Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hello;)

paskudnie u nas,rano była taka zawieja,że szłam i klęłam...zmarzłam chociaż ubrałam się jak Eskimos.Palców stóp i dłoni nie czułam,no poza bólem..twarz miałam czerwoną,nos zmarznięty,oczy załzawione bo wiatr ze śniegiem okropnie zacinał.Nienawidzę marcowej zimy.Pod śniegiem jest lód,parę razy bym się j*bła.Tak szczerze to chce mi się wyć na samą myśl o jutrzejszym spacerze:placz:HELP ME!

Guest wolfheart
Posted

niby w weekend ma padać deszcz i +8'C taaa akurat:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

ja tam już nie wierze w nadejście wiosny , chyba se w łeb strzele za chwile :angryy:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja tam już nie wierze w nadejście wiosny , chyba se w łeb strzele za chwile :angryy:

tak Wam mówiłam ,że kocham zimę,a teraz sama widzisz nawet ja mam jej dosyć:angryy: nie mogę biegać,bo jak w zaspach po łydki,nie mogę pójść do rezerwatu bo nigdy tam nie byłam i to daleko troszkę,więc pogoda powinna sprzyjać,ubrałam się tak ,że wyglądałam jak mamut, a zmarzłam cholernie.Nawet nie miałam siły czekać na psiaki..byłysmy do 8.30 i poszłyśmy bo już nie wytrzymywałam...jak wracałyśmy do domu to chyba pani z Edi'm szli dopiero na spotkanie z Rocky'm...

Posted

marta.k9080 napisał(a):

coś w to wątpię ,a miałyśmy iść w niedzielę na spacerek dogtrekkingowy w poszukiwaniu wiosny , który przemieni się w zimowy :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Musi być wiosna.....oszczędź głowę;)

Posted

Musi być bardzo źle, że wy, zimolubne dziewczyny już narzekacie na śnieg, to nie trzeba sobie wyobrażać jakie musiało być moje przerażenie jak rano wyjrzałam przez okno.

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
Musi być bardzo źle, że wy, zimolubne dziewczyny już narzekacie na śnieg, to nie trzeba sobie wyobrażać jakie musiało być moje przerażenie jak rano wyjrzałam przez okno.

jak wspomniałam, w marcu nie chce żadnej zimy :angryy:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
a pomyśleć , ze już niedługo Wielkanoc ;) oby stopniał śnieg ...

Wielkanoc jest dla mnie świętem WIOSENNYM także niech ta zima już.....:mad:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Właśnie w pogodzie powiedzieli, że jeszcze 7 dni zimy, a potem wiosna ;)

mów mi tak jeszcze:p

Posted

W sumie to od początku zapowiadali, że zima jeszcze powróci, ale tak podświadomie nie chciałam w to wierzyć. Niby z jednej strony to całe ocieplenie klimatu, ale zima sroga była w tym roku.