Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór:p

znowu zaliczyłyśmy 3h spacerek z samego rana,Luna wybawiła się z psiakami ,aż apetytu dostała i wciągnęła całkiem sporo na śniadanie.Oczywiście nie udało mi się jej jakoś bardzo zmęczyć,ale odczuła w łapkach tą bieganinę:diabloti: Teraz zjada skrzydełka na kolację.

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p

znowu zaliczyłyśmy 3h spacerek z samego rana,Luna wybawiła się z psiakami ,aż apetytu dostała i wciągnęła całkiem sporo na śniadanie.Oczywiście nie udało mi się jej jakoś bardzo zmęczyć,ale odczuła w łapkach tą bieganinę:diabloti: Teraz zjada skrzydełka na kolację.

Zatkało mnie:crazyeye:

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Zatkało mnie:crazyeye:

sobota i niedziela zawsze 3h od 07.00-10.00:evil_lol: co w tym dziwnego?:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
sobota i niedziela zawsze 3h od 07.00-10.00:evil_lol: co w tym dziwnego?:diabloti:

Aha dobra no więc nic:evil_lol: To przecież normalne bo nienormalni ludzie śpią do 10 w weekend:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Aha dobra no więc nic:evil_lol: To przecież normalne bo nienormalni ludzie śpią do 10 w weekend:evil_lol:

latem spacer był przed 5.00 rano:diabloti: nie jestem normalna...:evil_lol:
my wychodzimy ze wschodem słońca na spacerki

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Do 10 :crazyeye: Kiedy to było :placz:

jak Theoś dopiero był w planach:evil_lol:

Ja nigdy nie potrafiłam spać po wschodzie słońca,za jasno,za głośno...zresztą Luna chce na dwór najpóźniej o 7.30 więc...

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
I jeszcze przez jakiś czas jak był w brzuchu ;) Na początku ciąży mogłam spać 24h na dobę :D

a tera ni ma..młody się mamci ,jedzenia,zabawy....domaga:p:diabloti:

ja to jestem pokręcona...
zdecydowanie wolę porę wieczorowo-nocną wtedy mam więcej energii jestem aktywna,z drugiej strony nie umiem spać za dnia:stupid:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Nie jest tak źle ;) Budzi się koło 7 rano każdego dnia, ale bawimy się w łóżku tak do 8:30 i dopiero wtedy wstajemy :p

no z Lunką to nie przejdzie...:evil_lol: my to bawimy się w łóżku jakieś 10 min,tak na dobudzenie ,wtedy ja kawcię szybko piję i ruszamy jak robi się jasno.
Chętnie bym łaziła nocą,albo tak na 1h przed wschodem ale u nas takie towarzystwo się czasem szlaja ,że bez gazu lepiej nie iść.

Posted

Faktycznie normalna to Ty nie jesteś :D ja to wychodzę z Ottem dopiero hym zależy jak wstanę i się wyrobię i młodego ogarnę :D no ale on przyzwyczajony, że rano ( 9-10 ) szybkie sik, a spacer później :P

Posted

Sonia to najwcześniej wychodzi w tygodniu o 8 ;) wcześniej nie ma mowy , bo śpi :diabloti: a w weekendy to potrafi wytrzymać nawet do 10 ... my to lubimy sobie dłużej pospać :D

Guest wolfheart
Posted

zmierzchnica
witaj:p dziękuję
do Luny też nie mają ochoty podejść i zaczepić...bo bywa ,ze ona szczeka z daleka na obcych

Ana : )
ach to komplement,normalność jest nudna:evil_lol:

Sonka95
a ja lubię być na dworze i sobie oglądać jak słoneczko dopiero wschodzi:p

biscuit
hej,hej:p

Właśnie prószy u nas śnieg.Mam dosyć przymarzniętego śniegu,na którym co chwila się ślizgam ,albo puch albo wcale:mad::shake: bo tak to nie możemy pójść tam gdzie bym chciała.
Luna mnie dzisiaj wkurzyła,bo zrobiła mały cyrk przy sprzątaczu co z samego rana hałasował na korytarzu obojając miotłę o poręcze i nie chciała wyjść,ale ja mam swoje niepodważalne argumenty i Lunka szybko zmieniła zdanie i jednak wyszła:diabloti:

Czasami nam się zdarza taki mini wyskok,ale i tak jest coraz lepiej.:razz:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

u nas tez cos pruszy :roll:

sprawdziłam prognozę na najbliższe 16dni i o ile mają rację to najpierw nas zasypie a po paru dniach zachlapie...:shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a u nas tak umiarkowanie do -1 niby ma byc a 3.03 to juz 4 w plusie , fajnie by było ;)

jak wychodzę o 7.00 to jest od paru dni -3'C ,a w południe zmienia się na 0'C/+1'C
tylko w nocy przymarza i śnieg jest twardy jak kamień:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak wychodzę o 7.00 to jest od paru dni -3'C ,a w południe zmienia się na 0'C/+1'C
tylko w nocy przymarza i śnieg jest twardy jak kamień:placz:

To normalka , my tez mamy ulice w grudach lodu :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
To normalka , my tez mamy ulice w grudach lodu :roll:

w lesie dużo miejsc mamy pod górkę ,z górki,albo wąską ścieżkę z której jak noga się powinie to sturlasz się parę metrów po górce ciężko tam teraz przejść :shake: a to najciekawsze miejsca.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
w lesie dużo miejsc mamy pod górkę ,z górki,albo wąską ścieżkę z której jak noga się powinie to sturlasz się parę metrów po górce ciężko tam teraz przejść :shake: a to najciekawsze miejsca.

Jeszcze troche i znikną te problemy .... pojawią się nowe .... robale :diabloti: