Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja słyszałam z kolei że za 2 tygodnie już będzie +15 .... kuszące...:razz: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ale tak jest co roku, że jest cieplutko, a potem wraca zima na kilka dni ;) A potem już jest tylko wiosna :multi: Quote
Leokadia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 W zeszłym roku, albo 2 lata temu to jak dziś pamiętam, że chyba 3 maja śnieg spadł, módlmy się, żeby ten scenariusz się w tym roku nie spełnił. Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 leónowa napisał(a):W zeszłym roku, albo 2 lata temu to jak dziś pamiętam, że chyba 3 maja śnieg spadł, módlmy się, żeby ten scenariusz się w tym roku nie spełnił. spadł w maju ,pamiętam ale 11lat temu... ja miałam 12lat wtedy,idę sobie do szkoły,a tu nagle jeb śniegiem... Quote
Leokadia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Takie wariacje na temat pogody na każdym kroku możemy znaleźć, koniec świata coraz bliżej, chociaż jeden dopiero co przeżyliśmy:p Quote
Besti Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nasza wielbicielka zimna wymiękła czy mi się wydaje:razz: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Besti napisał(a):Nasza wielbicielka zimna wymiękła czy mi się wydaje:razz: wymiękłam...bo chcę biegać ,a pogoda mi utrudnia to i mam dosyć garderoby rodem z bieguna.Czas na adidasy,bluzy...a nie na kurtki i kozaki. Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):wymiękłam...bo chcę biegać ,a pogoda mi utrudnia to i mam dosyć garderoby rodem z bieguna.Czas na adidasy,bluzy...a nie na kurtki i kozaki. No nareszcie;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 M&S napisał(a):No nareszcie;) przyznać się kto jeszcze czekał na moją zimową kapitulację..hę?:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 dziń dybry;) wpadłam z rana na pomysł...włożyłam w buty gazetę,tzn owinęłam stroną stopy..ale mi ciepło było:p niestety widok za oknem nadal jest niepocieszający,prószy ciągle,ale mamy "tylko" -3'C,słońce bardzo nieśmiało próbuje się przebić i chociaż czekam na deszcz(a zapowiadają na weekend) to przeraża mnie chlapa jaka zrobi się z tych zasp:-? Luna dzisiaj z lekka zgłupiała i wystraszyła się tych co odśnieżali,ale ja ją bardzo szybko poprawiłam:diabloti: i dalej szła idealnie... Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Metoda stara jak świat;) ale jak widać skuteczna. U nas sypie i jest obrzydliwie. Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 M&S napisał(a):Metoda stara jak świat;) ale jak widać skuteczna. U nas sypie i jest obrzydliwie. stare metody bywają ok:lol: chodzę w kaloszach bo zniszczyłam wszystkie kozaki,a w kaloszach zimno więc musiałam coś wymyślić:roll: ja dzisiaj znowu klęłam jak szewc,bo co chwilę się ślizgałam... Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 M&S napisał(a):Bo kalosze nie na śnieg;) no tak,ale pięć par kozaków chyba wykończyłam,nie pytaj jak mi się to udało bo pojęcia nie mam:evil_lol::shake: Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):no tak,ale pięć par kozaków chyba wykończyłam,nie pytaj jak mi się to udało bo pojęcia nie mam:evil_lol::shake: Zdolna jesteś niesłychanie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 M&S napisał(a):Zdolna jesteś niesłychanie:evil_lol: no wiesz,spacerek w lesie-tam ciekawe miejsce ,tu coś do zobaczenia,to znowu gdzieś trzeba zejść...a co mi tam,że kamienie,krzaki,błoto,mokro itp:evil_lol: i tak jedna para kozaków za drugą się wykończyły. Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):no wiesz,spacerek w lesie-tam ciekawe miejsce ,tu coś do zobaczenia,to znowu gdzieś trzeba zejść...a co mi tam,że kamienie,krzaki,błoto,mokro itp:evil_lol: i tak jedna para kozaków za drugą się wykończyły. Powinnaś mieć jedne buty na spacery z psem, a drugie na inne okazje;) ja tak robię. Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 M&S napisał(a):Powinnaś mieć jedne buty na spacery z psem, a drugie na inne okazje;) ja tak robię. niewiele to u mnie zmieni...i tak wykończę te "spacerowe" i będę musiała kupować nowe:evil_lol: jak tylko będzie sucho to wreszcie ubiorę adidasy:razz: udało mi się tylko jeden dzień w nich pochodzić,bo zaraz je*ło śniegiem Quote
Besti Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='marta.k9080']przyznać się kto jeszcze czekał na moją zimową kapitulację..hę?:evil_lol: Hahaha:cool3: O metodzie gazetowej nie słyszałam. Kup sobie gumofilce- podobno niezniszczalne:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ja mam kalosze w których jest cieplutko nawet przy -25 i niby można na gołe stopy ;) Niestety brzydkie są przeokropnie :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 hej ale paskudne,tez slyszalam ze dobrze grzeja Quote
Sonka95 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Moje kozaki jakoś są wytrzymałe , a kaloszy to ja nie posiadam :) Quote
Recommended Posts