Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Na dzisiaj już mówimy dobranoc:pKolorowych snów Wam:p

Guest wolfheart
Posted

Dzień dobry Wam:p

Ptysiak

spróbuję,choć mistrzem fotografii nie jestem

dOgLoV
depilator to hardcore jak dla mnie

Besti
nas też zasypało:-(

ojej tyle śniegu,mój plan spacerowy wziął w łeb -5'C a z rana jeszcze zimniej,dłonie mi skostniały,stopy też:placz: naprawdę nie taką zimę lubię,marzec to dla mnie miesiąc bez śniegu.Rzygam już chlapą i mrozem:bad-word::bad-word::bad-word::onfire::madgo:

Z cyklu chamstwo:
Na moim piętrze nasrał jakiś pies,podejrzewam ,że to Ast takiego chłopaka co przychodzi do jednego z sąsiadów,ale nie oskarżam bo nie wiem tego.
Mam przez ścianę sąsiadów idiotów ,z którymi już kiedyś weszłam w konflikt.Nikt ich nie lubi tutaj.A oni się wszystkich czepiają.Kiedyś jak się mnie czepiali to ich wyzwałam i poszłam na policję no i od tamtego czasu trzymają gęby na kłódkę,ale co głupie to głupie wiec...tak dzisiaj patrzę czy zawita straż miejska czy nie:megagrin: wtedy poproszę o analizę g*wna,czy to nasze:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']

dOgLoV
depilator to hardcore jak dla mnie

Z cyklu chamstwo:
Na moim piętrze nasrał jakiś pies,podejrzewam ,że to Ast takiego chłopaka co przychodzi do jednego z sąsiadów,ale nie oskarżam bo nie wiem tego.
Mam przez ścianę sąsiadów idiotów ,z którymi już kiedyś weszłam w konflikt.Nikt ich nie lubi tutaj.A oni się wszystkich czepiają.Kiedyś jak się mnie czepiali to ich wyzwałam i poszłam na policję no i od tamtego czasu trzymają gęby na kłódkę,ale co głupie to głupie wiec...tak dzisiaj patrzę czy zawita straż miejska czy nie:megagrin: wtedy poproszę o analizę g*wna,czy to nasze:evil_lol:

z początku depilator to hardcore ale teraz juz luzik :diabloti: własnie mam dylemat czy kupić nowy depilator czy PS2/3 :diabloti:

nooo my kiedys tez mielismy taka sytuacje , w blokach jest taka wredna upierdliwa sąsiadka , żaluzja na nia mówie bo wiecznie siedzi i zaglada przez żaluzję , jak jeszcze mieszkałam na blokach to nie raz próbowała nam wmówic że to co zrobił jej piesek pseudo ratlerek zrobił Neron :roflt::roflt::roflt::roflt:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
z początku depilator to hardcore ale teraz juz luzik :diabloti: własnie mam dylemat czy kupić nowy depilator czy PS2/3 :diabloti:

nooo my kiedys tez mielismy taka sytuacje , w blokach jest taka wredna upierdliwa sąsiadka , żaluzja na nia mówie bo wiecznie siedzi i zaglada przez żaluzję , jak jeszcze mieszkałam na blokach to nie raz próbowała nam wmówic że to co zrobił jej piesek pseudo ratlerek zrobił Neron :roflt::roflt::roflt::roflt:

masochistka z Ciebie:shake:

mam uczulenia na takich ludzi,ja tym powiedziałam bardzo dosadnie,co o nich myślę i mam spokój,bo ja se nie dam fikać...szkoda słów.Ale były by jaja jakby ta straż przyjechała:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
masochistka z Ciebie:shake:

mam uczulenia na takich ludzi,ja tym powiedziałam bardzo dosadnie,co o nich myślę i mam spokój,bo ja se nie dam fikać...szkoda słów.Ale były by jaja jakby ta straż przyjechała:diabloti:

My mieliśmy o tyle lepiej że jej syn to kryminalista i ona nie tykała policji i straży bo wiedziała że rykoszetem by oberwała od nich :diabloti:

depilatorem na prawde nie boli , moze pierwsze 2 razy tak ale później to nawet miłe uczucie ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
My mieliśmy o tyle lepiej że jej syn to kryminalista i ona nie tykała policji i straży bo wiedziała że rykoszetem by oberwała od nich :diabloti:

depilatorem na prawde nie boli , moze pierwsze 2 razy tak ale później to nawet miłe uczucie ;)

ja mam o tyle lepiej,że połowa mieszkańców by najchętniej przepędziła tych po*ebów stąd,mówię Ci takie g**** zdarza się raz na milion osób.

depilatora użyłam z pięć razy,i miałam krostki które doprowadzały mnie do szału...

chyba nam nawali metr śniegu....:placz:mogę zapomnieć o rezerwacie przyrody eh....

