Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 dobry wieczór:p znowu zaliczyłyśmy 3h spacerek z samego rana,Luna wybawiła się z psiakami ,aż apetytu dostała i wciągnęła całkiem sporo na śniadanie.Oczywiście nie udało mi się jej jakoś bardzo zmęczyć,ale odczuła w łapkach tą bieganinę:diabloti: Teraz zjada skrzydełka na kolację. Quote
Besti Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p znowu zaliczyłyśmy 3h spacerek z samego rana,Luna wybawiła się z psiakami ,aż apetytu dostała i wciągnęła całkiem sporo na śniadanie.Oczywiście nie udało mi się jej jakoś bardzo zmęczyć,ale odczuła w łapkach tą bieganinę:diabloti: Teraz zjada skrzydełka na kolację. Zatkało mnie:crazyeye: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Besti napisał(a):Zatkało mnie:crazyeye: sobota i niedziela zawsze 3h od 07.00-10.00:evil_lol: co w tym dziwnego?:diabloti: Quote
Besti Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):sobota i niedziela zawsze 3h od 07.00-10.00:evil_lol: co w tym dziwnego?:diabloti: Aha dobra no więc nic:evil_lol: To przecież normalne bo nienormalni ludzie śpią do 10 w weekend:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Besti napisał(a):Aha dobra no więc nic:evil_lol: To przecież normalne bo nienormalni ludzie śpią do 10 w weekend:evil_lol: latem spacer był przed 5.00 rano:diabloti: nie jestem normalna...:evil_lol: my wychodzimy ze wschodem słońca na spacerki Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Besti napisał(a):Aha dobra no więc nic:evil_lol: To przecież normalne bo nienormalni ludzie śpią do 10 w weekend:evil_lol: Do 10 :crazyeye: Kiedy to było :placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 magdabroy napisał(a):Do 10 :crazyeye: Kiedy to było :placz: jak Theoś dopiero był w planach:evil_lol: Ja nigdy nie potrafiłam spać po wschodzie słońca,za jasno,za głośno...zresztą Luna chce na dwór najpóźniej o 7.30 więc... Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak Theoś dopiero był w planach:evil_lol: I jeszcze przez jakiś czas jak był w brzuchu ;) Na początku ciąży mogłam spać 24h na dobę :D Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 magdabroy napisał(a):I jeszcze przez jakiś czas jak był w brzuchu ;) Na początku ciąży mogłam spać 24h na dobę :D a tera ni ma..młody się mamci ,jedzenia,zabawy....domaga:p:diabloti: ja to jestem pokręcona... zdecydowanie wolę porę wieczorowo-nocną wtedy mam więcej energii jestem aktywna,z drugiej strony nie umiem spać za dnia:stupid: Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Nie jest tak źle ;) Budzi się koło 7 rano każdego dnia, ale bawimy się w łóżku tak do 8:30 i dopiero wtedy wstajemy :p Quote
Guest wolfheart Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 magdabroy napisał(a):Nie jest tak źle ;) Budzi się koło 7 rano każdego dnia, ale bawimy się w łóżku tak do 8:30 i dopiero wtedy wstajemy :p no z Lunką to nie przejdzie...:evil_lol: my to bawimy się w łóżku jakieś 10 min,tak na dobudzenie ,wtedy ja kawcię szybko piję i ruszamy jak robi się jasno. Chętnie bym łaziła nocą,albo tak na 1h przed wschodem ale u nas takie towarzystwo się czasem szlaja ,że bez gazu lepiej nie iść. Quote
zmierzchnica Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Witamy się! Luna jest świetna, będziemy wpadać na pewno :) Ja z moimi czasem po nocy łażę, ale z czterema psami.. Mało kto ma ochotę podejść;) Quote
Ana :) Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Faktycznie normalna to Ty nie jesteś :D ja to wychodzę z Ottem dopiero hym zależy jak wstanę i się wyrobię i młodego ogarnę :D no ale on przyzwyczajony, że rano ( 9-10 ) szybkie sik, a spacer później :P Quote
Sonka95 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Sonia to najwcześniej wychodzi w tygodniu o 8 ;) wcześniej nie ma mowy , bo śpi :diabloti: a w weekendy to potrafi wytrzymać nawet do 10 ... my to lubimy sobie dłużej pospać :D Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 zmierzchnica witaj:p dziękuję do Luny też nie mają ochoty podejść i zaczepić...bo bywa ,ze ona szczeka z daleka na obcych Ana : ) ach to komplement,normalność jest nudna:evil_lol: Sonka95 a ja lubię być na dworze i sobie oglądać jak słoneczko dopiero wschodzi:p biscuit hej,hej:p Właśnie prószy u nas śnieg.Mam dosyć przymarzniętego śniegu,na którym co chwila się ślizgam ,albo puch albo wcale:mad::shake: bo tak to nie możemy pójść tam gdzie bym chciała. Luna mnie dzisiaj wkurzyła,bo zrobiła mały cyrk przy sprzątaczu co z samego rana hałasował na korytarzu obojając miotłę o poręcze i nie chciała wyjść,ale ja mam swoje niepodważalne argumenty i Lunka szybko zmieniła zdanie i jednak wyszła:diabloti: Czasami nam się zdarza taki mini wyskok,ale i tak jest coraz lepiej.:razz: Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka ;) u nas tez cos pruszy :roll: sprawdziłam prognozę na najbliższe 16dni i o ile mają rację to najpierw nas zasypie a po paru dniach zachlapie...:shake: Quote
łamAga Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 a u nas tak umiarkowanie do -1 niby ma byc a 3.03 to juz 4 w plusie , fajnie by było ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):a u nas tak umiarkowanie do -1 niby ma byc a 3.03 to juz 4 w plusie , fajnie by było ;) jak wychodzę o 7.00 to jest od paru dni -3'C ,a w południe zmienia się na 0'C/+1'C tylko w nocy przymarza i śnieg jest twardy jak kamień:placz: Quote
łamAga Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak wychodzę o 7.00 to jest od paru dni -3'C ,a w południe zmienia się na 0'C/+1'C tylko w nocy przymarza i śnieg jest twardy jak kamień:placz: To normalka , my tez mamy ulice w grudach lodu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 dOgLoV napisał(a):To normalka , my tez mamy ulice w grudach lodu :roll: w lesie dużo miejsc mamy pod górkę ,z górki,albo wąską ścieżkę z której jak noga się powinie to sturlasz się parę metrów po górce ciężko tam teraz przejść :shake: a to najciekawsze miejsca. Quote
łamAga Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):w lesie dużo miejsc mamy pod górkę ,z górki,albo wąską ścieżkę z której jak noga się powinie to sturlasz się parę metrów po górce ciężko tam teraz przejść :shake: a to najciekawsze miejsca. Jeszcze troche i znikną te problemy .... pojawią się nowe .... robale :diabloti: Quote
Recommended Posts