Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Pechozol :eviltong:[/QUOTE]

i to jaki...mineralną piłam:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a ja nic wczoraj nie piłam , poza kawą :eviltong:[/QUOTE]

to ja bym uschła...

Posted

[quote name='marta.k9080']to ja bym uschła...[/QUOTE]

ja ogólnie mało pije , spożywając takie ilości kawy powinnam pić bardzo dużo wody , a ja piję tylko i wyłącznie kawę :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja ogólnie mało pije , spożywając takie ilości kawy powinnam pić bardzo dużo wody , a ja piję tylko i wyłącznie kawę :roll:[/QUOTE]

a ja 1,5l mineralnej z gazem ,ze 2-3kawy ,herbatę zieloną i sok...jestem studnią bez dna:evil_lol:i przy tym mało chodzę na WC

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja 1,5l mineralnej z gazem ,ze 2-3kawy ,herbatę zieloną i sok...jestem studnią bez dna:evil_lol:i przy tym mało chodzę na WC[/QUOTE]

i robisz prawidłowo , a ja sie zmuszam do picia , w pracy nie powiem bo piję troszkę wody ale tylko nie gazowanej , taka 1,5 L butelka teraz przy mniejszych upałach starcza mi na 5 dni :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']i robisz prawidłowo , a ja sie zmuszam do picia , w pracy nie powiem bo piję troszkę wody ale tylko nie gazowanej , taka 1,5 L butelka teraz przy mniejszych upałach starcza mi na 5 dni :diabloti:[/QUOTE]

wyschniesz na wióry...:evil_lol:

we wtorek będę miała nowy gaz:diabloti: pojawił się u nas w sklepie za 15zł,to nie muszę zamawiać przez neta.

Posted

[quote name='marta.k9080']wyschniesz na wióry...:evil_lol:

we wtorek będę miała nowy gaz:diabloti: pojawił się u nas w sklepie za 15zł,to nie muszę zamawiać przez neta.[/QUOTE]

albo się odwodnię :diabloti:

jezuuuu , ja sie zaczynam Ciebie po mału bać :crazyeye: nigdy mi nie proponuj spotkania na wystawie :crazyeye::eviltong:

ale macie ładny bannerek :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']albo się odwodnię :diabloti:

jezuuuu , ja sie zaczynam Ciebie po mału bać :crazyeye: nigdy mi nie proponuj spotkania na wystawie :crazyeye::eviltong:

ale macie ładny bannerek :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

bo mnie się trzeba bać :diabloti: kto spotkał i wk*rwił ten wie
ale zgazuję tylko jak ktoś/coś zaatakuje Lunkę

dziękuję..taki jakiś bo nie umiem lepszego:oops:

Posted

[quote name='marta.k9080']bo mnie się trzeba bać :diabloti: kto spotkał i wk*rwił ten wie
ale zgazuję tylko jak ktoś/coś zaatakuje Lunkę

dziękuję..taki jakiś bo nie umiem lepszego:oops:[/QUOTE]

a to ja musze Ci tutaj niezle słodzić co by na wystawie pozniej nie dostać w głowe :eviltong:

ładny :loveu: ja w ogóle nie umiem robić bannerków :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a to ja musze Ci tutaj niezle słodzić co by na wystawie pozniej nie dostać w głowe :eviltong:

ładny :loveu: ja w ogóle nie umiem robić bannerków :roll:[/QUOTE]

no...pilnuj się:diabloti: ale ja na wystawy nie jeżdżę

Iza-Ptysiak mi tłumaczyła jak zrobić banner ,ale i tak jestem za durna na to

Posted

[quote name='marta.k9080']no...pilnuj się:diabloti: ale ja na wystawy nie jeżdżę

Iza-Ptysiak mi tłumaczyła jak zrobić banner ,ale i tak jestem za durna na to[/QUOTE]

na żadną sie nie wybierasz w tym roku ?? :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']na żadną sie nie wybierasz w tym roku ?? :roll:[/QUOTE]

może...nie wiem:roll: za to chętnie bym wybrała się na zawody IPO:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']może...nie wiem:roll: za to chętnie bym wybrała się na zawody IPO:loveu:[/QUOTE]

