*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Ja byłam wczoraj, bo nie wiedziałam czy dziś nie pójdę do pracy :siara: I stwierdziłam, że jak mam jechać w piątek po pracy, a sobota wszystko zamknięte, to nakupowałam wczoraj wszystko :) Dziś, będą chodzić dzieciaki po domach, bo jest Halloween :) Słodycze naszykowane. Tylko Theosia wieczorkiem przebiorę za diabełka :megagrin: :loveu: A nasza impreza Halloween'owa jest jutro, bo dziś jak praca itp. to nie dało się spotkać :) Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 dzisiaj byś miała przerąbane na zakupach , dobrze że wczoraj sobie wszystko pozałatwiałaś :) to dzisiaj będziesz robiła diabełkowe fotki :jumpie: ale Theoś będzie miał radochę :loveu: a Wy dopiero jutro się przebierzecie ? :D Quote
*Magda* Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 dzisiaj byś miała przerąbane na zakupach , dobrze że wczoraj sobie wszystko pozałatwiałaś :) to dzisiaj będziesz robiła diabełkowe fotki :jumpie: ale Theoś będzie miał radochę :loveu: a Wy dopiero jutro się przebierzecie ? :D Dziś, to byłoby samobójstwo :evil_lol: Tak, dziś mu coś porobię :) My jutro ;) I Theoś po raz drugi :D Quote
łamAga Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 U nas juz też od zeszłego roku zaczęły dzieciaki chodzić po domach ale nie podoba mi sie to bo wcale nie sa poprzebierane , tak chodza zeby chodzić , żeby dostać słodkie , poza tym to do nas nawet nie podchodzą bo wiedzą że podwórka strzegą dwa brytany :D Quote
marta1624 Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 A ja cukierków nie mam :D Bo do mnie nikt z dzieciaków nie przychodzi :p Quote
Kaaasia Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/IMG_20141030_114102_zps905a117c.jpg Jaki słodki pychol. Do zacałowania :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ale tu nagadane :D no nie nadrobie :lmaa: :lmaa: Quote
łamAga Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ale tu nagadane :D no nie nadrobie :lmaa: :lmaa: Dasz rade :D Marta walnęła focha na dogo i do niedzieli jej na pewno tutaj nie bedzie więć masz czas :D Quote
Aleksa. Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ja się w końcu powinnam uczyć a nie :/ :p Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja się w końcu powinnam uczyć a nie :/ :P nauka nie zając nie ucieknie , a dogomanie znowu mogą "ulepszać" i co , lepiej korzystać dopóki działa :D Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 siemka :) za ciepło 12'C,ale byłyśmy na dłuuuuugim spacerze :) Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ściągnęłam se Endomodo na telefon :) Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ściągnęłam se Endomodo na telefon :) Co to? Bo ja w nowinkach to nic a nic nie kumam :) Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Co to? Bo ja w nowinkach to nic a nic nie kumam :) Jak można nie znać Endomodo? :p hehehe. Jest to taki serwis treningowy, gdzie użytkownicy nawzajem się motywują, porównują wyniki ostatnich treningów, zapisuje Ci ile przeszłaś/przbiegłaś, w jakim czasie i takie tam parę innych gadżetów. Ja mam, ale nigdy nie włączę endo jak gdzieś sie wybieram, a potem żałuję :p Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja zazwyczaj włączam, no chyba, że tak jak wczoraj bateria mi padała :D Mam tam już ponad 1500 km chyba :D Quote
Guest TyŚka Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja zazwyczaj włączam, no chyba, że tak jak wczoraj bateria mi padała :D Mam tam już ponad 1500 km chyba :D Ja w nowym fonie nie mam GPSu i wykupionego neta, więc liiipa :D Ale sama chciałam najprostszy telefon, który wytrzyma codzienne zrzutki z wysokości mojej ręki :p Quote
marta1624 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Jak można nie znać Endomodo? :p hehehe. Jest to taki serwis treningowy, gdzie użytkownicy nawzajem się motywują, porównują wyniki ostatnich treningów, zapisuje Ci ile przeszłaś/przbiegłaś, w jakim czasie i takie tam parę innych gadżetów. Ja mam, ale nigdy nie włączę endo jak gdzieś sie wybieram, a potem żałuję :p A to ja to znam tylko nie wiedziałam że to się Endomodo nazywa :) Jak chodzę z kol na spacer to ona to włącza :) Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 ja to mam dla siebie,nikt mnie nie musi motywować,nie mam konta na portalach społecznościowych :) ściągnęłam bo ciekawa jestem ile km robię z Luną przez 5h spaceru :) Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja w nowym fonie nie mam GPSu i wykupionego neta, więc liiipa :D Ale sama chciałam najprostszy telefon, który wytrzyma codzienne zrzutki z wysokości mojej ręki :P Ja na początku nie miałam neta w tel :P Trening zrzucałam, gdy byłam w domu i łączyłam się przez wifi Quote
Guest wolfheart Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Trening zrzucałam, gdy byłam w domu i łączyłam się przez wifi jak? bo ja mam 400 MB darmowych ,a jak się skończą ,to szkoda kasy na łączenie z netem :P Quote
Aleksa. Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Żeby używać endomondo nie musisz mieć neta w tel :P Wystarczy, że włączasz endo i gps. I czekasz aż złapie sygnał-po prostu bez neta trwa to nawet do 5 min :) Potem dochodzisz do domu :D klikasz pauze, łączysz się z netem i klikasz koniec treningu i tyle :jumpie: ja jak była w anglii nawet tak robiłam, a neta w tel nie używałam tylko wifi w domu :D Quote
łamAga Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 A ja kiedyś sobie chciałam zainstalowac endomondo i nie umiałam :oops: Quote
Recommended Posts