łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Ale nagadałyście :roll: Ty jesteś masochistką :evil_lol: Ja mam wysoki próg bólu, ale depilatorem goliłam dwie nogi przez tydzień, bo nie mogłam tego znieść :shake: Nigdy więcej depilatora :mad: cos trzeba robić w taka pogode :eviltong: przecież to nie boli , bardziej mnie boli depilacja brwi ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):zdolna jesteś :diabloti: no:diabloti: tą 30cm biorę jak idziemy do Veta,Lunka tak ładnie idzie wtedy przy nodze:siara: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):cos trzeba robić w taka pogode :eviltong: przecież to nie boli , bardziej mnie boli depilacja brwi ;) Wiesz co możesz zrobić w taką pogodę :cool3: To ja wolę depilować brwi ;) Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):no:diabloti: tą 30cm biorę jak idziemy do Veta,Lunka tak ładnie idzie wtedy przy nodze:siara: Nie dziwię się, bo na 30 cm daleko nie odejdzie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Nie dziwię się, bo na 30 cm daleko nie odejdzie :evil_lol: a jak ładnie się koryguje 30cm+ zacisk,miodzio:diabloti: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Wiesz co możesz zrobić w taką pogodę :cool3: To ja wolę depilować brwi ;) nie mogę własnie , chyba ze w nocy :eviltong: marta.k9080 napisał(a):a jak ładnie się koryguje 30cm+ zacisk,miodzio:diabloti: ja nie lubie krótkich smyczy bo bym dopiero nie dała sobie z Neronem rady :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):ja nie lubie krótkich smyczy bo bym dopiero nie dała sobie z Neronem rady :shake: a mi łatwiej na krótkich prowadzic Lunkę,bo lepiej się ją szarpie-koryguje jak zaczyna fikać:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):nie mogę własnie , chyba ze w nocy :eviltong: A gdzie jest napisane, że to się robi tylko w nocy? :eviltong: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):a mi łatwiej na krótkich prowadzic Lunkę,bo lepiej się ją szarpie-koryguje jak zaczyna fikać:diabloti: a ja jak mam krótka smycz to nie potrafie Nerona utrzymac :shake: magdabroy napisał(a):A gdzie jest napisane, że to się robi tylko w nocy? :eviltong: no nigdzie , ale wiesz , tesciowa , Igor , Kinia i te sprawy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja jak mam krótka smycz to nie potrafie Nerona utrzymac :shake: no nigdzie , ale wiesz , tesciowa , Igor , Kinia i te sprawy :eviltong: za mi na długiej Luna tańczyła... oj tam oj tam:diabloti: Quote
Besti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Też miałam taką historię z kupskiem. Jakiś onek latał po okolicy bez smyczy. Oczywiście musiał walnąć ogromnego kloca przed nasza klatką na pięknym trawniczku zaraz przy wejściu. Już wiedziałam "super będzie na nas" bo w okolicy nie ma innego dużego psa i rzeczywiście sąsiedzi się nas pytali "ale duża kupa leży przed klatką" z sugestią:shake: No sorry ale taka bezczelna to nie jestem jak oni myśleli Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Besti napisał(a):Też miałam taką historię z kupskiem. Jakiś onek latał po okolicy bez smyczy. Oczywiście musiał walnąć ogromnego kloca przed nasza klatką na pięknym trawniczku zaraz przy wejściu. Już wiedziałam "super będzie na nas" bo w okolicy nie ma innego dużego psa i rzeczywiście sąsiedzi się nas pytali "ale duża kupa leży przed klatką" z sugestią:shake: No sorry ale taka bezczelna to nie jestem jak oni myśleli ludzie to chamy g*wna leżą na schodach,jutro przychodzą sprzątacze ja sobie nie pozwalam na takie sugestie,mam spoko sąsiadów oprócz tej jednej hołoty ,ale jak oni zaczną fikać to usłyszą kilka prawdziwych słów... Quote
Besti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):ludzie to chamy g*wna leżą na schodach,jutro przychodzą sprzątacze ja sobie nie pozwalam na takie sugestie,mam spoko sąsiadów oprócz tej jednej hołoty ,ale jak oni zaczną fikać to usłyszą kilka prawdziwych słów... Chyba logiczne że jakby to było kupsko Luny to byś posprzątała... Ale ludzie wiedzą lepiej:p Poszczuj ich Luną, niech wiedzą że wychowujesz psa na mordercę w domu i niech nie fikają bo otworzysz hodowlę:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Besti napisał(a):Chyba logiczne że jakby to było kupsko Luny to byś posprzątała... Ale ludzie wiedzą lepiej:p Poszczuj ich Luną, niech wiedzą że wychowujesz psa na mordercę w domu i niech nie fikają bo otworzysz hodowlę:diabloti: szkoda Luny na takie bydło... ja jestem wystarczająco zła:diabloti: i noszę ze sobą gaz:diabloti: Quote
Besti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):szkoda Luny na takie bydło... ja jestem wystarczająco zła:diabloti: i noszę ze sobą gaz:diabloti: To fakt- pańcia wariatka może być gorsza hihihi:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Besti napisał(a):To fakt- pańcia wariatka może być gorsza hihihi:evil_lol: o wiele,wiele gorsza:diabloti: ja już na takie pomówienie raz rzekłam im "gówno zawsze w gówno wdepnie" i tyle. Quote
Sonka95 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):ludzie to chamy g*wna leżą na schodach,jutro przychodzą sprzątacze ja sobie nie pozwalam na takie sugestie,mam spoko sąsiadów oprócz tej jednej hołoty ,ale jak oni zaczną fikać to usłyszą kilka prawdziwych słów... My to pod blokiem na trawce mamy g*wno na g*wnie ... teraz śnieg przysypał ,ale znowu się roztopi i będzie okropny widok :roll: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a): no nigdzie , ale wiesz , tesciowa , Igor , Kinia i te sprawy :eviltong: Zawsze się wykręcasz teściową i dziećmi :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Zawsze się wykręcasz teściową i dziećmi :mad::eviltong: co jej szkodzi raz na jakiś czas siać zgorszenie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):co jej szkodzi raz na jakiś czas siać zgorszenie :evil_lol: Mnie kiedyś ktoś widział i jakoś żyję :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Mnie kiedyś ktoś widział i jakoś żyję :evil_lol: :razz: no nie gadaj..... Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a)::razz: no nie gadaj..... Tak wyszło ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Tak wyszło ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Takie jest życie :evil_lol: gdyby nie takie wpadki byłoby nudno,nie?:diabloti: Quote
Recommended Posts