Kaaasia Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='marta.k9080'] może jestem dziwna,ale lubię mróz,deszcz,mgłę,grzmot i śnieg po samą d*pe:loveu:[/QUOTE] ŚNIEG:loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Chciałaś bym podzieliła się naszą pogodą, proszę :loveu: Pozdrowienia od alpejskich krówek :evil_lol: (polecam wyłączyć dźwięk :D) Nie lubię jej, moje psy tez nie, jesteśmy z cukru :D [quote name='marta.k9080']nasze tereny spacerowe też "należą" do psów,ale najpierw trzeba przejść przez kilka ulic....:roll: czekam na zimę,i życzę sobie -20'C:diabloti: Nasze należą do psów, rowerzystów i EDMUNDOwców:diabloti: Ale fakt, ze od wyjścia z domu do odpięcia psów ze smyczy mija zazwyczaj ok 1min rekompensuje to w całości :lol: We Wrocku musiałam przebijać się przez centrum by pobiegać z psami po porządnych lakach, nigdy więcej :shake: Ja na zimę czekam z utęsknieniem i jednocześnie nie chce by nadchodziła, to jest dopiero dramat :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='magdabroy'] Pytanie czy ja bym wytrzymała z Tobą :diabloti: [/QUOTE] ze mna nikt by nie wytrzymał :eviltong: Hej Lunki ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 hejka u nas 34'C jak mam wyjść na dwór to się wk*rwiam już:placz: Luna też nie umie znaleźć sobie miejsca.Na spacerze byłyśmy 2h rano od 6.00 i 20min popołudniu.Dłużej nie dało rady.Czuję się jak więzień w domu,chcemy gdzieś pójść ,ale jest za gorąco:placz: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']hejka u nas 34'C jak mam wyjść na dwór to się wk*rwiam już:placz: Luna też nie umie znaleźć sobie miejsca.Na spacerze byłyśmy 2h rano od 6.00 i 20min popołudniu.Dłużej nie dało rady.Czuję się jak więzień w domu,chcemy gdzieś pójść ,ale jest za gorąco:placz: hejka ;) chodzcie sie do mnie ochłodzić :lol: tylko latarki weźcie ze sobą bo się ciemno zrobiło jak by co najmniej 23 była :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] tylko latarki weźcie ze sobą bo się ciemno zrobiło jak by co najmniej 23 była :lol:[/QUOTE] ale fajnie:diabloti: jem owsiankę w słoiku z resztkami Nutelli:p Luna zjada podudzia z kurczaka:p Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']ale fajnie:diabloti: jem owsiankę w słoiku z resztkami Nutelli:p Luna zjada podudzia z kurczaka:p[/QUOTE] Ja ostatnio omijam nutelle wielkim łukiem :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja ostatnio omijam nutelle wielkim łukiem :lol:[/QUOTE] że też Ci się to udaje...:diabloti: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']że też Ci się to udaje...:diabloti:[/QUOTE] udaje mi sie bo dostałam wreszcie w tesco ciepłe lody :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 dawno nie jadłam ciepłych lodów,ale ja jadam tylko te z Lidla:diabloti: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']dawno nie jadłam ciepłych lodów,ale ja jadam tylko te z Lidla:diabloti:[/QUOTE] no wlasnie musze sie tam przejść bo w biedronce o tesco jak sa to tylko w gorzkiej czekoladzie a na targu u takiej babki co stoi z niemieckimi slodyczami kupowała kiedys takie różne , w paczce były i w gorzkiej czekoladzie i w białej i w mlecznej , w lidlu chyba tez tak jest nie ? ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] w paczce były i w gorzkiej czekoladzie i w białej i w mlecznej , w lidlu chyba tez tak jest nie ? ;)[/QUOTE] dokładnie :) są te mieszane i są też takie wszystkie w mlecznej:p uwielbiam je Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']dokładnie :) są te mieszane i są też takie wszystkie w mlecznej:p uwielbiam je[/QUOTE] kurde to musze iśc do lidla , koniecznie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 ja muszę kupić z Lidla moje ulubione masło orzechowe:loveu: Quote
Paulina94 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']u nas 34'C To u mnie 36... :sad: Kiedy to się skończy wreszcie...? Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='marta.k9080']ja muszę kupić z Lidla moje ulubione masło orzechowe:loveu:[/QUOTE] oo wlasnie , za tym tez musze sie rozejrzeć :evil_lol: przez was na prawde przytyje za dużo :eviltong: [quote name='Paulina94']To u mnie 36... :sad: Kiedy to się skończy wreszcie...?[/QUOTE] podobno sierpien cały ma być taki :lol: Quote
Paulina94 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 dOgLov, oby się ta straszna prognoza nie sprawdziła :lmaa: A ja maseł czekoladowych i orzechowych nie jadłam odkąd wyprowadziłam się z domu rodzinnego, czyli ponad rok :D Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']oo wlasnie , za tym tez musze sie rozejrzeć :evil_lol: przez was na prawde przytyje za dużo :eviltong:[/QUOTE] masło orzechowe jest najlepszym smarowidłem jakie jadłam :loveu: ja umrę jak będzie tak gorąco nadal:shake: Quote
łamAga Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Paulina94']dOgLov, oby się ta straszna prognoza nie sprawdziła :lmaa: A ja maseł czekoladowych i orzechowych nie jadłam odkąd wyprowadziłam się z domu rodzinnego, czyli ponad rok :D sama bym nie chciała żeby sie sprawdziła ale jak widac na razie sie sprawdza , przynajmniej u was bo u mnie deszcz i chłodek :lol: w tym momencie jest 20 stopni :razz: [quote name='marta.k9080']mało orzechowe jest najlepszym smarowidłem jakie jadłam :loveu: ja umrę jak będzie tak gorąco nadal:shake: dasz rade , miesiac ciepła i pozniej coraz chłodniej :lol: Quote
Paulina94 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV']o u mnie deszcz i chłodek :lol: w tym momencie jest 20 stopni :razz: [/QUOTE]Idealnie ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='dOgLoV'] dasz rade , miesiac ciepła i pozniej coraz chłodniej :lol:[/QUOTE] no mam nadzieję,że coraz chłodniej,po się pochlastać idzie przez ten upał:placz: mówię Ci,normalnie nerwy mnie biorą jak na termometr patrzę i wychodzę na dwór i nie mam czym oddychać Quote
Recommended Posts