Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) Besti a kupię, na przyszły sezon:razz: Kaaasia mi tam obojętne jak wyglądam,ma być ciepło i wygodnie:evil_lol: unikatowydiament ładne czy nie ładne,byle się dobrze sprawdziły i tak po naszych wyprawach wyglądam jak menel więc....:evil_lol: magdabroy hej,hej:p Sonka95 kalosze to mój must have:roll: Edited March 12, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 http://img1.besty.pl/static/2194674.jpg hihihihi :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 i jakie prawdziwe:evil_lol: i moja miłość do zimy skończyła się 1.marca Quote
Sonka95 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Gdyby była opcja to bym kliknęła '' Lubie to '' :) http://img1.besty.pl/static/2194674.jpg Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Mi tam wystarczy miesiąc zimy w zupełności ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Patyczków nie widać pod tymi warstwami śniegu,zabawek nie bierzemy(to kara za zgubione frisbee) z braku laku rzucam Lunie grudki ziemi z pola ,Luna i tak ich nie łapie do pyszczka tylko se biegnie za nimi:evil_lol: Ostatnio na polu były trzy zajączki...jeszcze "poluję" na jenota i barzanty ... Quote
Besti Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Hahhahaha dobre i prawdziwe:evil_lol: Co to za paskudztwo ten jenot? Takie jak kuna? Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Besti']Hahhahaha dobre i prawdziwe:evil_lol: Co to za paskudztwo ten jenot? Takie jak kuna? Jenot;) Quote
Besti Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Sprawdzałam w googlach z wrażenia:eviltong: Okropny... Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Besti napisał(a):Sprawdzałam w googlach z wrażenia:eviltong: Okropny... moim zdaniem całkiem fajne zwierzątko...:lol: Quote
aganela Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):i jakie prawdziwe:evil_lol: i moja miłość do zimy skończyła się 1.marca U mnie tak samo...ja potrzebuję już wiosny....nawet w dzień spotykasz jenoty nie chowają się przed ludźmi? U mnie nie widziałam takiego futrzaka.. Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 aganela napisał(a):U mnie tak samo...ja potrzebuję już wiosny....nawet w dzień spotykasz jenoty nie chowają się przed ludźmi? U mnie nie widziałam takiego futrzaka.. ja nie spotkałam jeszcze,ale wiem ,ze tam gdzie chodzimy są czasami... widziałam tylko,lisa,sarenki,zajączki i kaczki;) Quote
Kaaasia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 U mnie chwilowy spokój- lisy i bobry się wyniosły. Niestety mój durny pies wczoraj postanowił zapolować na szczura :mad: (złapał go w paszczę ale na szczęście puścił) a potem pogonil kaczki, które do tej pory go nie interesowały. Chyba te zawirowania pogodowe zrobiły mu przemeblowanie między uszami :diabloti: Quote
zmierzchnica Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ja kiedyś spotkałam borsuka :) I nawet węża Eskulapa! Chociaż na studiach nie chcieli mi wierzyć :roll: Jenoty to też psowate, a ja z definicji wszystkie psowate uwielbiam :loveu: Jednak w Polsce to gatunek baaardzo niepożądany, powoduje ogromne straty w naszej rodzimej faunie :( Hodowano go na futro, jak się hodowla nie opłaciła to jenota fru do lasu i się nauczył żyć u nas... Podobnie norki amerykańskie i szopy pracze. Urocze zwierzątka, ale bardzo niebezpieczne dla naszych polskich gatunków. Ja też już chcę wiosnę, zima mi się znudziła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dzień dobry Kaaasia Luna też poluje na kaczki,list,zające...sarenki:diabloti: nie pozwalam jej w lesie przy drogach,bo jakiś ludź może tam byc i draka gotowa,ale na polu to już inna sprawa... zmierzchnica może uda mi się wreszcie spotkać jakiegoś.... M&S u nas już nie sypie i jest trochę cieplej bo tylko -2'C :roll: Dzisiaj znowu to czarne ciele do nas podbiegło,właściciel idiota szedł se gdzieś daleko ,a pies biegał gdzie chciał.Bydle nas obszczekało i nie chciało odejść.Nie mogłam go zgazować bo Luna zgrywała bohaterkę,była za blisko tego psa i jeszcze bym ją gazem potraktowała niechcący.Ale...miałam długi na 1,5m kij,gruby i ciężki...no i Dog oberwał w doope :diabloti: Spierdzielił z piskiem ,cóż...ostrzegałam. Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 hej:) co po niektórych to można gadać bez końca,a Oni nic:angryy:nie wiem czy oni są tak nie kumaci,czy po prostu głupi Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 unikatowydiament napisał(a):hej:) co po niektórych to można gadać bez końca,a Oni nic:angryy:nie wiem czy oni są tak nie kumaci,czy po prostu głupi i dlatego ponoszą konsekwencje,szkoda tylko że zamiast właściciela musiałam rąbnąć psa... Quote
Sonka95 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 To może teraz ten dog się nauczy , żeby do was nie podchodzić ;) a właściciel przecież wie , ze psy się nie lubią i powinien swojego pilnować ... Quote
kalyna Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='marta.k9080'] noo to ja zatrzymałam się na grudniu :evil_lol: ciekawe, jakby to właściciel oberwał,. jaka miałby minę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Sonka95']To może teraz ten dog się nauczy , żeby do was nie podchodzić a właściciel przecież wie , ze psy się nie lubią i powinien swojego pilnować ... Luna atakuje tego psa,kiedy on do nas podbiega.Ja się boję o nią,bo on jest trzy razy większy od niej.Luna nie podbiega do innych psów i ja wymagam tego samego od innych...tym bardziej ,że ten Dog biega samopas bo właściciel ma wszystko w d*pie.A ja nie życzę sobie towarzystwa tego cielaka.... [quote name='kalyna']ciekawe, jakby to właściciel oberwał,. jaka miałby minę :evil_lol: pewnie krzywą....bo mam niezły zamach:diabloti: Quote
M&S Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Bardzo elegancko go załatwiłaś;) Szkoda, tylko, że za głupotę właściciela oberwał pies... Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 M&S napisał(a):Bardzo elegancko go załatwiłaś;) Szkoda, tylko, że za głupotę właściciela oberwał pies... Pies oberwał i za własna głupotę.Nie widział,że ani Luna ani ja go nie chcemy?Luna się wścieka na jego widok... Quote
Recommended Posts