*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):ale zboczona jestes :eviltong: A co jest zboczonego w drapaniu po klacie? :hmmmm: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):A co jest zboczonego w drapaniu po klacie? :hmmmm: hmmmm...... nic :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):hmmmm...... nic :diabloti: Teraz to mnie rozpe*doliłaś :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 czemu każda nasza rozmowa zawsze schodzi na jakieś zboczone tory....:diabloti::megagrin::hmmmm: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Teraz to mnie rozpe*doliłaś :mdleje: :eviltong: wiesz 21 już jest , wszystko wydaje mi sie zboczone :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):czemu każda nasza rozmowa zawsze schodzi na jakieś zboczone tory....:diabloti::megagrin::hmmmm: Zapytaj Agnieszki, bo to ona ma takie myśli :evil_lol: dOgLoV napisał(a)::eviltong: wiesz 21 już jest , wszystko wydaje mi sie zboczone :eviltong: To co będzie za godzinę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Zapytaj Agnieszki, bo to ona ma takie myśli :evil_lol: To co będzie za godzinę :diabloti: Aga,co jest z Tobą,co?:evil_lol: za godzinę Sodoma i Gomora Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Zapytaj Agnieszki, bo to ona ma takie myśli :evil_lol: To co będzie za godzinę :diabloti: Mnie ?? ale ja nic nie wiem :help1: za godzinę bedzie już po :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a): za godzinę bedzie już po :diabloti: Szybka jesteś :diabloti: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Szybka jesteś :diabloti: a co :diabloti: nie no póki co czekam aż sie woda ugrzeje , nie ma to jak ciepła woda lecąca prosto z kranu :roll: bloku wracaj :placz: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 idę do wyra...tylko mi tu zgorszenia nie siać na wątku:diabloti:;) Kolorowych snów:p Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):a co :diabloti: nie no póki co czekam aż sie woda ugrzeje , nie ma to jak ciepła woda lecąca prosto z kranu :roll: bloku wracaj :placz: Jak sobie tak pomyślę, że siedzisz na dogo i mogłabyś "to" zrobić między napisaniem postów, to jesteś szybsza niż Al Bundy :diabloti::eviltong: Zamontujcie sobie przepływowy podgrzewacz, to będziesz miała ciepła wodę non stop ;) Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):idę do wyra...tylko mi tu zgorszenia nie siać na wątku:diabloti:;) Kolorowych snów:p zgorszenia nie bydzie bo ja też pomału ide nynać ;) dobranoc :lol: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):idę do wyra...tylko mi tu zgorszenia nie siać na wątku:diabloti:;) Kolorowych snów:p Nie obiecuję :evil_lol: Dobranoc :) Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Jak sobie tak pomyślę, że siedzisz na dogo i mogłabyś "to" zrobić między napisaniem postów, to jesteś szybsza niż Al Bundy :diabloti::eviltong: Zamontujcie sobie przepływowy podgrzewacz, to będziesz miała ciepła wodę non stop ;) :roflt::roflt::roflt::roflt:nie no aż tak źle to ze mna nie jest :diabloti: ale to pewnie nieźle prądu ciągnie ?? Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a): ale to pewnie nieźle prądu ciągnie ?? Zależy jaki mocny ;) W kuchni do mycia mam 5kW, ale w łazience już jest potrzebny min. 19 kW ;) Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Zależy jaki mocny ;) W kuchni do mycia mam 5kW, ale w łazience już jest potrzebny min. 19 kW ;) o kurcze to dla mnie wyższa szkoła jazdy ;) najlepiej jak by tutaj rury pociągnęli ale twierdzą że za małe osiedle i się nie opłaca .... Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):o kurcze to dla mnie wyższa szkoła jazdy ;) najlepiej jak by tutaj rury pociągnęli ale twierdzą że za małe osiedle i się nie opłaca .... 5kW to znaczy, że urządzenie potrzebuje na godzinę 5 kilowatów ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 cześć Chamstwa ciąg dalszy: znowu na naszej klatce schodowej nasrane...:angryy: sytuacja o tyle dziwna,że tym razem na 3.piętrze było wieczorem,a rano to samo g*wno było na 2.piętrze...ktoś je przeniósł i podrzucił innym?U nas w budynku są ciągłe kłótnie i wzajemne oskarżenia...są trzy psy żaden z nich nie załatwia się w pomieszczeniach,nie wiem skąd to g*wno i dlaczego ktoś je przerzucał.Mnie o to nie oskarżono...ale sytuacja jest naprawdę...niesmaczna.:shake: Tak poza tym to nic nowego.Pogoda taka se,śnieg leży,wiatr pizga... Quote
Sonka95 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 No to chamska sytuacja zostawiona przez właściciela :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sonka95 napisał(a):No to chamska sytuacja zostawiona przez właściciela :shake: podejrzewam nadal,że to ktoś z zewnątrz...wszyscy sprzątają u nas po swoich psach,więc raczej nie zostawili by g*wna na klatce nie? Quote
Recommended Posts