Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a ja słyszałam z kolei że za 2 tygodnie już będzie +15 ....

kuszące...:razz:

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
W zeszłym roku, albo 2 lata temu to jak dziś pamiętam, że chyba 3 maja śnieg spadł, módlmy się, żeby ten scenariusz się w tym roku nie spełnił.

spadł w maju ,pamiętam ale 11lat temu... ja miałam 12lat wtedy,idę sobie do szkoły,a tu nagle jeb śniegiem...

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Nasza wielbicielka zimna wymiękła czy mi się wydaje:razz:

wymiękłam...bo chcę biegać ,a pogoda mi utrudnia to i mam dosyć garderoby rodem z bieguna.Czas na adidasy,bluzy...a nie na kurtki i kozaki.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
wymiękłam...bo chcę biegać ,a pogoda mi utrudnia to i mam dosyć garderoby rodem z bieguna.Czas na adidasy,bluzy...a nie na kurtki i kozaki.

No nareszcie;)

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
No nareszcie;)

przyznać się kto jeszcze czekał na moją zimową kapitulację..hę?:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dziń dybry;)
wpadłam z rana na pomysł...włożyłam w buty gazetę,tzn owinęłam stroną stopy..ale mi ciepło było:p

niestety widok za oknem nadal jest niepocieszający,prószy ciągle,ale mamy "tylko" -3'C,słońce bardzo nieśmiało próbuje się przebić i chociaż czekam na deszcz(a zapowiadają na weekend) to przeraża mnie chlapa jaka zrobi się z tych zasp:-?
Luna dzisiaj z lekka zgłupiała i wystraszyła się tych co odśnieżali,ale ja ją bardzo szybko poprawiłam:diabloti: i dalej szła idealnie...

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Metoda stara jak świat;) ale jak widać skuteczna.

U nas sypie i jest obrzydliwie.

stare metody bywają ok:lol: chodzę w kaloszach bo zniszczyłam wszystkie kozaki,a w kaloszach zimno więc musiałam coś wymyślić:roll:
ja dzisiaj znowu klęłam jak szewc,bo co chwilę się ślizgałam...

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Bo kalosze nie na śnieg;)

no tak,ale pięć par kozaków chyba wykończyłam,nie pytaj jak mi się to udało bo pojęcia nie mam:evil_lol::shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no tak,ale pięć par kozaków chyba wykończyłam,nie pytaj jak mi się to udało bo pojęcia nie mam:evil_lol::shake:

Zdolna jesteś niesłychanie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Zdolna jesteś niesłychanie:evil_lol:

no wiesz,spacerek w lesie-tam ciekawe miejsce ,tu coś do zobaczenia,to znowu gdzieś trzeba zejść...a co mi tam,że kamienie,krzaki,błoto,mokro itp:evil_lol: i tak jedna para kozaków za drugą się wykończyły.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no wiesz,spacerek w lesie-tam ciekawe miejsce ,tu coś do zobaczenia,to znowu gdzieś trzeba zejść...a co mi tam,że kamienie,krzaki,błoto,mokro itp:evil_lol: i tak jedna para kozaków za drugą się wykończyły.

Powinnaś mieć jedne buty na spacery z psem, a drugie na inne okazje;)
ja tak robię.

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Powinnaś mieć jedne buty na spacery z psem, a drugie na inne okazje;)
ja tak robię.

niewiele to u mnie zmieni...i tak wykończę te "spacerowe" i będę musiała kupować nowe:evil_lol:
jak tylko będzie sucho to wreszcie ubiorę adidasy:razz: udało mi się tylko jeden dzień
w nich pochodzić,bo zaraz je*ło śniegiem

Posted

[quote name='marta.k9080']przyznać się kto jeszcze czekał na moją zimową kapitulację..hę?:evil_lol:

Hahaha:cool3:

O metodzie gazetowej nie słyszałam.

Kup sobie gumofilce- podobno niezniszczalne:evil_lol: