Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sonka95 napisał(a):Hej :) ale fajna panda :cool3: to moje ulubione misie:loveu: Quote
Sonka95 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):to moje ulubione misie:loveu: Pandy to ogólnie bardzo piękne są :loveu: .. kiedyś w gazecie chyba Przyjaciel Pies widziałam psiaka rasy chow chow pomalowanego na pandę :-o Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sonka95 napisał(a):Pandy to ogólnie bardzo piękne są :loveu: .. kiedyś w gazecie chyba Przyjaciel Pies widziałam psiaka rasy chow chow pomalowanego na pandę :-o może Photoshopem?chociaż są takie farby "bezpieczne" dla zwierząt(co za głupota:shake:) Quote
Sonka95 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):może Photoshopem?chociaż są takie farby "bezpieczne" dla zwierząt(co za głupota:shake:) to wyglądało bardziej jak farba ... ale teraz to ludzie wszystko robią , żeby mieć orginalnego zwierzaka Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Sonka95 napisał(a):to wyglądało bardziej jak farba ... ale teraz to ludzie wszystko robią , żeby mieć orginalnego zwierzaka Idioci są wszędzie. Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 hej napisałam ale chyba nie widziałaś więc powtarzam : hej :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Znalazłam kilka zaległych foteczek.Następne będą ,jak białe cholerstwo zniknie... Spacer ze wschodem słoneczka dawny most kolejowy ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV umknęło mi,wybacz:calus::oops: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):dOgLoV umknęło mi,wybacz:calus::oops: się nic nie stało :diabloti: fajne fotki :loveu: troche na nich mroźno brrrr Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):się nic nie stało :diabloti: fajne fotki :loveu: troche na nich mroźno brrrr dzięki,a no mroźno bo na minusie było:roll: Nie wiem jak tam wygląda nad Wisłą,ale do lasu nie mam ochoty pójść...:shake: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 mi w taki zią to w ogóle sie nie chce z domu wychodzić :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):mi w taki zią to w ogóle sie nie chce z domu wychodzić :shake: to też,ale nie chce tych okropnych psów spotkać:shake: Luna pewnie by zgrywała bohaterkę, jak wczoraj...Kiedyś umrę przez te jej wyskoki. Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):to też,ale nie chce tych okropnych psów spotkać:shake: Luna pewnie by zgrywała bohaterkę, jak wczoraj...Kiedyś umrę przez te jej wyskoki. skad ja to znam :roll: przez Nerona to juz tyle razy leżałam że masakra :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):skad ja to znam :roll: przez Nerona to juz tyle razy leżałam że masakra :roll: W momencie spotkania tych psów wolałabym mieć Lunę na smyczy,bo wczoraj wybiegła do nich,a ja chce móc ją osłonic jakby doszło do ataku. Na razie raczej nie idę z Lunką w to miejsce gdzie one się szwendają. Najchętniej kupiłabym paralizator.Ale to drogie jest. M&S dziękuję:lol: Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 ale Ty bojowa jesteś :lol: troszke uwazaj z tym osłanianiem Lunki żeby sie stragedia nie stała :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):ale Ty bojowa jesteś :lol: troszke uwazaj z tym osłanianiem Lunki żeby sie stragedia nie stała :roll: wolę żeby mi się coś stało niż Lunce,jak ja bym mogła pozwolić żeby stała jej się krzywda,ona tak mi ufa... Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 marta.k9080 napisał(a):wolę żeby mi się coś stało niż Lunce,jak ja bym mogła pozwolić żeby stała jej się krzywda,ona tak mi ufa... rozumiem , tylko że ona może uciec a Ty nie .... Quote
M&S Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Poczytaj trochę o komunikowaniu się psów między sobą. Wydaje mnie się, że powinnaś trochę wyluzować. Bo jak Ty jesteś w stresie, to Luna odbiera Twoje zachowanie i to nie jest dobre. Musisz być bardziej opanowana. Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):rozumiem , tylko że ona może uciec a Ty nie .... ona by nie uciekła...jestem tego prawie pewna,a jakie ma szanse z mixem asta/pita i drugim wielkim psem..żadne:-( ja mam gaz,gruby kij i kupię paralizator(za jakiś czas) M&S napisał(a):Poczytaj trochę o komunikowaniu się psów między sobą. Wydaje mnie się, że powinnaś trochę wyluzować. Bo jak Ty jesteś w stresie, to Luna odbiera Twoje zachowanie i to nie jest dobre. Musisz być bardziej opanowana. ja wiem to,ale są różne psy niektóre nie czytają CSów...w każdym razie jak już taki pies nas zaatakuje to popamięta na całe życie.Ja nie zamierzam reagować szybciej niż to by było konieczne,bo można się pokojowo wycofać ,ale nie będę też czekała aż szczęki jakiegoś psa zacisną się na Lunie. Quote
łamAga Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 nie no , wiadomo , nie chodzilo mi o zostawienie psa na pastwe losy ale też nie stawanie miedzy psami bo to niebezpieczne ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 dOgLoV napisał(a):nie no , wiadomo , nie chodzilo mi o zostawienie psa na pastwe losy ale też nie stawanie miedzy psami bo to niebezpieczne ;) może i jestem wariatką,ale jak pies nie zrozumie CSów i zaatakuje to zrobię wszystko żeby go odciągnąć od Luny.. Nie przesadzam,ostatnio w lokalnej gazecie napisali ,że nieopodal mojej ulicy biegał pies i atakował przechodniów....SM go złapała na szczęście. Quote
*Magda* Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Dobry wieczór :) Mam nadzieję, że SM pomoże ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Mam nadzieję, że SM pomoże ;) hejka ja też,bo to nasze ulubione tereny i nasi znajomi tam spacerują... Quote
Recommended Posts