Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luna to wariatka :loveu: A marzę jeszcze o silnym psychicznie DONku takim co zrobię z nim IPO:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']samobójczyni :eviltong:[/QUOTE]

no :p

Guest wolfheart
Posted

hej,u nas też deszczowo,26'C;)

Rano byłam znów PKSem w sanepidzie,co za droga,tak trzęsło okropnie,a autobus stary złom,myślałam że rzygnę...
Dzisiaj jakoś dziki nas nie pogoniły o 5.00 rano:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja tyle jeździłam na długich trasach (po 12h bez przerwy Polska-Niemcy) że nie mam choroby lokomocyjnej.Ale jak jest duszno i trzęsie,a autobus śmierdzi to nie sposób wytrzymać:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tyle jeździłam na długich trasach (po 12h bez przerwy Polska-Niemcy) że nie mam choroby lokomocyjnej.Ale jak jest duszno i trzęsie,a autobus śmierdzi to nie sposób wytrzymać:roll:[/QUOTE]

jeju to podziwiam , ja przejade 15 minut drogi i rzygam dalej niż widzę :shake:

Guest wolfheart
Posted

jakieś 3 lata temu,upał 33'C ,pełen autobus,ludzie śmierdzieli potem...jechałam prawie 2h po paszport.Wierz mi ,całą energię jaką miałam poświęciłam na wstrzymywanie rzygów :diabloti: Jak wysiadłam na przystanku,to myślałam,ze ziemię zacznę całowac...

Posted

[quote name='marta.k9080']jakieś 3 lata temu,upał 33'C ,pełen autobus,ludzie śmierdzieli potem...jechałam prawie 2h po paszport.Wierz mi ,całą energię jaką miałam poświęciłam na wstrzymywanie rzygów :diabloti: Jak wysiadłam na przystanku,to myślałam,ze ziemię zacznę całowac...[/QUOTE]

buahahhaa to widzisz jaka jesteś twarda , ja w drodze do kalisza , gdzie jedzie sie możę z góra godzine musiałam wysiąść w połowie drogi , wyhaftować się za przystankiem wsiąść w następny i jechac dalej :evil_lol: w samochodzie jak jade z tyłu to tez mam problem :shake:

Guest wolfheart
Posted

hahahahahah uśmiałam się,wybacz:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']hahahahahah uśmiałam się,wybacz:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

:eviltong:
To nie było wcale śmieszne ani przyjemne :evil_lol: jak napisałaś o tym pocie ludzkim i smrodzie autobusu to od razu mi sie niedobrze zaczęło robić

Guest wolfheart
Posted

dobra,już nie napisze nic obrzydliwego,bo se lapka zafajdasz :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobra,już nie napisze nic obrzydliwego,bo se lapka zafajdasz :evil_lol:[/QUOTE]

Postara się obok , Qwendi jak przyjdzie do domu będzie miała wyżerkę :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ciągle pada :p

jednak nie taki straszny ten sierpień,a miało być powyżej 33'C

Posted

[quote name='marta.k9080']ciągle pada :p

jednak nie taki straszny ten sierpień,a miało być powyżej 33'C[/QUOTE]

Dokładnie , u nas coraz bardziej pada , szkoda bo mielismy iśc na spacer ale przynajmniej jest chłodno :lol: