łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 mam nadzieję że nie wpadłaś w jakąś zaspę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dzień dobry:p mamy 0'C ale słoneczko dopisuje:razz: poszłyśmy jednak do lasu,żal mi było przepuścić spotkanie z psiakami.Okazało się ,że ich wczoraj też te paskudne psy straszyły. Na sam początek spaceru zaopatrzyłam się w gruby,ciężki kij w dłoni trzymałam cały czas gaz.Szczęśliwie dzisiaj tych psów nie było.Lunka wybawiła się za to ze swoimi kumplami. Białe cholerstwo powoli topnieje...pamiętam ,że rok temu o tej porze było +16'C a dzisiaj...eh:shake: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Super że dzisiaj mieliście spokojny spacerek :multi: u nas było ładne słoneczko i w najcieplejszym momencie dnia mieliśmy +6 stopni :loveu: ale byłam wyrodną panią i nie byłam na spacerku :oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):Super że dzisiaj mieliście spokojny spacerek :multi: u nas było ładne słoneczko i w najcieplejszym momencie dnia mieliśmy +6 stopni :loveu: ale byłam wyrodną panią i nie byłam na spacerku :oops: wow ,kiedy ja ostatnio +6'C widziałam....:shake: no wiesz...spacerek to świętość.. Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):wow ,kiedy ja ostatnio +6'C widziałam....:shake: no wiesz...spacerek to świętość.. ja jak jest taka pogoda to wolę posiedzieć w domu , wiem leń jestem ale po prostu nie nawidzę zimna , a dla mnie każda temperatura poniżej co najmniej 10 stopni jest zimna brrrrrrrrrr wtedy zamiast cieszyć się spacerkiem to jak najszybciej chce byc z powrotem w domu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):ja jak jest taka pogoda to wolę posiedzieć w domu , wiem leń jestem ale po prostu nie nawidzę zimna , a dla mnie każda temperatura poniżej co najmniej 10 stopni jest zimna brrrrrrrrrr wtedy zamiast cieszyć się spacerkiem to jak najszybciej chce byc z powrotem w domu :roll: Luna nie dałaby mi żyć,gdybym nie poszła z nią na spacer.Aż trudno uwierzyć jak ona się zmienia.Kiedyś spacer był złem koniecznym ,teraz sama popędza mnie z rana i domaga się wyjścia:multi: Ja najbardziej nie lubię,mroźnego wiatru,a taki dzisiaj mamy... Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 no i tylko się z tego można cieszyć :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas też wiatrzysko takie że jak szliśmy do kocioła to nic nie widziałam a łzy mi ciurkiem ciekły :angryy: i stwierdziłam że nie ide na spacer :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):no i tylko się z tego można cieszyć :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas też wiatrzysko takie że jak szliśmy do kocioła to nic nie widziałam a łzy mi ciurkiem ciekły :angryy: i stwierdziłam że nie ide na spacer :shake: pękam z dumy:razz: moje też były czerwone i załzawione Pochwalę teraz Lunkę. Wczoraj i dzisiaj Lunka była w mieście.Była z nami też moja mama.Wczoraj kiedy weszłam do SM,Lunka piszczała co prawda i koniecznie chciała pójść za mną(czekała z moją mamą) ale na głównej ulicy zachowywała się bardzo przyzwoicie.Nie oglądała się za siebie,nie szarpała,nie robiła dziwnych uników itp:multi: Dzisiaj poszłyśmy między stragany,Lunka sobie wszystko dokładnie obwąchała i chciała skakać na te stragany:evil_lol: Potem weszłyśmy na wąski chodnik,pełno ludzi z Kościoła tamtędy szło,a Lunka...przeszła spokojnie,wręcz idealnie:crazyeye: Byłam naprawdę zaskoczona i ogromnie dumna z jej zachowania. Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 nooo bravo :klacz::klacz::klacz::klacz: niby mała rzecz a cieszy :loveu: i co ciekawego Ci powiedzieli w SM?? Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):nooo bravo :klacz::klacz::klacz::klacz: niby mała rzecz a cieszy :loveu: i co ciekawego Ci powiedzieli w SM?? no,że będą patrolowac to miejsce gdzie te psy biegają ,albo przyjedzie hycel jak nie znajda właścicieli i żeby dzwonić jak je zobaczę... t jest dla mnie takie wspaniałe uczucie iść z Lunką na luzie i nie martwic się,że zaraz zrobi cos głupiego Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dobre i to .... żebym ja mogła iść z Neronem na spokojnie i nie bac się że zraz mi cos wywinie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):dobre i to .... żebym ja mogła iść z Neronem na spokojnie i nie bac się że zraz mi cos wywinie :roll: życzę Ci tego,bo uczucie boskie :p Jest mi zimno.Ale jem właśnie lody.Jestem nienormalna. Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):życzę Ci tego,bo uczucie boskie :p Jest mi zimno.Ale jem właśnie lody.Jestem nienormalna. Mi też zimno , trza by chyba w piecu napalić :lol: lody z bitą śmietaną :loveu: ale mi chęci zrobiłas , powiedziałam o tym Sebastianowi i powiedział że jak zabiję króla szkieletów :stupid: to mnie zawiezie do sklepu :multi: ale mam ochote na loda w stylu sandwich :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 dOgLoV napisał(a):Mi też zimno , trza by chyba w piecu napalić :lol: lody z bitą śmietaną :loveu: ale mi chęci zrobiłas , powiedziałam o tym Sebastianowi i powiedział że jak zabiję króla szkieletów :stupid: to mnie zawiezie do sklepu :multi: ale mam ochote na loda w stylu sandwich :loveu: ja miałam takie z pudełka...kawowo-śmietankowo-czekoladowe:p Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja miałam takie z pudełka...kawowo-śmietankowo-czekoladowe:p Obżartuchy:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja miałam takie z pudełka...kawowo-śmietankowo-czekoladowe:p Ja lody lubie tylko śmietankowe , ewentualnie śmietankowo pożeczkowe :loveu: M&S napisał(a):Obżartuchy:evil_lol: ja co weekend sobie obiecuję że sie odchudzam :diabloti: a juz na za tydzien mam planowane gofry z lodami i bitą śmietaną bo obiecałam Igorkowi ( chrześniak Sebastiana ) że mu zrobię :diabloti: Quote
M&S Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Zrobiłaś mi smaka na gofry, ciepłe gofry:diabloti::mad: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 A ja lody lubię czekoladowe najbardziej.Jak owocowe to tylko sorbety:p Eee tam odchudzanie,jedzenie jest za dobre:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ja tylko lody jogurtowe :loveu: dOgLoV napisał(a): ale mi chęci zrobiłas , powiedziałam o tym Sebastianowi i powiedział że jak zabiję króla szkieletów :stupid: to mnie zawiezie do sklepu :multi: ale mam ochote na loda w stylu sandwich :loveu: Nie dość, że lody z Sebkiem, to jeszcze sandwich :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):Ja tylko lody jogurtowe :loveu: Nie dość, że lody z Sebkiem, to jeszcze sandwich :evil_lol: Jogurtowych u nas nie ma:shake: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jogurtowych u nas nie ma:shake: U nas w sklepie też nie :( Ale w lodziarniach już tak :multi: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 magdabroy napisał(a):U nas w sklepie też nie :( Ale w lodziarniach już tak :multi: o lodziarni takiej prawdziwej to na naszym zadupiu pomarzyć se można... Quote
Recommended Posts