Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins: no ej,ja też je lubię:obrazic: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):no ej,ja też je lubię:obrazic: To Ciebie też koffffffffam i możesz iść z nami :) Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake: Ja to w biedronce kupuje te z dużą ilością lukru :loveu: i te mi bardzo smakują ... Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 magdabroy napisał(a):To Ciebie też koffffffffam i możesz iść z nami :smile: a pójdę:-D Sonka95 napisał(a):Ja to w biedronce kupuje te z dużą ilością lukru :loveu: i te mi bardzo smakują ... wolę te z czekoladą,chociaż z lukrem też dzisiaj zjadłam:p Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś rozmawiałam ze szwagierką i ona mi mówi, że kupiła z dżemem, z adwokatem, z czekoladą i z budyniem :loveu: Tamte to olewka, ale za pączka z budyniem mogę zabić :diabloti: dokładnie , ja też :diabloti: chyba jutro jak pojade z pracy to wstapie i kupie , jutro juz powinny być z budyniem :diabloti: marta.k9080 napisał(a):no ej,ja też je lubię:obrazic: to spotkaj sie z nami moze Cie wezniemy na tego pączka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']dokładnie , ja też :diabloti: chyba jutro jak pojade z pracy to wstapie i kupie , jutro juz powinny być z budyniem :diabloti: to spotkaj sie z nami moze Cie wezniemy na tego pączka :diabloti: no idę przecież... ciekawe czy u nas będą ,wtedy zjem go/je chociaż już mi niedobrze:evil_lol: zaraz wyjdę z dogo...wszyscy poza nami mają śnieg Edited February 7, 2013 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dobranoc Wam:p pewnie nie zasnę za kare za obżarstwo,jak jutro nic nie napisze to znaczy ,ze pękłam Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Jednak nie pękłam:evil_lol: W noc spadł u nas śnieg:multi: Choć to trochę pokrzyżowało mi plany spacerowe i nie wygląda jakby ten śnieg miał długo poleżeć...byle się chlapa nie zrobiła ,jak ostatnio. Jutro pewnie spotkamy się z Huskym i Terierem,postaram się zrobić zdjęcia z psich zabaw. Quote
Oscar Patric Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 hejoł:) u Nas jest trochę śniegu,zapowiadają że ma więcej go napadać,czekamy na fotki ze spacerku:) Quote
Sonka95 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 No widzisz jednak śnieg u was spadł :D Czekamy na psie zdjęcia :loveu: Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 hejka ;) dobrze ze nie pękłaś :lol: i ja chcę zdjęcia :diabloti: Quote
roadtonowhere Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Witamy się... Kiedy zdjęcia? :razz: Quote
Guest wolfheart Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 hejo, jesteśmy po 3h spacerku:p połowę tego czasu Lunka biegała za frisbee ,a połowę z pieskami.Zdjęcia będą wkrótce,choć strasznie trudno uchwycić tych dzikusów w biegu:roll: jak tylko będę usatysfakcjonowana tym co uchwycę to podzielę się z Wami,niestety ale focenie telefonem pozostawia wiele do życzenia.:oops: Dowiedziałam się ,że na tych terenach gdzie spacerujemy możemy spotkać,jenoty,lisy i bażanty...pora zbierać na aparat i lornetkę...dzisiaj były sarenki i lis i pogoń za nimi:mad: Luna ledwo co liznęła śniadanie i poszła się zdrzemnąć,chyba trochę się zmęczyła:diabloti: Quote
Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To Lunka miała dzisiaj udany spacerek :D Quote
łamAga Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 dobry wieczór :lol: cieszymy sie ze spacerek sie udał ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 dzień dobry:p dzisiejszy spacerek,udany jak wczoraj 3h bieganiny...i stado saren chyba z 10 ich było:crazyeye: Nasi towarzysze Edi (Terier) i Rocky(Husky) tak szaleją z Lunką,że nie sposób zrobić jakieś sensowne fotki,tym bardziej ,że Rocky to typ samotnika i większość drogi idzie swoją ścieżką :roll: mimo to Lunka potrafi przekonać go do zabawy:p standardowe powitanie http://www.youtube.com/watch?v=PUJMKqP6oHs (same piksele :oops: ) Jedyne zdjęcia jakie się nie rozmazały:oops: Quote
łamAga Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 świetne zdjęcia , wcale nie widac ze robione komórką :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaaasia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Nie ma jak szaleństwa z kumplami :multi: Quote
Oscar Patric Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='marta.k9080'] :dog: ależ radocha na pyszczku:) :) Quote
Recommended Posts