mam 3km dalej:evil_lol: Dobra jesteś :roflt::roflt::roflt: dOgLoV napisał(a):taaaaaaaaaaaaak , juz od długoego czasu mam zaklepany nocleg u Magdy gdybyśmy sie wreszcie wybrali na niemiecką wystawe :lol: No właśnie ;) Ale chyba minie pół wieku, zanim dojedziecie na wystawę do Dortmundu :-(:mad: Ja szczepię na wirusówki, jak mi się przypomni ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Ja szczepię na wirusówki, jak mi się przypomni ;) wnioskuję z tego,że nie ma się czego bac,jak Luny nie zaszczepię teraz? Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):.... zanim dojedziecie na wystawę do Dortmundu :-(:mad: Miałam chętkę na tę wystawę w maju, ale dooopa z tego:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):wnioskuję z tego,że nie ma się czego bac,jak Luny nie zaszczepię teraz? Raczej nie ;) Swoją pierwszą sukę to zaszczepiłam ją przez pierwsze 2 lata, a potem już nie ;) Tora ma 3 lata i szczepiłam ją dopiero 2 razy. I teraz ją zaszczepię dopiero jak pojadę do PL ;) M&S napisał(a):Miałam chętkę na tę wystawę w maju, ale dooopa z tego:diabloti: Szkoda :( Poznałabym kogoś z dogo ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Raczej nie ;) Swoją pierwszą sukę to zaszczepiłam ją przez pierwsze 2 lata, a potem już nie ;) Tora ma 3 lata i szczepiłam ją dopiero 2 razy. I teraz ją zaszczepię dopiero jak pojadę do PL ;) No,Luna dopiero raz miała to szczepienie na wirusówki ,za to już dwa na wściekliznę:-? nie chcę niepotrzebnie pakować w nią tylu zastrzyków:shake: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a): Szkoda :( Poznałabym kogoś z dogo ;) Nawet nie wiesz jak ja żałuję...taka fajna wystawa. Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):No,Luna dopiero raz miała to szczepienie na wirusówki ,za to już dwa na wściekliznę:-? nie chcę niepotrzebnie pakować w nią tylu zastrzyków:shake: Tora była szczepiona dopiero raz na wściekliznę, bo tu jest na 3 lata :eviltong: W maju muszę iść ją zaszczepić :roll: M&S napisał(a):Nawet nie wiesz jak ja żałuję...taka fajna wystawa. Ja się tam prawie zgubiłam w zeszłym roku :D I podoba mi się, że można wejść z psem, który nie jest wystawiany :multi: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a): Ja się tam prawie zgubiłam w zeszłym roku :D I podoba mi się, że można wejść z psem, który nie jest wystawiany :multi: Można wchodzić z niewystawianym psem w zasadzie wszędzie tylko trzeba mieć książeczkę z aktualnymi szczepieniami. Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Tora była szczepiona dopiero raz na wściekliznę, bo tu jest na 3 lata :eviltong: W maju muszę iść ją zaszczepić :roll: w PL głupi przepis,a psy niepotrzebnie faszerowane są chemią...:shake: zaraz stracę oddech...Luna puszcza extra śmierdzące bąki:grab: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Można wchodzić z niewystawianym psem w zasadzie wszędzie tylko trzeba mieć książeczkę z aktualnymi szczepieniami. W Opolu nie można :shake: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):W Opolu nie można :shake: Żartujesz...? Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Żartujesz...? Nie :shake: 2 lata temu chciałam wejść z Torą, żeby się oswajała z wystawami itp. i nie pozwolono mi wejść :shake: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):w PL głupi przepis,a psy niepotrzebnie faszerowane są chemią...:shake: zaraz stracę oddech...Luna puszcza extra śmierdzące bąki:grab: Takie życie ;) Przeprowadź się do DE to będziesz szczepić co 3 lata ;) To masz fajnie :evil_lol: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Nie :shake: 2 lata temu chciałam wejść z Torą, żeby się oswajała z wystawami itp. i nie pozwolono mi wejść :shake: Dziwne obyczaje tam panują. Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Takie życie ;) Przeprowadź się do DE to będziesz szczepić co 3 lata ;) To masz fajnie :evil_lol: dam Ci znać gdzie nas poniesie;) ale opcja blisko Was jest bardzo kusząca taa fajnie,jakbym już chciała spać..zemdleć można od tego smrodu:tard: Quote
Recommended Posts