Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

siemka :p

nażarłam się placków z jabłkami i pękam:diabloti:
nadal jest u nas za ciepło 29'C eh...

Luna też się najadła,mokrej karmy,teraz drzemie sobie
a ja oglądam kabarety na Polsacie :evil_lol:

Posted

Hello ;) wreszcie cos o jedzeniu :evil_lol:

Ja juz dzisiaj kawałek jabłecznika wciagłam , ale zaopatrzyłam sie w kamyki i 3 bita :evil_lol: miał być do kawy ale sie tak roztopił zanim dotarłam do domu że był lejący , teraz sie mrozi w lodówce :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja jadłam czekoladę taką co sflaczała od ciepła:evil_lol:

Luna przyszła żeby ją ukochac i dalej drzemie obok mnie:loveu:

Posted

[quote name='marta1624']A ja zjadłam polędwiczki z biedrony :D w hot-dogu :D[/QUOTE]

No to żeś poszalała :evil_lol:
ja dzisiaj w biedronce osłupiałam , patrze body dziecięce , 3 sztuki w paczce , nie było ceny , ide do czytnika i padłam , 34 zł :roll: to ja mam w lumpku 2 kg ciuszków za ta cene , wczoraj zapłaciłam 31 zł i w tym jeszcze miałam 2 pary spodni do siebie dość ciężkich :lol: a dziciak takie body ponosi góra miesiąc , na razie jedyne nowe body jakie mam do od Magdy :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Jutro w Netto jest promocja na frytki i lody za 8zł dwa opakowania kanapek lodowych,czyli 12sztuk:cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']No to żeś poszalała :evil_lol:
ja dzisiaj w biedronce osłupiałam , patrze body dziecięce , 3 sztuki w paczce , nie było ceny , ide do czytnika i padłam , 34 zł :roll: to ja mam w lumpku 2 kg ciuszków za ta cene , wczoraj zapłaciłam 31 zł i w tym jeszcze miałam 2 pary spodni do siebie dość ciężkich :lol: a dziciak takie body ponosi góra miesiąc , na razie jedyne nowe body jakie mam do od Magdy :loveu:

Już nawet nie pamiętam co kupiłam Fabianowi :oops:

Guest wolfheart
Posted

zjadam kanepkę ze serkiem i pomidorem i sosem tabasco:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Jutro w Netto jest promocja na frytki i lody za 8zł dwa opakowania kanapek lodowych,czyli 12sztuk:cool3:[/QUOTE]

oooo :evil_lol: nie lubie netto ale moze sie wybiorę :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Już nawet nie pamiętam co kupiłam Fabianowi :oops:[/QUOTE]

body i zabaweczki :loveu:

ja musze sie do miasta wybrac i coś Stasiowi kupić bo lada dzien sie urodzi i trzeba bedzie isc go odwiedzić :lol: ale chyba mu kupie album od 1wszego roku życia ;)
[quote name='marta.k9080']zjadam kanepkę ze serkiem i pomidorem i sosem tabasco:diabloti:[/QUOTE]

a to ja se 3 bita wciągne , chyba juz zamarzł :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

teraz pieką mnie usta od tego tabasco,lubię tak:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']teraz pieką mnie usta od tego tabasco,lubię tak:diabloti:[/QUOTE]

Ja też lubie ostre rzeczy :loveu: już nie moge sie doczekac aż będe mogła sobie coś tak mocno doprawić że zionę ogniem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ten sos co ja mam to z Lida,tabasco piri piri ,ostry dałam 3 krople dosłownie ,a mi gębę wypaliło prawie :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ten sos co ja mam to z Lida,tabasco piri piri ,ostry dałam 3 krople dosłownie ,a mi gębę wypaliło prawie :diabloti:[/QUOTE]

to ale by mi pewnie fajnie nos przeczyścił :evil_lol: u nas w takim barze do którego chodzimy na pity , kebaby itd jest taki sos diabelski , Sebek bierze ten pomieszany z firmowym a jak je to białka mu sie robią czerwone :evil_lol: a jak wieczorem idzie na kibel to płacze z bólu :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ale ostre takie pyszne jest :diabloti::loveu: