Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):Jeszcze troche i znikną te problemy .... pojawią się nowe .... robale :diabloti: :scared: chyba wykupię wszystko co możliwe żeby omijały nas szerokim łukiem,fuj,fuj,fuj:placz: nigdy nie pozbędę się tego wstrętu Quote
łamAga Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 marta.k9080 napisał(a)::scared: chyba wykupię wszystko co możliwe żeby omijały nas szerokim łukiem,fuj,fuj,fuj:placz: nigdy nie pozbędę się tego wstrętu Ja tylko pająków się boje , nawet kleszcze mnie nie przerażaja :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tylko pająków się boje , nawet kleszcze mnie nie przerażaja :shake: dla Luny będzie to a dla mnie coś poszukam... Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):a my kropimy zawsze advantixem ;) u nas sprawdzał się Fiprex,kleszcze nie wbijały się ale i tak łaziły po niej czasami krople też mogę użyć jak założę jej już ta obróżkę? czy to za dużo chemii wtedy? Quote
łamAga Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):u nas sprawdzał się Fiprex,kleszcze nie wbijały się ale i tak łaziły po niej czasami krople też mogę użyć jak założę jej już ta obróżkę? czy to za dużo chemii wtedy? nie sądze , ja swojego czasu zakłądałam Neronowi obróżkę i go kropiłam ale za często gubił obroże wiec przestałam mu kupować je :) Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):nie sądze , ja swojego czasu zakłądałam Neronowi obróżkę i go kropiłam ale za często gubił obroże wiec przestałam mu kupować je :) skoro zakładałaś i nic się nie działo to ok.Luna nie gubi,a ta co ją chcę kupić to podobno dobra jest. Quote
Oscar Patric Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ja Oscarowi dawałam i Kiltix,Beaphar,za sypke,krople i zawsze mi jakieś badziewie przyniósł:angryy:,a wzeszłym roku kupiłam mu w zoologu zwykłą obrożę i nic się nieprzyplatało:crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 unikatowydiament napisał(a):Ja Oscarowi dawałam i Kiltix,Beaphar,za sypke,krople i zawsze mi jakieś badziewie przyniósł:angryy:,a wzeszłym roku kupiłam mu w zoologu zwykłą obrożę i nic się nieprzyplatało:crazyeye: z kolei ja kupiłam raz z zoologa i nic nie podziałało:bad-word:dlatego tym razem zainwestuję w coś z wyższej półki Nasypało nam śniegu.Ulica już jest cała biała.Chociaż jak za parre dni ma nas zachlapac to mi się tego śniegu odechciewa... Quote
Besti Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Kleszcze są obleśne! Nie wyciągnełabym tego bleeeeeee Quote
kalyna Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Ja niestety nie mogę zakładać obróżek na kleszcze... więc jak zwykle już będą zakrapiane ;) Chcę śniegu na weekend, a nie teraz już :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Besti jak latem wyciągałam Lunie kleszcza to miałam gule w gardle i taki dreszcz nieprzyjemny fuj kalyna zacznę chyba stosować te anty-kleszczowce od połowy marca jakoś po weekendzie ma padać deszcz u nas:shake: Luna dzisiaj jest dzisiaj spokojna jak na nią...chyba dały jej się jednak we znaki sobotnio-niedzielne harce:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 u Nas śnieg pada od rana,i ma ponoć 30 cm napadać:placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 hejo:p ale nam napadało śniegu przez noc...wszystko było białe,piękny widok:p cóż kiedy teraz pozostało wspomnienie,a wszystko zamienia się w lodowata breję:placz: jutro pewnie będziemy broczyć w kałużach,albo jak przymarznie w nocy to będzie lodowisko.No i po co to było... Wyszłyśmy o 6.40 i wróciłyśmy o 9.30 ,jeszcze w drodze powrotnej spotkałyśmy Rocky'ego(Husky).Znalazłam jeszcze jedno miejsce na spacer,ale nie na taką pogodę.Bo będziemy musiały przejść obwodnicą ,tam jest chodnik z boku ale wolę pójsc jak obsuszy tą chlapę. Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Masz kobito zdrowie , ja jak bym nie musiała to za nic bym o tej godzinie nie wstała :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dOgLoV napisał(a):Masz kobito zdrowie , ja jak bym nie musiała to za nic bym o tej godzinie nie wstała :eviltong: toż to sama przyjemność spacerować skoro świt:diabloti: śpiąca królewno:diabloti: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):toż to sama przyjemność spacerować skoro świt:diabloti: śpiąca królewno:diabloti: dokładnie tak samo dzisiaj nazwała mnie koleżanka z pracy :diabloti: bo nadawała do mnie a ja niby stalam koło niej i niby jej słuchałam ale przy tym dzymałam i nic nie wiedziałam z tego co powiedziała :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dOgLoV napisał(a):dokładnie tak samo dzisiaj nazwała mnie koleżanka z pracy :diabloti: bo nadawała do mnie a ja niby stalam koło niej i niby jej słuchałam ale przy tym dzymałam i nic nie wiedziałam z tego co powiedziała :diabloti: weź mnie nie osłabiaj:evil_lol: dobra jesteś naprawdę :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):weź mnie nie osłabiaj:evil_lol: dobra jesteś naprawdę :evil_lol: najlepsze to i tak było jak wróciłam z pracy z porannej zmiany , zrobiłam sobie kawe , włączyłam rozmowy w toku i sobie wygodnie usiadłam a w zasadzie na pół położyłam wygodnie z tą kawą w dłoni i normalnie za 5 sekund stałam na równych nogach , oczy mało mi nie wypadły z orbit patrze jestem oblana kawą i się zastanawiam gdzie ja jestem i dlaczego jestem od kawy :diabloti: od tego czasu juz sie nie kłade z kawą w ręce :lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dOgLoV napisał(a):najlepsze to i tak było jak wróciłam z pracy z porannej zmiany , zrobiłam sobie kawe , włączyłam rozmowy w toku i sobie wygodnie usiadłam a w zasadzie na pół położyłam wygodnie z tą kawą w dłoni i normalnie za 5 sekund stałam na równych nogach , oczy mało mi nie wypadły z orbit patrze jestem oblana kawą i się zastanawiam gdzie ja jestem i dlaczego jestem od kawy :diabloti: od tego czasu juz sie nie kłade z kawą w ręce :lol: :megagrin::megagrin::megagrin: powinnaś mieć takie urządzonko co by Cię popieściło prądem jakbyś zasypiała:diabloti: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 marta.k9080 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: powinnaś mieć takie urządzonko co by Cię popieściło prądem jakbyś zasypiała:diabloti: przydało by sie nie powiem :lol: byłam psy wypuścić na dwór bo chciały wyjśc ..... nadal sypie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dOgLoV napisał(a):przydało by sie nie powiem :lol: byłam psy wypuścić na dwór bo chciały wyjśc ..... nadal sypie :roll: u Was sypie,a u nas jest już breja:placz: na cholerę,no na cholerę był ten śnieg teraz będziemy łazić w lodzie i wodzie Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 marta.k9080 napisał(a):u Was sypie,a u nas jest już breja:placz: na cholerę,no na cholerę był ten śnieg teraz będziemy łazić w lodzie i wodzie u nas sypie ale bardzoooo mokry śnieg :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dOgLoV napisał(a):u nas sypie ale bardzoooo mokry śnieg :roll: nasz tez jakiś suchy nie był,taki lepiący...Ulepiłam przez cały spacer mnóstwo śnieżek i Luna aportowała je jak dzikuska jakaś,a się namęczyła bo musiała biegać na lewo i prawo z górki i pod górkę,a ja stałam na środku ścieżki i miotałam śnieżkami:evil_lol: No jutro to możemy zapomnieć o takiej zabawie bo wodą rzucać się nie da:shake: Quote
Recommended Posts