Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Ja byłam wczoraj, bo nie wiedziałam czy dziś nie pójdę do pracy :siara:

I stwierdziłam, że jak mam jechać w piątek po pracy, a sobota wszystko zamknięte, to nakupowałam wczoraj wszystko :)

Dziś, będą chodzić dzieciaki po domach, bo jest Halloween :)

Słodycze naszykowane. Tylko Theosia wieczorkiem przebiorę za diabełka :megagrin: :loveu:

A nasza impreza Halloween'owa jest jutro, bo dziś jak praca itp. to nie dało się spotkać :)

Posted

dzisiaj byś miała przerąbane na zakupach , dobrze że wczoraj sobie wszystko pozałatwiałaś :)

to dzisiaj będziesz robiła diabełkowe fotki  :jumpie:  ale Theoś będzie miał radochę  :loveu:

a Wy dopiero jutro się przebierzecie ? :D

Posted

dzisiaj byś miała przerąbane na zakupach , dobrze że wczoraj sobie wszystko pozałatwiałaś :)

to dzisiaj będziesz robiła diabełkowe fotki  :jumpie:  ale Theoś będzie miał radochę  :loveu:

a Wy dopiero jutro się przebierzecie ? :D

Dziś, to byłoby samobójstwo :evil_lol:

Tak, dziś mu coś porobię :)

My jutro ;) I Theoś po raz drugi :D

Posted

U nas juz też od zeszłego roku zaczęły dzieciaki chodzić po domach ale nie podoba mi sie to bo wcale nie sa poprzebierane , tak chodza zeby chodzić , żeby dostać słodkie , poza tym to do nas nawet nie podchodzą bo wiedzą że podwórka strzegą dwa brytany :D

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

za ciepło 12'C,ale byłyśmy na dłuuuuugim spacerze :)

Posted

Co to? Bo ja w nowinkach to nic a nic nie kumam :)

Jak można nie znać Endomodo? :p hehehe. Jest to taki serwis treningowy, gdzie użytkownicy nawzajem się motywują, porównują wyniki ostatnich treningów, zapisuje Ci ile przeszłaś/przbiegłaś, w jakim czasie i takie tam parę innych gadżetów. Ja mam, ale nigdy nie włączę endo jak gdzieś sie wybieram, a potem żałuję :p

Posted

A ja zazwyczaj włączam, no chyba, że tak jak wczoraj bateria mi padała :D Mam tam już ponad 1500 km chyba :D

Ja  w nowym fonie nie mam GPSu i wykupionego neta, więc liiipa :D Ale sama chciałam najprostszy telefon, który wytrzyma codzienne zrzutki z wysokości mojej ręki :p

Posted

Jak można nie znać Endomodo? :p hehehe. Jest to taki serwis treningowy, gdzie użytkownicy nawzajem się motywują, porównują wyniki ostatnich treningów, zapisuje Ci ile przeszłaś/przbiegłaś, w jakim czasie i takie tam parę innych gadżetów. Ja mam, ale nigdy nie włączę endo jak gdzieś sie wybieram, a potem żałuję :p

A to ja to znam tylko nie wiedziałam że to się Endomodo nazywa :) Jak chodzę z kol na spacer to ona to włącza :)
Guest wolfheart
Posted

ja to mam dla siebie,nikt mnie nie musi motywować,nie mam konta na portalach społecznościowych :)

ściągnęłam bo ciekawa jestem ile km robię z Luną przez 5h spaceru :)

Posted

Ja  w nowym fonie nie mam GPSu i wykupionego neta, więc liiipa :D Ale sama chciałam najprostszy telefon, który wytrzyma codzienne zrzutki z wysokości mojej ręki :P

Ja na początku nie miałam neta w tel :P Trening zrzucałam, gdy byłam w domu i łączyłam się przez wifi

Guest wolfheart
Posted

Trening zrzucałam, gdy byłam w domu i łączyłam się przez wifi

jak?

bo ja mam 400 MB darmowych ,a jak się skończą ,to szkoda kasy na łączenie z netem :P

Posted

Żeby używać endomondo nie musisz mieć neta w tel :P 

Wystarczy, że włączasz endo i gps. I czekasz aż złapie sygnał-po prostu bez neta trwa to nawet do 5 min :) Potem dochodzisz do domu :D klikasz pauze, łączysz się z netem i klikasz koniec treningu i tyle  :jumpie:  ja jak była w anglii nawet tak robiłam, a neta w tel nie używałam tylko wifi w domu :D