*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie i pofocę inne rasy też bo MT bedzie focił Sebastian a pozniej ja przejmę aparat :diabloti: zamówiłam karte pamieci do aparatu mojego , takiego zwykłego pstrykacza zeby nagrac filmy na wystawie , zamowilam w zeszla niedziele i pisałam kolesiowi ze zalezy mi zeby dotarła przed piątkiem , dzisiaj czwartek i karty nie widać :roll:[/QUOTE] Takie rzeczy kupuje się z duuuuuużym wyprzedzeniem :eviltong: Ja kartę 32GB na wakacje kupiłam już miesiąc temu, a wakacje są za pół roku :D Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie i pofocę inne rasy też bo MT bedzie focił Sebastian a pozniej ja przejmę aparat :diabloti: zamówiłam karte pamieci do aparatu mojego , takiego zwykłego pstrykacza zeby nagrac filmy na wystawie , zamowilam w zeszla niedziele i pisałam kolesiowi ze zalezy mi zeby dotarła przed piątkiem , dzisiaj czwartek i karty nie widać :roll:[/QUOTE] może jutro dotrze :roll: Zdurniałam i ściągam sobie jedną z moich ulubionych bajek z dzieciństwa "Pocahontas" :evil_lol: mam to tylko na VHS. Lubię animacje ogólnie.A Wy? Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Pocahontas :) Ryczałam na tym jak dzieciak :oops: i na Król Lew też :oops: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Pocahontas :) Ryczałam na tym jak dzieciak :oops: i na Król Lew też :oops:[/QUOTE] "Król Lew" :loveu: a mam jeszcze "Hercules" i "Wszystkie psy idą do nieba":p Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Takie rzeczy kupuje się z duuuuuużym wyprzedzeniem :eviltong: Ja kartę 32GB na wakacje kupiłam już miesiąc temu, a wakacje są za pół roku :D[/QUOTE] a bo się zgapiłam :eviltong: w sumie to Sebastian wyleciał jak Filip z konopii ze mam wziac aparat i nagram filmik , oswiecilam go ze w tym aparacie nie ma karty pamieci i ze filmik nagra sie na niecałe 2 min :diabloti: stwierdzil ze mam zamówić bo na pewno zdąży dotrzec :roll: [quote name='marta.k9080']może jutro dotrze :roll: Zdurniałam i ściągam sobie jedną z moich ulubionych bajek z dzieciństwa "Pocahontas" :evil_lol: mam to tylko na VHS. Lubię animacje ogólnie.A Wy?[/QUOTE] oby ;) Ja nie widziałam ani pocahontas ani króla lwa :oops: ale chętnie przeszła bym sie na czarnoksiężnika z Oz tego nowego :diabloti: a wczoraj sobie ściągnęłam " i że Cie nie opuszczę " podobno fajny film ;) Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Kurcze, będę się musiała nie długo zaopatrzyć w te fajne bajki dla Theosia :) Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja nie widziałam ani pocahontas ani króla lwa :oops: moje serce krwawi natychmiast nadrabiaj te okropne zaległości:mad: magdabroy koniecznie:p Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja nie widziałam ani pocahontas ani króla lwa :oops: [/QUOTE] [quote name='marta.k9080']moje serce krwawi natychmiast nadrabiaj te okropne zaległości:mad:[/QUOTE] Aga jest jakaś zacofana :evil_lol: Ona nawet w KFC nie była :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Ona nawet w KFC nie była :shake:[/QUOTE] ja też nie,ale ja mam inną dietę niż Wy:lol: Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']ja też nie,ale ja mam inną dietę niż Wy:lol:[/QUOTE] Bo Ty mięsa nie jadasz, prawda? Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Bo Ty mięsa nie jadasz, prawda?[/QUOTE] tak,właśnie:lol: w Mc'Donalds byłam ale po Shake albo loda...:cool1: Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']tak,właśnie:lol: w Mc'Donalds byłam ale po Shake albo loda...:cool1:[/QUOTE] Więc Ty masz wybaczone ;) Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Aga jest jakaś zacofana :evil_lol: Ona nawet w KFC nie była :shake:[/QUOTE] oj no jakoś mi nie po drodze :oops: [quote name='marta.k9080']ja też nie,ale ja mam inną dietę niż Wy:lol:[/QUOTE] widzisz widzisz , nie jestem sama :eviltong: [quote name='marta.k9080'] w Mc'Donalds byłam ale po Shake albo loda...:cool1:[/QUOTE] Shake :loveu::loveu::loveu::loveu: Kiedyś moze nadrobię te filmy :eviltong: teraz ściągam The smurfs :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']teraz ściągam The smurfs :diabloti:[/QUOTE] ja to mam,dobrze się ogląda:-D Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']ja to mam,dobrze się ogląda:-D[/QUOTE] Ja juz sciągnęłam ale chyba jakąś wersję od połowy bo jak sie zaczyna to smerf leci na jakimś ptoku i nie ma tytułu filmu , więć sciagam z innego źródła ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja juz sciągnęłam ale chyba jakąś wersję od połowy bo jak sie zaczyna to smerf leci na jakimś ptoku i nie ma tytułu filmu , więć sciagam z innego źródła ;)[/QUOTE] powinno się zacząć chyba od smerfów lecących na bocianach,ale głowy nie dam sobie za to uciąć... Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']powinno się zacząć chyba od smerfów lecących na bocianach,ale głowy nie dam sobie za to uciąć...[/QUOTE] ej no to właśnie sie zaczyna tak ale gdzie jest tytul w takim razie hmmm Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']ej no to właśnie sie zaczyna tak ale gdzie jest tytul w takim razie hmmm[/QUOTE] :niewiem: nie pamiętam czy tytuł pojawi się po chwili czy od razu... Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']:niewiem: nie pamiętam czy tytuł pojawi się po chwili czy od razu...[/QUOTE] trudno , ściągnę tą drugą wersję i porównam ;) przeszła bym sie do kina na " syberiada polska " Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']trudno , ściągnę tą drugą wersję i porównam ;) przeszła bym sie do kina na " syberiada polska "[/QUOTE] nie moje klimaty,ale może być dobry Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']nie moje klimaty,ale może być dobry[/QUOTE] quwa ta druga wersja to kinówka ale widac na niej ze sa napisy poczatkowe i za chwile leca na tych bocianach wiec mam wszystko oprócz napisów , napisy mi nie potrzebne ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']quwa ta druga wersja to kinówka ale widac na niej ze sa napisy poczatkowe i za chwile leca na tych bocianach wiec mam wszystko oprócz napisów , napisy mi nie potrzebne ;)[/QUOTE] na chomikuj masz z dubbingiem na pewno ja staram się oglądać wszystko w originale jak ang,żeby nie wyjść z wprawy;) Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ja nie umiem tak dobrze języków obcych :diabloti: to dobranoc ;) Quote
Ana :) Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 KRÓL LEW :loveu: ostatnio oglądałam z moim młodym :D on oglądał przez 5 minut bo dłużej w miejscu nie usiedzi a ja cały :D Quote
Recommended Posts