Mam znajomego który takie zawody organizuje ale jakos nigdy nie bylam na jego wystepie , moze w tym roku w Poznaniu sie uda ;)

dzień dobry ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']może...nie wiem:roll: za to chętnie bym wybrała się na zawody IPO:loveu:[/QUOTE]

Ja na żywo jeszcze nie widziałam zawodów IPO ;) a banerek macie suuperowy :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Hej,znowu mi lapek padł eh ,ale dzisiaj mama zaniosła i został od razu naprawiony ,druga bateria się zepsuła ,bo są dwie małe i jedna główna czy jakoś tak...:roll:

Dziękuję za skomplementowanie bannerka:oops:

No to teraz dam upust swojej złości...
Wczoraj bawię się z Lunką na łące,nagle wpada na nas to bydle czarny Dog Niemiecki co kiedyś...Luna zaczęła drzeć mordę i go atakowała:crazyeye:pies stał jak wryty ,a Lunka nie pozwalała podejść mu do mnie:crazyeye:Bardzo wzruszyła mnie jej postawa... ale nie pozwoliłabym jej na obronę mnie,zasłaniałam ją sobą bo bałam się ,że bydle się rozzłości i zaatakuje.
Po chyba 5min doszedł ten kretyn czyli właściciel bydlaka.Przeprosił co prawda,chyba pamiętał groźbę zgazowania psa i głupio wytłumaczył,że jego pies waleczny nie jest i nic by nie zrobił.Usłyszał ode mnie taką wiązankę,że aż zaniemówił.

I dzisiaj o zgrozo...to samo z tym ,że właściciela brak!Pies podbiegł do nas w lesie.Luna znowu go atakowała,on zaczął szczekać...Luna tak się wpieniła ,że ją odciągałam od niego.Nie miałam gazu ,podniosłam wielki kij i chciałam rąbnąć psa w łeb, ale wtedy sobie poszedł...
Gaz już mam.Jutro go użyję....

Zgubiłyśmy frisbee,bo Luna wypruła za sarnami i upuściła po drodze.Jutro poszukiwań ciąg dalszy.

Z miłych rzeczy to parę min później spotkałyśmy Rocky'ego(Husky) i dalszy już wspólny spacer był świetny.Pani Rocky'go jest przemiłą osobą...Lunka bawiła się z nią cały spacer,a Rocky serdecznie mnie wycałował ,taka słodka z niego przytulanka:loveu:

Posted

Sonia to bardzo duże psy typu dog niemiecki tez obszczekuje co niektóre psy może wkurzać ,ale co poradzę jak mam małego psa , który się boi :roll: a taki olbrzym do niej podchodzi

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']Sonia to bardzo duże psy typu dog niemiecki tez obszczekuje co niektóre psy może wkurzać ,ale co poradzę jak mam małego psa , który się boi :roll: a taki olbrzym do niej podchodzi[/QUOTE]

Ja chyba nie mam żadnego instynktu samozachowawczego ,bo w ogóle nie bałam się tego psa...bałam się tylko o Lunkę.Ona go atakowała,a ja bałam się że go tym wkurzy i ...wolę nie myśleć.Skierowłabym jego agresję na mnie,a jej kazała uciekać.
W każdym razie bydle jutro dostanie gazem.

Posted

[quote name='marta.k9080']Ja chyba nie mam żadnego instynktu samozachowawczego ,bo w ogóle nie bałam się tego psa...bałam się tylko o Lunkę.Ona go atakowała,a ja bałam się że go tym wkurzy i ...wolę nie myśleć.Skierowłabym jego agresję na mnie,a jej kazała uciekać.
W każdym razie bydle jutro dostanie gazem.[/QUOTE]

To lepiej dla gościa żeby was jutro nie spotkał ...

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='Sonka95']To lepiej dla gościa żeby was jutro nie spotkał ...

lepiej...bo też oberwie:mad:już ja mu dam do myślenia....

taki gazik mamy

Edited by marta.k9080