marta1624 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Na moją Kajkę niestety też nie ma numeru :( A tak by się ucieszyła :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nie mam w okolicy Deichmanna :( ajajajaj, o ja biedna. Ja mam 3kategorie butów: buty harcerskie: w teren, koniecznie czarne, nie do zdarcia, na spacery i oddzielnie - do sukienek, ale to ostatnie rzadko noszę, więc i butów w sumie brak. Mam dwie pary wyjściowych butów, ale są za małe, inne mi spadały, więc wolę przecierpieć w o 2 rozmiary za małych butach niż męczyć się ze spadającymi :p Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a): Dzieki, umiesz podnieść na duchu! myślisz ze ja mam lepiej mając rozmiar 36 i nie mogąc dostac na siebie butów tylko musze szukac w dziecięcych ? :eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 dOgLoV napisał(a):myślisz ze ja mam lepiej mając rozmiar 36 i nie mogąc dostac na siebie butów tylko musze szukac w dziecięcych ? :eviltong: Mogę się zamienić stopami jak chcesz :p Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a):Mogę się zamienić stopami jak chcesz :p przy moim wzroście (153 cm) na pewno bym fajnie z taką stopą wyglądała :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 dOgLoV napisał(a):przy moim wzroście (153 cm) na pewno bym fajnie z taką stopą wyglądała :evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Ty$ka napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :evil_lol: Wtedy byście mi mogły mowić "wielka stopa" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Hej Marto-Sylwio :D Wbiję się w temat i napiszę, że też mam nogę 41 :eviltong: Quote
Aleksa. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Aga, widzę ze my naprawdę takie same jesteśmy xd :lol: tylko 37 niektóre na mnie dobre :p a buty na obcasie weź kup.. :mdleje: wtedy to i 35 często luźne :p Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 A na zdjęciach wyglądasz na wysoką osóbkę :lol: z butami na obcasie to jest hardkor , pamietam jak szłam któregos roku na sylwestra i mi sie w ostatniej chwili o butach przypomniało , nigdzie nie mogłam dostac na siebie rozmiaru az w końcu musiałam kupić dziecięce baletki :evil_lol: w takim ładnym różowym kartoniku z kwiatuszkami :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Jeszcze kilka dni Marta i wolność :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 dOgLoV napisał(a):A na zdjęciach wyglądasz na wysoką osóbkę :lol: z butami na obcasie to jest hardkor , pamietam jak szłam któregos roku na sylwestra i mi sie w ostatniej chwili o butach przypomniało , nigdzie nie mogłam dostac na siebie rozmiaru az w końcu musiałam kupić dziecięce baletki :evil_lol: w takim ładnym różowym kartoniku z kwiatuszkami :evil_lol: Nie raz Ci pisałam, że ja tak samo niska :D ale że rozmiar stoopy ten sam, to dzisiaj się dowiedziałam :D jestem Twoim klonem :D Quote
łamAga Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Nie raz Ci pisałam, że ja tak samo niska :D ale że rozmiar stoopy ten sam, to dzisiaj się dowiedziałam :D jestem Twoim klonem :D To lepiej uważaj żeby moje "wypadki" też na Ciebie nie przeszły :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 dOgLoV napisał(a):To lepiej uważaj żeby moje "wypadki" też na Ciebie nie przeszły :evil_lol: ohhh, nigdy w życiu :evil_lol: :D Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Aleksandra95 napisał(a):ohhh, nigdy w życiu :evil_lol: :D chociaż połowe ode mnie mogła byś wziąć :lol: Quote
marta1624 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 dOgLoV napisał(a):chociaż połowe ode mnie mogła byś wziąć :lol: I ode mnie :D Quote
Aleksa. Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Jeszcze czego, myślicie że ja łatwo w życiu mam ? :D Quote
łamAga Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Aleksandra95 napisał(a):Jeszcze czego, myślicie że ja łatwo w życiu mam ? :D Ja myślę że tak :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 dOgLoV napisał(a):Ja myślę że tak :evil_lol: ojj, to się byś zdziwiła ;) może nie pod względem jakiegoś pecha, ale pod innym :eviltong:ale trzeba sobie radzić! Quote
vege* Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 kalyna napisał(a): a jak mnie mega przydusi to robię sobie chleb (lub wafle suche) z marmoladą, albo kawałek gorzkiej czekolady :lol: U mnie w domu też jest specjalna szafka na słodycze, ale od ok 3 mies jest pusta, są tam tylko suche owoce do owsianki i słonecznik :evil_lol: A i tak każdy kto obok niej przechodzi to z przyzwyczajenia otwiera bo myśli, że jest pełna, a tu psikus, stwierdziliśmy całą rodziną, że będziemy się zdrowo odżywiać :evil_lol: Ty$ka napisał(a):41-42:lol: Zależy jaka numeracja. Plus to, że mam szerokie stopy, więc... te 41 są za małe, a 42 się topię... Ja noszę 40 :roll: Quote
*Magda* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Aleksandra95 napisał(a):i ja sie witam :) Spać nie możesz, że tak wcześnie się witasz?? Quote
Recommended Posts