łamAga Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='marta.k9080']desperat... obrzydzona do granic możliwości idę spać...obym nie śniła o robaczkach dobranoc lasencje:p[/QUOTE] :lol: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 hello:p z rana -2'C a w południe +9'C...wiosna wokoło,tylko miejscami nadal ślisko.Powietrze takie inne,słońce chwilami aż oślepiało ..a i zobaczyliśmy klucz ptaków,prawdziwy zwiastun wiosny:p Zabawa była przednia,psiaki wybawiły się na całego.Było gonienie sarenek,aportowanie patyczków,berek, a wszystko to na rozległych polach w pełnym słoneczku. Obiecane będzie dane...za chwilę foteczki:razz: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 u nas tez wiosennie :multi: no to czekamy na foteczki :lol: Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 To dzisiaj ciekawy miałyście dzień dziewczyny :) czekamy na foteczki ... Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 na początek zaległe foteczki Zdecydowanie najpiękniejszy dzień lutego :loveu: Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Te zimowe krajobrazy są piękne :loveu: , ale ja mam już dosyć zimy w tym roku ;) http://imageshack.us/a/img831/3268/dsc05535le.jpg Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Piekna taka śnieżna lodowata zima :loveu: ale tylko na zdjęciach :diabloti: http://imageshack.us/a/img703/7932/dsc05519d.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 las wyglądał bajkowo,naprawdę piękny to był dzień...a kilka dni później były psie zabawy:p ale ona zasuwa....:evil_lol: Pani Rocky'ego rzuca Lunkowe frisbee... Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']super zabawę miały :loveu:[/QUOTE] a no:p dzisiaj też było extra ,ale najpierw pododaję foteczki śniegowe,mam jeszcze sporo:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']a no:p dzisiaj też było extra ,ale najpierw pododaję foteczki śniegowe,mam jeszcze sporo:evil_lol:[/QUOTE] widzisz , za rzadko dajesz zdjęcia i później masz nadmiar :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']widzisz , za rzadko dajesz zdjęcia i później masz nadmiar :mad::eviltong:[/QUOTE] oj tam ,oj tam:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']oj tam ,oj tam:evil_lol:[/QUOTE] My tu usychamy z braku zdjęć a Ty tu oj tam tujesz :mad: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']My tu usychamy z braku zdjęć a Ty tu oj tam tujesz :mad:[/QUOTE] kiedyś jebn* kilkanaście stron samych fotek ,aż dostaniecie oczopląsu:diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']kiedyś jebn* kilkanaście stron samych fotek ,aż dostaniecie oczopląsu:diabloti:[/QUOTE] jestem za :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']jestem za :diabloti:[/QUOTE] uważaj bo się spełni:diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']uważaj bo się spełni:diabloti:[/QUOTE] ja juz mam taki oczopląs ze chyba nic mi nie zaszkodzi :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ja juz mam taki oczopląs ze chyba nic mi nie zaszkodzi :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: ja mam za to same MT przed oczyma bo KTOŚ dużo foteczek nawrzucał... Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: ja mam za to same MT przed oczyma bo KTOŚ dużo foteczek nawrzucał...[/QUOTE] ooo widzisz , musisz brać z tego kogoś przykład !!!! :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo widzisz , musisz brać z tego kogoś przykład !!!! :eviltong:[/QUOTE] i wstawiać MT ..ale ja nie mam...:evil_lol::evil_lol::lol!::lol!: Quote
Recommended Posts