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja mam o tyle lepiej,że połowa mieszkańców by najchętniej przepędziła tych po*ebów stąd,mówię Ci takie g**** zdarza się raz na milion osób.

depilatora użyłam z pięć razy,i miałam krostki które doprowadzały mnie do szału...

chyba nam nawali metr śniegu....:placz:mogę zapomnieć o rezerwacie przyrody eh....

zawsze sie ktos taki znajdzie :shake:

idzie sie przyzwyczaić :diabloti:

cholern...........śnieg :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
zawsze sie ktos taki znajdzie :shake:

idzie sie przyzwyczaić :diabloti:

cholern...........śnieg :shake:

kocham zimę od grudnia do lutego,marcowej nie:placz:
może chociaż kleszcze zdechną.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
kocham zimę od grudnia do lutego,marcowej nie:placz:
może chociaż kleszcze zdechną.

nie liczyła bym na to :roll::roll:

ale pająków poki co nie widac ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
nie liczyła bym na to :roll::roll:

ale pająków poki co nie widac ;)

pomarzyć można...;)
pająków nie,co mnie bardzo cieszy

Jak tak sprawdzam meteo(chyba najbardziej wiarygodna prognoza) to następne trzy dni będzie śnieg ,potem mróz,a potem +8'C i deszcz:mdleje:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
pomarzyć można...;)
pająków nie,co mnie bardzo cieszy

Jak tak sprawdzam meteo(chyba najbardziej wiarygodna prognoza) to następne trzy dni będzie śnieg ,potem mróz,a potem +8'C i deszcz:mdleje:

pociąć się można :roll:

deszcz jak dla mnie jeszcze gorszy :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pociąć się można :roll:

deszcz jak dla mnie jeszcze gorszy :roll:

wyprawa przez bagna znowu będzie

Ja zapomniałam,złożyć psiakom życzenia na forum ,a 9.marca przecież był DZIEŃ PSA:loveu: Lunka dostała wczoraj ciastka i taką fajną zabawkę

Posted

[quote name='marta.k9080']wyprawa przez bagna znowu będzie

Ja zapomniałam,złożyć psiakom życzenia na forum ,a 9.marca przecież był DZIEŃ PSA:loveu: Lunka dostała wczoraj ciastka i taką fajną zabawkę

Taaaaaaaaa:roll:

a to ja nawet nie wiedziałam że jest taki dzień :oops:

też mamy taką zabawkę :diabloti: w środku ma taką hałasującą kulkę :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Taaaaaaaaa:roll:

a to ja nawet nie wiedziałam że jest taki dzień :oops:

też mamy taką zabawkę :diabloti: w środku ma taką hałasującą kulkę :diabloti:

kulkę wyjęłam,moim uszom to niepotrzebne:diabloti:
Zastanawiam się czy kupić drugą flexi ,nasza poprzednia wczoraj dokonała żywota:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
kulkę wyjęłam,moim uszom to niepotrzebne:diabloti:
Zastanawiam się czy kupić drugą flexi ,nasza poprzednia wczoraj dokonała żywota:shake:

a my zostawiliśmy bo myslelismy ze koty to zainteresuje a koty sie na to wypięły , za duże to dla nich :shake:

a wygodnie Ci sie Lunke na flexi prowadzi ?? ja miałam raz i wiecej sie nie skusiłam , o mało nie poległam na tym :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a my zostawiliśmy bo myslelismy ze koty to zainteresuje a koty sie na to wypięły , za duże to dla nich :shake:

a wygodnie Ci sie Lunke na flexi prowadzi ?? ja miałam raz i wiecej sie nie skusiłam , o mało nie poległam na tym :shake:

nie lubię flexi,miałyśmy 8m i tak Lunie było za krótko,no i korekty są beznadziejne na tym g*wnie,ale przydaje się jak chce dać jej luz,a nie puszczać wolno...:roll:

moja ulubiona smycz jest gruba i ma 50cm:diabloti:a druga zrobiłam sama z liny ma 30cm:diabloti:

Posted

Ale nagadałyście :roll:

dOgLoV napisał(a):

Ty jesteś masochistką :evil_lol: Ja mam wysoki próg bólu, ale depilatorem goliłam dwie nogi przez tydzień, bo nie mogłam tego znieść :shake: Nigdy więcej depilatora :mad: