Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins:

no ej,ja też je lubię:obrazic:

Posted

dOgLoV napisał(a):
takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake:

Ja to w biedronce kupuje te z dużą ilością lukru :loveu: i te mi bardzo smakują ...

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
To Ciebie też koffffffffam i możesz iść z nami :smile:

a pójdę:-D

Sonka95 napisał(a):
Ja to w biedronce kupuje te z dużą ilością lukru :loveu: i te mi bardzo smakują ...

wolę te z czekoladą,chociaż z lukrem też dzisiaj zjadłam:p

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś rozmawiałam ze szwagierką i ona mi mówi, że kupiła z dżemem, z adwokatem, z czekoladą i z budyniem :loveu: Tamte to olewka, ale za pączka z budyniem mogę zabić :diabloti:

dokładnie , ja też :diabloti:

chyba jutro jak pojade z pracy to wstapie i kupie , jutro juz powinny być z budyniem :diabloti:

marta.k9080 napisał(a):
no ej,ja też je lubię:obrazic:

to spotkaj sie z nami moze Cie wezniemy na tego pączka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']dokładnie , ja też :diabloti:

chyba jutro jak pojade z pracy to wstapie i kupie , jutro juz powinny być z budyniem :diabloti:

to spotkaj sie z nami moze Cie wezniemy na tego pączka :diabloti:

no idę przecież...
ciekawe czy u nas będą ,wtedy zjem go/je chociaż już mi niedobrze:evil_lol:

zaraz wyjdę z dogo...wszyscy poza nami mają śnieg

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

dobranoc Wam:p
pewnie nie zasnę za kare za obżarstwo,jak jutro nic nie napisze to znaczy ,ze pękłam

Guest wolfheart
Posted

Jednak nie pękłam:evil_lol:
W noc spadł u nas śnieg:multi:
Choć to trochę pokrzyżowało mi plany spacerowe i nie wygląda jakby ten śnieg miał długo poleżeć...byle się chlapa nie zrobiła ,jak ostatnio.
Jutro pewnie spotkamy się z Huskym i Terierem,postaram się zrobić zdjęcia z psich zabaw.

Guest wolfheart
Posted

hejo,
jesteśmy po 3h spacerku:p połowę tego czasu Lunka biegała za frisbee ,a połowę z pieskami.Zdjęcia będą wkrótce,choć strasznie trudno uchwycić tych dzikusów w biegu:roll: jak tylko będę usatysfakcjonowana tym co uchwycę to podzielę się z Wami,niestety ale focenie telefonem pozostawia wiele do życzenia.:oops:
Dowiedziałam się ,że na tych terenach gdzie spacerujemy możemy spotkać,jenoty,lisy i bażanty...pora zbierać na aparat i lornetkę...dzisiaj były sarenki i lis i pogoń za nimi:mad:

Luna ledwo co liznęła śniadanie i poszła się zdrzemnąć,chyba trochę się zmęczyła:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry:p

dzisiejszy spacerek,udany jak wczoraj 3h bieganiny...i stado saren chyba z 10 ich było:crazyeye:
Nasi towarzysze Edi (Terier) i Rocky(Husky) tak szaleją z Lunką,że nie sposób zrobić jakieś sensowne fotki,tym bardziej ,że Rocky to typ samotnika i większość drogi idzie swoją ścieżką :roll: mimo to Lunka potrafi przekonać go do zabawy:p

standardowe powitanie
http://www.youtube.com/watch?v=PUJMKqP6oHs

(same piksele :oops: )

Jedyne zdjęcia jakie się nie rozmazały:oops: