Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']aleś sprytna :eviltong:[/QUOTE]

:siara:
Lunka już ostentacyjnie ziewa także...lulu:sleeping:Dobranoc dziewczęta:p

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
toś zaszalała "dobry wieczór" na pól godz przed północą:diabloti:

hello już jesteśmy...:-P bawiłyśmy się w "głupią Lunę" tzn ja i moja mama rzucamy,turlamy piłeczkę miedzy sobą ,a Lunka musi łapać.

Dzisiaj od rana pizga i może urwać łeb...chyba mi resztę mózgu wywiało:evil_lol:
Na porannym spacerku były psie zabawy oczywiście,jak zwykle bardzo udane.I hahaha idę sobie z Lunką docieramy na pola,myślę coś ciężko mi się idzie,patrzę mam kozaki błotem obklejone,wycieram je więc o trawę i trach...odkleiły mi się podeszwy od obu:-o obkleiłam je taśmą ,ale to dało efekt na jakieś 30min.Jak doszli do nas nasi towarzysze spaceru to miałam już zupełnie rozwalone buty...musiałam włożyć takie grubsze woreczki na skarpety żeby mieć ochronę bo pozostałośc spodów kozaków była ultra cienka.Poratowała mnie Pani Edi'ego bo miała takie grube foliowe woreczki.
Oczywiście mogłam zawrócić na początku spaceru,ale wtedy Luna straciłaby spotkanie z kumplami, tak więc dobre 2h chodziłam w kozakach praktycznie bez podeszwy.Zawsze jakieś jaja na tych spacerach są...:megagrin::megagrin::megagrin:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']buahahahahaha się popłakałam przez Ciebie ze śmiechu :eviltong:

ale co Luna miała spacer psi to miała :diabloti:[/QUOTE]

nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku....:diabloti:
a no miała,miała bo ma je*niętą pańcię...:p

Posted

[quote name='marta.k9080']nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku....:diabloti:
a no miała,miała bo ma je*niętą pańcię...:p[/QUOTE]

mnie w moim wykonaniu juz nic nie zdziwi wiec z innych też mogę się troche pośmiac :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mnie w moim wykonaniu juz nic nie zdziwi wiec z innych też mogę się troche pośmiac :diabloti:[/QUOTE]

pewnie...co komu szkodzi raz na jakiś czas opluć se trochę monitor:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']pewnie...co komu szkodzi raz na jakiś czas opluć se trochę monitor:evil_lol:[/QUOTE]

no właśnie , zwłaszcza że dzisiaj sie cały dzień nudziłam , Sebka głowa bolała i nie chciał iśc na psi spacer , w ogóle wiało tak jak u was że peruki spadały :shake: tyle co do sklepu poszlismy bo mi sie cremona skończyła a ja bez kawy życ nie potrafię wiec musiałam sie zaipatrzyć , tak pewnie bym dzisiaj tylko na dwór wyszła ibri pofocić :oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no właśnie , zwłaszcza że dzisiaj sie cały dzień nudziłam , Sebka głowa bolała i nie chciał iśc na psi spacer , w ogóle wiało tak jak u was że peruki spadały :shake: tyle co do sklepu poszlismy bo mi sie cremona skończyła a ja bez kawy życ nie potrafię wiec musiałam sie zaipatrzyć , tak pewnie bym dzisiaj tylko na dwór wyszła ibri pofocić :oops:[/QUOTE]

nie przejmuj się,nie każdy ma z garem tak jak ja i łazi w śnieg,deszcz,upał,wichurę itd....

kawa to jeden z sensów życia mego, jestem wierna Jacobs i Tchibo ,chociaż jak jest coś innego to piję co popadnie...:diabloti: najlepsza czarna z minimalną ilością cukru,ale to na porannego kopa.W ciągu dnia to z mlekiem,albo Latte.Cremony chyba nie piłam...spróbuję,pewnie jest pyszna...?:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie przejmuj się,nie każdy ma z garem tak jak ja i łazi w śnieg,deszcz,upał,wichurę itd....

kawa to jeden z sensów życia mego, jestem wierna Jacobs i Tchibo ,chociaż jak jest coś innego to piję co popadnie...:diabloti: najlepsza czarna z minimalną ilością cukru,ale to na porannego kopa.W ciągu dnia to z mlekiem,albo Latte.Cremony chyba nie piłam...spróbuję,pewnie jest pyszna...?:razz:[/QUOTE]

Ja też mam z garem ale troche inaczej :diabloti:

A ja kocham kawę Ostrowską :loveu::loveu::loveu::loveu: jak ktoś mi zrobi inną to oczywiście wypiję ale męcze się przy tym , czarnej tez nie wypiję musi byc ze śmietanka właśnie cremoną , to rodzaj śmietanki do kawy , teściowa sie ze mnie śmieje ze pije kawe z margaryną bo taka śmietanka to nic innego jak sproszkowana margaryna :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja też mam z garem ale troche inaczej :diabloti:

A ja kocham kawę Ostrowską :loveu::loveu::loveu::loveu: jak ktoś mi zrobi inną to oczywiście wypiję ale męcze się przy tym , czarnej tez nie wypiję musi byc ze śmietanka właśnie cremoną , to rodzaj śmietanki do kawy , teściowa sie ze mnie śmieje ze pije kawe z margaryną bo taka śmietanka to nic innego jak sproszkowana margaryna :diabloti:[/QUOTE]

a ja myślałam ,ze Cremona to kawa:oops::ices_bla:bo była kiedyś taka kawa co miała mieć dużo piany-kremu po zaparzeniu...

.

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja myślałam ,ze Cremona to kawa:oops::ices_bla:bo była kiedyś taka kawa co miała mieć dużo piany-kremu po zaparzeniu...

.[/QUOTE]

:diabloti: tak myślałam że tak pomyślałas :diabloti:

sa różne przeróżne kawy ale ja jakos sie przyzwyczaiłam do tej i np jacobs smakuje mi jak denaturat :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']magdabroy

hello już jesteśmy...:-P bawiłyśmy się w "głupią Lunę" tzn ja i moja mama rzucamy,turlamy piłeczkę miedzy sobą ,a Lunka musi łapać.

Dzisiaj od rana pizga i może urwać łeb...chyba mi resztę mózgu wywiało:evil_lol:
Na porannym spacerku były psie zabawy oczywiście,jak zwykle bardzo udane.I hahaha idę sobie z Lunką docieramy na pola,myślę coś ciężko mi się idzie,patrzę mam kozaki błotem obklejone,wycieram je więc o trawę i trach...odkleiły mi się podeszwy od obu:-o obkleiłam je taśmą ,ale to dało efekt na jakieś 30min.Jak doszli do nas nasi towarzysze spaceru to miałam już zupełnie rozwalone buty...musiałam włożyć takie grubsze woreczki na skarpety żeby mieć ochronę bo pozostałośc spodów kozaków była ultra cienka.Poratowała mnie Pani Edi'ego bo miała takie grube foliowe woreczki.
Oczywiście mogłam zawrócić na początku spaceru,ale wtedy Luna straciłaby spotkanie z kumplami, tak więc dobre 2h chodziłam w kozakach praktycznie bez podeszwy.Zawsze jakieś jaja na tych spacerach są...:megagrin::megagrin::megagrin:

Hahahahaha:evil_lol: Potrafisz się poświęcic. Kalosze se kup:P Ja od kiedy mam psa mam i kalosze, wcześniej nie było opcji abym jej ubrała a teraz to cud a nie buty:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti: tak myślałam że tak pomyślałas :diabloti:

sa różne przeróżne kawy ale ja jakos sie przyzwyczaiłam do tej i np jacobs smakuje mi jak denaturat :shake:

na początku piłam kawę 2w1 i potem chciałam posmakować czarnej ,pierwsza reakcja łooo mocne nie smakowała mi najlepiej,ale przekornie wypiłam następną i wpadłam w nałóg:diabloti:

Besti

mam kalosze,ale sucho było na chodnikach to w kozakach poszłam...

Posted

[quote name='marta.k9080']na początku piłam kawę 2w1 i potem chciałam posmakować czarnej ,pierwsza reakcja łooo mocne nie smakowała mi najlepiej,ale przekornie wypiłam następną i wpadłam w nałóg:diabloti:

Besti

Ja kiedys jak wypiłam zwykłą sypana kawe to ręce strasznie mi się trzesły , słabo mi bylo i w ogóle a teraz 4 dziennie musze wypić zeby w miarę normalnie funkcjonowac ;)

teraz za karę bedziesz chodziła w kaloszach wszędzie bo kozaczki zepsułaś :diabloti:

Posted

marta.k9080;20538826[B napisał(a):

Besti

Buehehe to więcej już nie pójdziesz:eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']magdabroy

Nie moja wina, że ja zaczynałam wieczór jak Ty już smacznie spałaś :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
ja też dostaję bzika bez kawci:diabloti:
mam jeszcze dwie pary i adidasy :diabloti:

Besti

w tych nie....kolejne czekają