Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
gdyby nie takie wpadki byłoby nudno,nie?:diabloti:

Na szczęście to był tylko jeden raz ;) Jakoś nie kręcą mnie takie sytuacje, żeby ktoś mnie podglądał :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Na szczęście to był tylko jeden raz ;) Jakoś nie kręcą mnie takie sytuacje, żeby ktoś mnie podglądał :eviltong:

no ja myślę;)chociaż ludzie mają przeróżne...hmm upodobania

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no ja myślę;)chociaż ludzie mają przeróżne...hmm upodobania

Jakieś 3-4km od mojego domu jest klub VIP ;) Zawsze myślałam, że to burdel, bo okna są zamalowane itp. ;) Kilka miesięcy temu, zawisła tabliczka: "VIP Swinger Klub" :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jakieś 3-4km od mojego domu jest klub VIP ;) Zawsze myślałam, że to burdel, bo okna są zamalowane itp. ;) Kilka miesięcy temu, zawisła tabliczka: "VIP Swinger Klub" :evil_lol:

trzeba być naparwdę...wyzwolonym żeby się tam zabawiac

Posted

marta.k9080 napisał(a):
trzeba być naparwdę...wyzwolonym żeby się tam zabawiac

Jakoś mnie takie rzeczy nie kręcą :shake: Chyba jestem normalna :p A może to my jesteśmy nienormalni, a "oni" normalni :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jakoś mnie takie rzeczy nie kręcą :shake: Chyba jestem normalna :p A może to my jesteśmy nienormalni, a "oni" normalni :diabloti:

wszystko możliwe,ale ja jednak wolę swoje pojęcie normalności:evil_lol:

ale mi się dzisiaj dzień ciągnie....

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Mi też, bo od 6 nie śpię :roll:

to tak jak ja,bo my spacer tak zaczynamy...ale jakoś dzisiaj wyjątkowo wolno czas leci,zamulam i najchętniej poszłabym do wyrka spać

Posted

marta.k9080 napisał(a):
to tak jak ja,bo my spacer tak zaczynamy...ale jakoś dzisiaj wyjątkowo wolno czas leci,zamulam i najchętniej poszłabym do wyrka spać

Pogoda jest dobijająca, ciśnienie niskie... :roll:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Pogoda jest dobijająca, ciśnienie niskie... :roll:

pogoda rzeczywiście mnie dobiła,ja tu się wybierałam popołudniu nad Wisłę,patrzę rano,a tu śniegu nawalone...i zimno,przewiało mnie,skostniałam,oczy miałam czerwone...

A bawię się z Lunką na łące,Lunka się najeżyła ,a tu zza krzaków wybiegły dwa psy,kundle z gospodarstwa większe niż moja panna...Lunka pobiegła prosto na nie i one spierdzieliły...wyjęłam gaz,ale już nie wróciły na ta łąkę.Czasami biegaj luzem ,jak uciekną z gospodarstwa:shake:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ty to masz przygody na tych spacerach :roll:

bywa...najbardziej ubolewam nad zagubionym frisbee,kilka dni szukamy już

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Może znalazł je ktoś inny :(

Luna zgubiła je gdzieś na górce gdzie raczej nikt normalny nie wlezie...mam nadzieję,że się nie mylę,bo szkoda by było:shake:

Guest wolfheart
Posted

Ptysiak napisał(a):
Czeeeeeeść Lunki :)

Ale tu nagadane... :grab:

Też nie wiedziałam, że wczoraj był dzień psa :oops:
Ładną zabaweczkę dostała Lunka :loveu:

Lunce też się podoba:loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zawsze się wykręcasz teściową i dziećmi :mad::eviltong:

No ba ! takie życie jak to napisałas :eviltong:

magdabroy napisał(a):
Mnie kiedyś ktoś widział i jakoś żyję :evil_lol:

Nas właśnie raz teściowa naszła , jak weszła tak szybko wyszła :eviltong: ten jeden raz mi wystarczył chyba z miesiąc do Sebastiana nie poszłam :eviltong: a raz zostawilismy cos za łóżkiem :diabloti: i Sebastian zapomniał sprzątnąc , a na drugi dzień jego mama myła okna , a okno jest też za łóżkiem :oops: jak Sebastin wrócił z pracy to już gumeczki nie było :diabloti: ale powiedział mi to dopiero po paru miesiacach bo wiedział że znowu nie bede chciała przyjśc do niego jakiś czas :diabloti: a wczoraj to juz mu powiedzialam ze musimy sie bzykac na podłodze bo to łóżko za bardzo skrzypi :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
No ba ! takie życie jak to napisałas :eviltong:

Nas właśnie raz teściowa naszła , jak weszła tak szybko wyszła :eviltong: ten jeden raz mi wystarczył chyba z miesiąc do Sebastiana nie poszłam :eviltong: a raz zostawilismy cos za łóżkiem :diabloti: i Sebastian zapomniał sprzątnąc , a na drugi dzień jego mama myła okna , a okno jest też za łóżkiem :oops: jak Sebastin wrócił z pracy to już gumeczki nie było :diabloti: ale powiedział mi to dopiero po paru miesiacach bo wiedział że znowu nie bede chciała przyjśc do niego jakiś czas :diabloti: a wczoraj to juz mu powiedzialam ze musimy sie bzykac na podłodze bo to łóżko za bardzo skrzypi :diabloti:

Dobrzy jesteście :evil_lol:
A może kupicie nowe, większe łóżko ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrzy jesteście :evil_lol:
A może kupicie nowe, większe łóżko ;)

Ja widziałam takie ładne , nie za duże ale piękne i sie na nie czaję :diabloti: ale Sebastian mówi że są na razie ważniejsze wydatki :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja widziałam takie ładne , nie za duże ale piękne i sie na nie czaję :diabloti: ale Sebastian mówi że są na razie ważniejsze wydatki :shake:

To postaw go przed faktem dokonanym ;) Ty się nie możesz stresować, a seks na skrzypiącym łóżku gdy za ścianą jest matka/teściowa, to za duży stres :D

Posted

magdabroy napisał(a):
To postaw go przed faktem dokonanym ;) Ty się nie możesz stresować, a seks na skrzypiącym łóżku gdy za ścianą jest matka/teściowa, to za duży stres :D

ooooo widzisz jaki fajny argument :diabloti: kurcze i nie drogie to łóżko bo coś około 1600 kosztowało z takiej skórki ala wężowej :loveu:piękne :loveu: i tak leciutko sie otwierało :loveu:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
dOgLoV

co to za rozpusta ,co?:evil_lol:

ja się powieszę,spychacz jechał tyle j*bło śniegu:flaming:

Posted

[quote name='marta.k9080']magdabroy
dOgLoV

co to za rozpusta ,co?:evil_lol:

ja się powieszę,spychacz jechał tyle j*bło śniegu:flaming:

:evil_lol: