Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dokładnie , podziwiam osoby które przekuwają sobie pępek , nos , brwi , język u kogoś w domu bez doświadczenia :shake:[/QUOTE]

była też jedna co sobie w szkole dała przekuc koleżance igłą od wenflonu...jeju krew,ropa,opuchlizna...idiotka.

Posted

[quote name='marta.k9080']była też jedna co sobie w szkole dała przekuc koleżance igłą od wenflonu...jeju krew,ropa,opuchlizna...idiotka.[/QUOTE]

Przecież z takiego czegoś mozna jezyk stracic :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Przecież z takiego czegoś mozna jezyk stracic :roll:[/QUOTE]

a ta to akurat pępek przekuwała,ale język też chyba chciała...głupota nie zna granic.Ja płaciłam 90zł za kolczyk w języku i 70zł za ten w pępku i wolę to niż niesterylne igły i niedoświadczone koleżanki.

Posted

[quote name='marta.k9080']a ta to akurat pępek przekuwała,ale język też chyba chciała...głupota nie zna granic.Ja płaciłam 90zł za kolczyk w języku i 70zł za ten w pępku i wolę to niż niesterylne igły i niedoświadczone koleżanki.[/QUOTE]

za takie rzeczy trzeba płacić , no niestety , chce sie mieć coś takiego to sie na to zbiera ale niektóre chca miec juz teraz dla szpanu i w wiekszosci zle to sie dla nich konczy :shake:

Guest wolfheart
Posted

hej,
gdzie tam cisza u nas...już jesteśmy:razz:

no dzisiaj to była frajda...Lunka nabiegała się z psiakami i...wtrzepała terierowi bo zabierał jej piłeczkę,ale szybko się pogodzili.Co mnie zadziwiło to...dzisiaj z Huskym była jego pani,a tak zawsze był pan.Lunka tą kobietę widziała trzeci raz w życiu,a przywitała ją radośnie i wcale się nie bała:multi:.Po wczorajszym -5'C dzisiaj mamy +1'C i deszcz także zapowiada się na chlapę...wolę nie myślec jak będą wyglądały pola i las skoro tam śniegu jest po kolana.

Posted

U nas wody już jest prawie po pachy, spacery to przedzieranie się przez zalane wodą chodniki i błotniste kałuże... :roll: A nie mogło kurczę zostać zimno choćby do końca lutego? Teraz deszcz bębni o szybę (mam okno na poddaszu, to efekt jeszcze większy), a pora się na wieczony spacer zbierać. Brrr, jak już ma nie być zimy, to niech będzie wiosna pełną gębą, a nie to przedwiośnie rozmokłe ;)

Guest wolfheart
Posted

[B]zmierzchnica[/B]
no to kilka następnych dni będzie czyszczenie psa po spacerze, już ja widzę jak Luna się przyozdobi jutro:evil_lol:..chyba u wszystkich zaczęła się odwilż.

Posted

[quote name='marta.k9080']nieźle nam idzie ,chociaż będę w pełnie usatysfakcjonowana jak Luna przestanie panikować na coś co jest za nami(np.rower) ćwiczymy...
Ostatnio miałam z Lunką krótką wymianę zdań na temat czy wyjdzie mimo hałasu i ludzi na korytarzu...ja miałam lepsze argumenty:diabloti:[/QUOTE]
Ptysiek też ma czasami swoje... zdanie (tak to ujmę)
Są dni i miejsca, w które nie chce iść. Dziś właśnie przeszłam z nim trasą, której się "boi" "nie lubi"... Nie wiem co on tam sobie myśli ale moje "nara" i zostawienie go samego działa. Szliśmy dziś w miejscu gdzie bardzo go coś niepokoi. Obwąchiwał wszystko po koleii, cofał się, zwiewał czasami do tyłu... Ja szłam dalej. Sama idę tą drogą 10 minut, dziś szłam z Ptysiem prawie godzinę ale dał radę :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ptysiak']Ptysiek też ma czasami swoje... zdanie (tak to ujmę)
Są dni i miejsca, w które nie chce iść. Dziś właśnie przeszłam z nim trasą, której się "boi" "nie lubi"... Nie wiem co on tam sobie myśli ale moje "nara" i zostawienie go samego działa. Szliśmy dziś w miejscu gdzie bardzo go coś niepokoi. Obwąchiwał wszystko po koleii, cofał się, zwiewał czasami do tyłu... Ja szłam dalej. Sama idę tą drogą 10 minut, dziś szłam z Ptysiem prawie godzinę ale dał radę :)[/QUOTE]

dzielny Ptyś:p
No Luna zrozumiała,że pańcia pokazuje teraz swoją wredniejszą stronę :diabloti: i coraz rzadziej ze mną"dyskutuje".

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Marta i Lunka :)[/QUOTE]

dobry wieczór:p
widzę u Was na foteczkach śnieg,a nam odwilż dzisiaj zafundowało...:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p
widzę u Was na foteczkach śnieg,a nam odwilż dzisiaj zafundowało...:roll:[/QUOTE]

Pada cały dzień ;)
Rano było -1 więc śnieg się trzymał :) A teraz jest +1 i się topi :(

Posted

[quote name='marta.k9080']dzielny Ptyś:p
No Luna zrozumiała,że pańcia pokazuje teraz swoją wredniejszą stronę :diabloti: i coraz rzadziej ze mną"dyskutuje".[/QUOTE]
Niedobra Sylwia :mad::evil_lol:
Fajnie, że tak się dogadujecie :):loveu:

Madzia u Nas jest 5 stopni, wczoraj zasypało... wyobraź sobie co dziś się dzieje :/

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Pada cały dzień ;)
Rano było -1 więc śnieg się trzymał :) A teraz jest +1 i się topi :([/QUOTE]

u nas skacze temp. cały dzień w granicach 0'C do +2'C mam nadzieję,że nie przymrozi zbytnio w nocy i tak jest ślisko miejscami:roll: przyznam gdyby śnieg całkowicie stopniał to miałabym większe możliwości spacerowe,ale zanim to stopnieje a potem obsuszy to pewnie ze dwa tyg potrwa:placz:

Posted

[quote name='Ptysiak']

Madzia u Nas jest 5 stopni, wczoraj zasypało... wyobraź sobie co dziś się dzieje :/[/QUOTE]

Wolę nie wiedzieć :shake:

[quote name='marta.k9080']u nas skacze temp. cały dzień w granicach 0'C do +2'C mam nadzieję,że nie przymrozi zbytnio w nocy i tak jest ślisko miejscami:roll: przyznam gdyby śnieg całkowicie stopniał to miałabym większe możliwości spacerowe,ale zanim to stopnieje a potem obsuszy to pewnie ze dwa tyg potrwa:placz:[/QUOTE]

Ja mam nadzieję, że u nas mróz w nocy nie przyjdzie, bo mąż po 5 rano jedzie do pracy i może być ślisko :roll:

Guest wolfheart
Posted

mimo iż naprawdę lubię zimę to teraz mam dosyć śniegu na przemian z deszczem i temp. plusowej z przymrozkiem...chcę pójść na dłuuuuugi spacer do rezerwatu przyrody:placz:

Guest wolfheart
Posted

Lunkowe łapki pewnie też chętnie by odpoczęły od soli,piachu i lodu:shake: smaruje jej wazelina z Ziaji i to daje dobry efekt ,ale mimo to czasami np.na paluszku ma pęknięte:shake:

Posted

U nas podobnie jak u Ptysiaków , wczoraj zamieć śnieżna a dzisiaj deszcz i +4 stopnie :roll: chlapa jest niesamowita , jedynie pociesza fakt że pierwszy raz od dawien dawna mogłam wyjść na dwór i stwierdzić że jest ciepło :crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas podobnie jak u Ptysiaków , wczoraj zamieć śnieżna a dzisiaj deszcz i +4 stopnie :roll: chlapa jest niesamowita , [B]jedynie pociesza fakt że pierwszy raz od dawien dawna mogłam wyjść na dwór i stwierdzić że jest ciepło[/B] :crazyeye:[/QUOTE]

Ja i tak zabrałam czapkę i rękawiczki :evil_lol: a najzabawniejsze, że zawsze mi zimno a uwielbiam zimę :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja i tak zabrałam czapkę i rękawiczki :evil_lol: a najzabawniejsze, że zawsze mi zimno a uwielbiam zimę :loveu:[/QUOTE]

ja czapkę też zawsze nosze ale rękawiczek nie cierpię :shake: jeju jak można uwielbiać zimę :roll::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór Wszystkim

mam zły humor,na spacerze myślałam ,że oszaleje śnieg jest jak plastelina,jest ślisko i nieprzyjemnie wilgotno...kilka razy wpadłam w poślizg,a buty mam oczywiście przemoczone.Doprawdy śnieg pod koniec lutego to głupota.Nie marzy mi się nagłe ocieplenie,ale po dziurki w nosie mam już tego pseudo-śniegu :angryy: to mi w tej chwili skutecznie obrzydza moją ulubioną zimę.
Luna po raz enty zraniła sobie łapkę,tym razem tylną,ale tylko skórkę na podusi przecięła więc tragedii nie ma...nie wiem jak ona to robi:shake:dobrze ,że nosze ze sobą dziecięcą skarpetkę,na wszelki wypadek.