kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):cześć Chamstwa ciąg dalszy: znowu na naszej klatce schodowej nasrane...:angryy: sytuacja o tyle dziwna,że tym razem na 3.piętrze było wieczorem,a rano to samo g*wno było na 2.piętrze...ktoś je przeniósł i podrzucił innym?U nas w budynku są ciągłe kłótnie i wzajemne oskarżenia...są trzy psy żaden z nich nie załatwia się w pomieszczeniach,nie wiem skąd to g*wno i dlaczego ktoś je przerzucał.Mnie o to nie oskarżono...ale sytuacja jest naprawdę...niesmaczna.:shake: Tak poza tym to nic nowego.Pogoda taka se,śnieg leży,wiatr pizga... Hellllloł :) OMG :mdleje: to w takim tempie, za parę nocy gówno samo wyjdzie z bloku :evil_lol: a u nas śnieg zaczął sypać :multi: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) dOgLoV cyrk na kółkach u nas w bloku.... kalyna hej, nie wiem czemu ludzie robią takie rzeczy... precz ze śniegiem,oddam Ci nasz,ja już go nie chcę:placz: Edited March 18, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):A może to nie jest psia kupa :hmmmm: że jakiś ludź niby nasrał...?:evil_lol: na pewno psia...na kota za duża.. Quote
*Magda* Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):że jakiś ludź niby nasrał...?:evil_lol: A może tak być :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 magdabroy napisał(a):A może tak być :evil_lol: k**** to życzę zaparć na resztę życia:evil_lol: nie no to była psia niespodzianka... Quote
Oscar Patric Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ludzie to świnie:evil_lol: zamiast posprzątać to takie cyrki:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 unikatowydiament napisał(a):ludzie to świnie:evil_lol: zamiast posprzątać to takie cyrki:angryy: chamy zwyczajne:mad: 18.03 rok temu..KTOŚ WIDZI TU ten zasrany ŚNIEG?:angryy::placz: było ponad +10'C Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jaka słodka Lunka :loveu: no śniegu nie było :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):jaka słodka Lunka :loveu: no śniegu nie było :roll: :loveu: jaka mała jeszcze była.... Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a)::loveu: jaka mała jeszcze była.... mała .... pojęcie względne , ale jeszcze taka "szczenięca" :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):mała .... pojęcie względne , ale jeszcze taka "szczenięca" :loveu: 4 miesiące dopiero miała...:p Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):4 miesiące dopiero miała...:p no to bardzo młodziutka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):no to bardzo młodziutka :loveu: i taka mięciutka jak maskotka:p...a teraz to sportowa dziewczyna z niej ,od biegania ma takie fajne mięśnie i taka sprężysta jest:razz: Quote
łamAga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):i taka mięciutka jak maskotka:p...a teraz to sportowa dziewczyna z niej ,od biegania ma takie fajne mięśnie i taka sprężysta jest:razz: Ja tam z Neronem nie biegam , chyba by nie zabił na pierwszym zakręcie .... Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja tam z Neronem nie biegam , chyba by nie zabił na pierwszym zakręcie .... ja czekam ,aż białe cholerstwo zniknie, to se pobiegamy,puki co tyrałam Lunę bieganiem z góry i pod górę :diabloti: właśnie wyjrzałam przez okno...śnieg sypie :placz::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming::flaming: Quote
kalyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 http://imageshack.us/a/img163/7001/dsc00279nl.jpg ale fajne to zdjęcie :loveu: ale ogólnie to w tamtym roku było bardzo mało śniegu... o ile był... noo to w tym roku musi nadrobić :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Dzień dobry:lol: Piękną mamy zimę tej wiosny....:grab: W lesie zaspy po kolana,ni za cholerę przejść się nie da,pod śniegiem lód zabić się można.Każdy kto idzie przeklina pod nosem,chodniki zaj*bane,z drzew się sypie,ciężko się idzie... Mamy dzisiaj +4'C i białe cholerstwo zaczyna troszkę topnieć ,ale słońca nie ma...:shake: Nawet nie mam ochoty wyjść ze wschodem słońca i na spacerek idziemy przed 7.00 a wracamy po 8.00,naprawdę nie ma gdzie pójść ,za ślisko,za wielgachne zaspy,a ścieżki wąskie...polami nie chodzimy bo tam mogą te agresywne psy biegać.Do dupy taki marzec :angryy: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 U mnie dziś sypie śnieg z deszczem :( Jak ja będę dziś biegać :placz: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie dziś sypie śnieg z deszczem :( Jak ja będę dziś biegać :placz: No proszę. Jest jednak sprawiedliwość na świecie:eviltong: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):No proszę. Jest jednak sprawiedliwość na świecie:eviltong: Maupa z ciebie :eviltong: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Maupa z ciebie :eviltong: Okropna jędza, nawet :evil_lol: Quote
Recommended Posts