Guest wolfheart Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Na dzisiaj już mówimy dobranoc:pKolorowych snów Wam:p Quote
Ptysiak Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 http://imageshack.us/a/img689/3927/dsc05824m.jpg moja kochana mordeczka :loveu: Zrób jej kiedyś jakieś portreciki :) Dobranoc Luneczki :) Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ja ogólnie używam depilatora , ale zima maszynki :diabloti: Quote
Besti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dzień dobry Luniaste :) Nas zasypało, śnieżyca aaaaaa!!!!:crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dzień dobry Wam:p Ptysiak spróbuję,choć mistrzem fotografii nie jestem dOgLoV depilator to hardcore jak dla mnie Besti nas też zasypało:-( ojej tyle śniegu,mój plan spacerowy wziął w łeb -5'C a z rana jeszcze zimniej,dłonie mi skostniały,stopy też:placz: naprawdę nie taką zimę lubię,marzec to dla mnie miesiąc bez śniegu.Rzygam już chlapą i mrozem:bad-word::bad-word::bad-word::onfire::madgo: Z cyklu chamstwo: Na moim piętrze nasrał jakiś pies,podejrzewam ,że to Ast takiego chłopaka co przychodzi do jednego z sąsiadów,ale nie oskarżam bo nie wiem tego. Mam przez ścianę sąsiadów idiotów ,z którymi już kiedyś weszłam w konflikt.Nikt ich nie lubi tutaj.A oni się wszystkich czepiają.Kiedyś jak się mnie czepiali to ich wyzwałam i poszłam na policję no i od tamtego czasu trzymają gęby na kłódkę,ale co głupie to głupie wiec...tak dzisiaj patrzę czy zawita straż miejska czy nie:megagrin: wtedy poproszę o analizę g*wna,czy to nasze:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080'] dOgLoV depilator to hardcore jak dla mnie Z cyklu chamstwo: Na moim piętrze nasrał jakiś pies,podejrzewam ,że to Ast takiego chłopaka co przychodzi do jednego z sąsiadów,ale nie oskarżam bo nie wiem tego. Mam przez ścianę sąsiadów idiotów ,z którymi już kiedyś weszłam w konflikt.Nikt ich nie lubi tutaj.A oni się wszystkich czepiają.Kiedyś jak się mnie czepiali to ich wyzwałam i poszłam na policję no i od tamtego czasu trzymają gęby na kłódkę,ale co głupie to głupie wiec...tak dzisiaj patrzę czy zawita straż miejska czy nie:megagrin: wtedy poproszę o analizę g*wna,czy to nasze:evil_lol: z początku depilator to hardcore ale teraz juz luzik :diabloti: własnie mam dylemat czy kupić nowy depilator czy PS2/3 :diabloti: nooo my kiedys tez mielismy taka sytuacje , w blokach jest taka wredna upierdliwa sąsiadka , żaluzja na nia mówie bo wiecznie siedzi i zaglada przez żaluzję , jak jeszcze mieszkałam na blokach to nie raz próbowała nam wmówic że to co zrobił jej piesek pseudo ratlerek zrobił Neron :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):z początku depilator to hardcore ale teraz juz luzik :diabloti: własnie mam dylemat czy kupić nowy depilator czy PS2/3 :diabloti: nooo my kiedys tez mielismy taka sytuacje , w blokach jest taka wredna upierdliwa sąsiadka , żaluzja na nia mówie bo wiecznie siedzi i zaglada przez żaluzję , jak jeszcze mieszkałam na blokach to nie raz próbowała nam wmówic że to co zrobił jej piesek pseudo ratlerek zrobił Neron :roflt::roflt::roflt::roflt: masochistka z Ciebie:shake: mam uczulenia na takich ludzi,ja tym powiedziałam bardzo dosadnie,co o nich myślę i mam spokój,bo ja se nie dam fikać...szkoda słów.Ale były by jaja jakby ta straż przyjechała:diabloti: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):masochistka z Ciebie:shake: mam uczulenia na takich ludzi,ja tym powiedziałam bardzo dosadnie,co o nich myślę i mam spokój,bo ja se nie dam fikać...szkoda słów.Ale były by jaja jakby ta straż przyjechała:diabloti: My mieliśmy o tyle lepiej że jej syn to kryminalista i ona nie tykała policji i straży bo wiedziała że rykoszetem by oberwała od nich :diabloti: depilatorem na prawde nie boli , moze pierwsze 2 razy tak ale później to nawet miłe uczucie ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):My mieliśmy o tyle lepiej że jej syn to kryminalista i ona nie tykała policji i straży bo wiedziała że rykoszetem by oberwała od nich :diabloti: depilatorem na prawde nie boli , moze pierwsze 2 razy tak ale później to nawet miłe uczucie ;) ja mam o tyle lepiej,że połowa mieszkańców by najchętniej przepędziła tych po*ebów stąd,mówię Ci takie g**** zdarza się raz na milion osób. depilatora użyłam z pięć razy,i miałam krostki które doprowadzały mnie do szału... chyba nam nawali metr śniegu....:placz:mogę zapomnieć o rezerwacie przyrody eh.... Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja mam o tyle lepiej,że połowa mieszkańców by najchętniej przepędziła tych po*ebów stąd,mówię Ci takie g**** zdarza się raz na milion osób. depilatora użyłam z pięć razy,i miałam krostki które doprowadzały mnie do szału... chyba nam nawali metr śniegu....:placz:mogę zapomnieć o rezerwacie przyrody eh.... zawsze sie ktos taki znajdzie :shake: idzie sie przyzwyczaić :diabloti: cholern...........śnieg :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):zawsze sie ktos taki znajdzie :shake: idzie sie przyzwyczaić :diabloti: cholern...........śnieg :shake: kocham zimę od grudnia do lutego,marcowej nie:placz: może chociaż kleszcze zdechną. Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):kocham zimę od grudnia do lutego,marcowej nie:placz: może chociaż kleszcze zdechną. nie liczyła bym na to :roll::roll: ale pająków poki co nie widac ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):nie liczyła bym na to :roll::roll: ale pająków poki co nie widac ;) pomarzyć można...;) pająków nie,co mnie bardzo cieszy Jak tak sprawdzam meteo(chyba najbardziej wiarygodna prognoza) to następne trzy dni będzie śnieg ,potem mróz,a potem +8'C i deszcz:mdleje: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):pomarzyć można...;) pająków nie,co mnie bardzo cieszy Jak tak sprawdzam meteo(chyba najbardziej wiarygodna prognoza) to następne trzy dni będzie śnieg ,potem mróz,a potem +8'C i deszcz:mdleje: pociąć się można :roll: deszcz jak dla mnie jeszcze gorszy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='dOgLoV']pociąć się można :roll: deszcz jak dla mnie jeszcze gorszy :roll: wyprawa przez bagna znowu będzie Ja zapomniałam,złożyć psiakom życzenia na forum ,a 9.marca przecież był DZIEŃ PSA:loveu: Lunka dostała wczoraj ciastka i taką fajną zabawkę Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='marta.k9080']wyprawa przez bagna znowu będzie Ja zapomniałam,złożyć psiakom życzenia na forum ,a 9.marca przecież był DZIEŃ PSA:loveu: Lunka dostała wczoraj ciastka i taką fajną zabawkę Taaaaaaaaa:roll: a to ja nawet nie wiedziałam że jest taki dzień :oops: też mamy taką zabawkę :diabloti: w środku ma taką hałasującą kulkę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Taaaaaaaaa:roll: a to ja nawet nie wiedziałam że jest taki dzień :oops: też mamy taką zabawkę :diabloti: w środku ma taką hałasującą kulkę :diabloti: kulkę wyjęłam,moim uszom to niepotrzebne:diabloti: Zastanawiam się czy kupić drugą flexi ,nasza poprzednia wczoraj dokonała żywota:shake: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):kulkę wyjęłam,moim uszom to niepotrzebne:diabloti: Zastanawiam się czy kupić drugą flexi ,nasza poprzednia wczoraj dokonała żywota:shake: a my zostawiliśmy bo myslelismy ze koty to zainteresuje a koty sie na to wypięły , za duże to dla nich :shake: a wygodnie Ci sie Lunke na flexi prowadzi ?? ja miałam raz i wiecej sie nie skusiłam , o mało nie poległam na tym :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):a my zostawiliśmy bo myslelismy ze koty to zainteresuje a koty sie na to wypięły , za duże to dla nich :shake: a wygodnie Ci sie Lunke na flexi prowadzi ?? ja miałam raz i wiecej sie nie skusiłam , o mało nie poległam na tym :shake: nie lubię flexi,miałyśmy 8m i tak Lunie było za krótko,no i korekty są beznadziejne na tym g*wnie,ale przydaje się jak chce dać jej luz,a nie puszczać wolno...:roll: moja ulubiona smycz jest gruba i ma 50cm:diabloti:a druga zrobiłam sama z liny ma 30cm:diabloti: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a): moja ulubiona smycz jest gruba i ma 50cm:diabloti:a druga zrobiłam sama z liny ma 30cm:diabloti: zdolna jesteś :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ale nagadałyście :roll: dOgLoV napisał(a): depilatorem na prawde nie boli , moze pierwsze 2 razy tak ale później to nawet miłe uczucie ;) Ty jesteś masochistką :evil_lol: Ja mam wysoki próg bólu, ale depilatorem goliłam dwie nogi przez tydzień, bo nie mogłam tego znieść :shake: Nigdy więcej depilatora :mad: Quote
Recommended Posts