Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Jeszcze troche i znikną te problemy .... pojawią się nowe .... robale :diabloti:

:scared: chyba wykupię wszystko co możliwe żeby omijały nas szerokim łukiem,fuj,fuj,fuj:placz:
nigdy nie pozbędę się tego wstrętu

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:scared: chyba wykupię wszystko co możliwe żeby omijały nas szerokim łukiem,fuj,fuj,fuj:placz:
nigdy nie pozbędę się tego wstrętu

Ja tylko pająków się boje , nawet kleszcze mnie nie przerażaja :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja tylko pająków się boje , nawet kleszcze mnie nie przerażaja :shake:

dla Luny będzie to

a dla mnie coś poszukam...

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a my kropimy zawsze advantixem ;)

u nas sprawdzał się Fiprex,kleszcze nie wbijały się ale i tak łaziły po niej czasami

krople też mogę użyć jak założę jej już ta obróżkę? czy to za dużo chemii wtedy?

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u nas sprawdzał się Fiprex,kleszcze nie wbijały się ale i tak łaziły po niej czasami

krople też mogę użyć jak założę jej już ta obróżkę? czy to za dużo chemii wtedy?

nie sądze , ja swojego czasu zakłądałam Neronowi obróżkę i go kropiłam ale za często gubił obroże wiec przestałam mu kupować je :)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
nie sądze , ja swojego czasu zakłądałam Neronowi obróżkę i go kropiłam ale za często gubił obroże wiec przestałam mu kupować je :)

skoro zakładałaś i nic się nie działo to ok.Luna nie gubi,a ta co ją chcę kupić to podobno dobra jest.

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ja Oscarowi dawałam i Kiltix,Beaphar,za sypke,krople i zawsze mi jakieś badziewie przyniósł:angryy:,a wzeszłym roku kupiłam mu w zoologu zwykłą obrożę i nic się nieprzyplatało:crazyeye:

z kolei ja kupiłam raz z zoologa i nic nie podziałało:bad-word:dlatego tym razem zainwestuję w coś z wyższej półki

Nasypało nam śniegu.Ulica już jest cała biała.Chociaż jak za parre dni ma nas zachlapac to mi się tego śniegu odechciewa...

Guest wolfheart
Posted

Besti
jak latem wyciągałam Lunie kleszcza to miałam gule w gardle i taki dreszcz nieprzyjemny fuj

kalyna
zacznę chyba stosować te anty-kleszczowce od połowy marca jakoś
po weekendzie ma padać deszcz u nas:shake:

Luna dzisiaj jest dzisiaj spokojna jak na nią...chyba dały jej się jednak we znaki sobotnio-niedzielne harce:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hejo:p

ale nam napadało śniegu przez noc...wszystko było białe,piękny widok:p
cóż kiedy teraz pozostało wspomnienie,a wszystko zamienia się w lodowata breję:placz: jutro pewnie będziemy broczyć w kałużach,albo jak przymarznie w nocy to będzie lodowisko.No i po co to było...

Wyszłyśmy o 6.40 i wróciłyśmy o 9.30 ,jeszcze w drodze powrotnej spotkałyśmy Rocky'ego(Husky).Znalazłam jeszcze jedno miejsce na spacer,ale nie na taką pogodę.Bo będziemy musiały przejść obwodnicą ,tam jest chodnik z boku ale wolę pójsc jak obsuszy tą chlapę.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Masz kobito zdrowie , ja jak bym nie musiała to za nic bym o tej godzinie nie wstała :eviltong:

toż to sama przyjemność spacerować skoro świt:diabloti: śpiąca królewno:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
toż to sama przyjemność spacerować skoro świt:diabloti: śpiąca królewno:diabloti:

dokładnie tak samo dzisiaj nazwała mnie koleżanka z pracy :diabloti: bo nadawała do mnie a ja niby stalam koło niej i niby jej słuchałam ale przy tym dzymałam i nic nie wiedziałam z tego co powiedziała :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
dokładnie tak samo dzisiaj nazwała mnie koleżanka z pracy :diabloti: bo nadawała do mnie a ja niby stalam koło niej i niby jej słuchałam ale przy tym dzymałam i nic nie wiedziałam z tego co powiedziała :diabloti:

weź mnie nie osłabiaj:evil_lol: dobra jesteś naprawdę :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
weź mnie nie osłabiaj:evil_lol: dobra jesteś naprawdę :evil_lol:

najlepsze to i tak było jak wróciłam z pracy z porannej zmiany , zrobiłam sobie kawe , włączyłam rozmowy w toku i sobie wygodnie usiadłam a w zasadzie na pół położyłam wygodnie z tą kawą w dłoni i normalnie za 5 sekund stałam na równych nogach , oczy mało mi nie wypadły z orbit patrze jestem oblana kawą i się zastanawiam gdzie ja jestem i dlaczego jestem od kawy :diabloti:

od tego czasu juz sie nie kłade z kawą w ręce :lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
najlepsze to i tak było jak wróciłam z pracy z porannej zmiany , zrobiłam sobie kawe , włączyłam rozmowy w toku i sobie wygodnie usiadłam a w zasadzie na pół położyłam wygodnie z tą kawą w dłoni i normalnie za 5 sekund stałam na równych nogach , oczy mało mi nie wypadły z orbit patrze jestem oblana kawą i się zastanawiam gdzie ja jestem i dlaczego jestem od kawy :diabloti:

od tego czasu juz sie nie kłade z kawą w ręce :lol:

:megagrin::megagrin::megagrin: powinnaś mieć takie urządzonko co by Cię popieściło prądem jakbyś zasypiała:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin: powinnaś mieć takie urządzonko co by Cię popieściło prądem jakbyś zasypiała:diabloti:

przydało by sie nie powiem :lol:

byłam psy wypuścić na dwór bo chciały wyjśc ..... nadal sypie :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
przydało by sie nie powiem :lol:

byłam psy wypuścić na dwór bo chciały wyjśc ..... nadal sypie :roll:

u Was sypie,a u nas jest już breja:placz: na cholerę,no na cholerę był ten śnieg teraz będziemy łazić w lodzie i wodzie

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u Was sypie,a u nas jest już breja:placz: na cholerę,no na cholerę był ten śnieg teraz będziemy łazić w lodzie i wodzie

u nas sypie ale bardzoooo mokry śnieg :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
u nas sypie ale bardzoooo mokry śnieg :roll:

nasz tez jakiś suchy nie był,taki lepiący...Ulepiłam przez cały spacer mnóstwo śnieżek i Luna aportowała je jak dzikuska jakaś,a się namęczyła bo musiała biegać na lewo i prawo z górki i pod górkę,a ja stałam na środku ścieżki i miotałam śnieżkami:evil_lol: No jutro to możemy zapomnieć o takiej zabawie bo wodą rzucać się nie da:shake: