Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']gdzie też Cię tam niesie :lol:[/QUOTE]

im dalej i trudniej tym lepiej:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wytrzymała jesteś ma mróz widać :eviltong:[/QUOTE]

chce zatyrać Lunę na amen:diabloti:
mróz może być ,ale bez śniegu bo giry se połamię....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']marzenie :diabloti:[/QUOTE]

się okaże:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[B]dOgLoV[/B]
:evil_lol: już drukuję i się wydziaram ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']dobra to ja czekam na efekty :evil_lol:[/QUOTE]

ale chciałabym tatuaż mieć tylko może ciut mniejszy i nie taki krzykliwy w kolorach...:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale chciałabym tatuaż mieć tylko może ciut mniejszy i nie taki krzykliwy w kolorach...:evil_lol:[/QUOTE]

ale ten jakos tak do Ciebie pasuję :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ale ten jakos tak do Ciebie pasuję :eviltong:[/QUOTE]

no weź bo jeszcze się skuszę...:evil_lol:
never ever kolory są be....jak tatuaż to tylko czarny.Miałam fazę na dziary i piercing.Mam 8kolczyków ,6 w uszach ,w pępku i w języku...

Posted

[quote name='marta.k9080']no weź bo jeszcze się skuszę...:evil_lol:
never ever kolory są be....jak tatuaż to tylko czarny.Miałam fazę na dziary i piercing.Mam 8kolczyków ,6 w uszach ,w pępku i w języku...[/QUOTE]

Mi się kolorowe też nie bardzo widzą :shake: ooo matko tyle masz kolczyków ?? :mdleje:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mi się kolorowe też nie bardzo widzą :shake: ooo matko tyle masz kolczyków ?? :mdleje:[/QUOTE]

a no mam :p a tatuaż tez zrobię tylko jakiś skromny...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja chciała bym w brwi ale Sebastian kategorycznie mi zabrania :shake:[/QUOTE]

:-oNie wolno mu Ci czegokolwiek zabraniać.Zrób sobie jak masz ochotę.
Ja najbardziej lubię ten w języku,jak wyjmę to jakbym jęzora nie miała:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']:-oNie wolno mu Ci czegokolwiek zabraniać.Zrób sobie jak masz ochotę.
Ja najbardziej lubię ten w języku,jak wyjmę to jakbym jęzora nie miała:evil_lol:[/QUOTE]

pewnie i do tego etapu dojdzie :diabloti:

ile czasu nie mogłas mówić i jeść ?? :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie i do tego etapu dojdzie :diabloti:

ile czasu nie mogłas mówić i jeść ?? :eviltong:[/QUOTE]

zjadłam 2h po,mówiłam sekundę po przekuciu.Język miałam minimalnie opuchnięty przez trzy dni.Babka która mi przekuła była extra profesjonalistką.

Posted

[quote name='marta.k9080']zjadłam 2h po,mówiłam sekundę po przekuciu.Język miałam minimalnie opuchnięty przez trzy dni.Babka która mi przekuła była extra profesjonalistką.[/QUOTE]

oooo to fajnie , moi znajomi to zawsze narzekaja na ogromny ból ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam kolorowy tatuaż i inny nie mógłby być :eviltong: A kolczyk w pępku miałam kilka miesięcy i musiałam wyciągnąć :([/QUOTE]

hmmm nie przypominam sobie zebym widziała Twój tatuaż :cool3:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']oooo to fajnie , moi znajomi to zawsze narzekaja na ogromny ból ;)[/QUOTE]

ból,nieee żadnego...fajne uczucie jak igła przeszła przez jęzor,serio:evil_lol:

chociaż moja koleżanka przekuła sobie u innej babki i nie dosyć ,że krew jej poszła to napuchło i nie jadła ze trzy dni,łykała tylko paracetamol...także warto dobrze wybrać osobę która coś Ci przekuje.

[B]magdabroy
[/B]pokażesz?:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']ból,nieee żadnego...fajne uczucie jak igła przeszła przez jęzor,serio:evil_lol:

chociaż moja koleżanka przekuła sobie u innej babki i nie dosyć ,że krew jej poszła to napuchło i nie jadła ze trzy dni,łykała tylko paracetamol...także warto dobrze wybrać osobę która coś Ci przekuje.
[/QUOTE]

dokładnie , podziwiam osoby które przekuwają sobie pępek , nos , brwi , język u kogoś w domu bez doświadczenia :shake:

[quote name='magdabroy']Bo nie dawałam zdjęcia, więc jak mogłabyś widzieć :eviltong:[/QUOTE]

jezuuuuu ale niedobra jesteś :roll:

pewnie masz na pośladku i nam nie pokażesz :eviltong: