łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080'][B]dOgLoV[/B] ja chcę iść za miasto do rezerwatu... [/QUOTE] gdzie też Cię tam niesie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']gdzie też Cię tam niesie :lol:[/QUOTE] im dalej i trudniej tym lepiej:diabloti: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']im dalej i trudniej tym lepiej:diabloti:[/QUOTE] wytrzymała jesteś ma mróz widać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']wytrzymała jesteś ma mróz widać :eviltong:[/QUOTE] chce zatyrać Lunę na amen:diabloti: mróz może być ,ale bez śniegu bo giry se połamię.... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']chce zatyrać Lunę na amen:diabloti: [/QUOTE] marzenie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']marzenie :diabloti:[/QUOTE] się okaże:diabloti: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 mam dla Ciebie idealne tatoo :eviltong: [IMG]http://wydziarana.pl/img/5127e975a0b15.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [B]dOgLoV[/B] :evil_lol: już drukuję i się wydziaram .... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080'][B]dOgLoV[/B] :evil_lol: już drukuję i się wydziaram ....[/QUOTE] dobra to ja czekam na efekty :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']dobra to ja czekam na efekty :evil_lol:[/QUOTE] ale chciałabym tatuaż mieć tylko może ciut mniejszy i nie taki krzykliwy w kolorach...:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']ale chciałabym tatuaż mieć tylko może ciut mniejszy i nie taki krzykliwy w kolorach...:evil_lol:[/QUOTE] ale ten jakos tak do Ciebie pasuję :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']ale ten jakos tak do Ciebie pasuję :eviltong:[/QUOTE] no weź bo jeszcze się skuszę...:evil_lol: never ever kolory są be....jak tatuaż to tylko czarny.Miałam fazę na dziary i piercing.Mam 8kolczyków ,6 w uszach ,w pępku i w języku... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']no weź bo jeszcze się skuszę...:evil_lol: never ever kolory są be....jak tatuaż to tylko czarny.Miałam fazę na dziary i piercing.Mam 8kolczyków ,6 w uszach ,w pępku i w języku...[/QUOTE] Mi się kolorowe też nie bardzo widzą :shake: ooo matko tyle masz kolczyków ?? :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Mi się kolorowe też nie bardzo widzą :shake: ooo matko tyle masz kolczyków ?? :mdleje:[/QUOTE] a no mam :p a tatuaż tez zrobię tylko jakiś skromny... Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']a no mam :p a tatuaż tez zrobię tylko jakiś skromny...[/QUOTE] Ja chciała bym w brwi ale Sebastian kategorycznie mi zabrania :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja chciała bym w brwi ale Sebastian kategorycznie mi zabrania :shake:[/QUOTE] :-oNie wolno mu Ci czegokolwiek zabraniać.Zrób sobie jak masz ochotę. Ja najbardziej lubię ten w języku,jak wyjmę to jakbym jęzora nie miała:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']:-oNie wolno mu Ci czegokolwiek zabraniać.Zrób sobie jak masz ochotę. Ja najbardziej lubię ten w języku,jak wyjmę to jakbym jęzora nie miała:evil_lol:[/QUOTE] pewnie i do tego etapu dojdzie :diabloti: ile czasu nie mogłas mówić i jeść ?? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']pewnie i do tego etapu dojdzie :diabloti: ile czasu nie mogłas mówić i jeść ?? :eviltong:[/QUOTE] zjadłam 2h po,mówiłam sekundę po przekuciu.Język miałam minimalnie opuchnięty przez trzy dni.Babka która mi przekuła była extra profesjonalistką. Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']zjadłam 2h po,mówiłam sekundę po przekuciu.Język miałam minimalnie opuchnięty przez trzy dni.Babka która mi przekuła była extra profesjonalistką.[/QUOTE] oooo to fajnie , moi znajomi to zawsze narzekaja na ogromny ból ;) Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ja mam kolorowy tatuaż i inny nie mógłby być :eviltong: A kolczyk w pępku miałam kilka miesięcy i musiałam wyciągnąć :( Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam kolorowy tatuaż i inny nie mógłby być :eviltong: A kolczyk w pępku miałam kilka miesięcy i musiałam wyciągnąć :([/QUOTE] hmmm nie przypominam sobie zebym widziała Twój tatuaż :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']oooo to fajnie , moi znajomi to zawsze narzekaja na ogromny ból ;)[/QUOTE] ból,nieee żadnego...fajne uczucie jak igła przeszła przez jęzor,serio:evil_lol: chociaż moja koleżanka przekuła sobie u innej babki i nie dosyć ,że krew jej poszła to napuchło i nie jadła ze trzy dni,łykała tylko paracetamol...także warto dobrze wybrać osobę która coś Ci przekuje. [B]magdabroy [/B]pokażesz?:razz: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV']hmmm nie przypominam sobie zebym widziała Twój tatuaż :cool3:[/QUOTE] Bo nie dawałam zdjęcia, więc jak mogłabyś widzieć :eviltong: Quote
łamAga Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='marta.k9080']ból,nieee żadnego...fajne uczucie jak igła przeszła przez jęzor,serio:evil_lol: chociaż moja koleżanka przekuła sobie u innej babki i nie dosyć ,że krew jej poszła to napuchło i nie jadła ze trzy dni,łykała tylko paracetamol...także warto dobrze wybrać osobę która coś Ci przekuje. [/QUOTE] dokładnie , podziwiam osoby które przekuwają sobie pępek , nos , brwi , język u kogoś w domu bez doświadczenia :shake: [quote name='magdabroy']Bo nie dawałam zdjęcia, więc jak mogłabyś widzieć :eviltong:[/QUOTE] jezuuuuu ale niedobra jesteś :roll: pewnie masz na pośladku i nam nie pokażesz :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='dOgLoV'] jezuuuuu ale niedobra jesteś :roll: pewnie masz na pośladku i nam nie pokażesz :eviltong:[/QUOTE] Jestem bardzo dobra ;) Mam na łopatce :eviltong: Quote
Recommended Posts