łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Z Qwendi? Może lepiej nie :D[/QUOTE] no moze lepiej nie , po dzisiejszym dniu już mnie nic nie zdziwi w Qwendi wykonaniu :cool1: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']no moze lepiej nie , po dzisiejszym dniu już mnie nic nie zdziwi w Qwendi wykonaniu :cool1:[/QUOTE] Jeszcze by przypadkiem Magdę zjadła :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Jeszcze by przypadkiem Magdę zjadła :D[/QUOTE] Magdy nie ale Bogdana może i owszem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Magdy nie ale Bogdana może i owszem :evil_lol:[/QUOTE] I z kim by Magda siostrzyczkę Theosiowi zrobiła :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']I z kim by Magda siostrzyczkę Theosiowi zrobiła :D[/QUOTE] chetnych nie braknie :cool3: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']chetnych nie braknie :cool3:[/QUOTE] Aż tylu jest? Ale to dobre geny muszą być :D Quote
łamAga Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='marta1624']Aż tylu jest? Ale to dobre geny muszą być :D[/QUOTE] To byśmy dobrze poszukały , tylko koniecznie musi być rudy :loveu: Quote
marta1624 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 [quote name='dOgLoV']To byśmy dobrze poszukały , tylko koniecznie musi być rudy :loveu:[/QUOTE] Da się załatwić :D Quote
*Magda* Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='marta.k9080']dzisiaj mamy 25'C ale na weekend znów ma być 30'C i więcej,ja się zabije chyba....[/QUOTE] Lato jest, więc ma być gorąco :mad: [quote name='dOgLoV'] Mysle ze jak jeszcze nie oszalałam mieszkajac z tesciowa to z Magda tez bym wytrzymała :evil_lol: [/QUOTE] Pytanie czy ja bym wytrzymała z Tobą :diabloti: [quote name='marta1624']Ale widzisz Magda z tobą nie chce :D Lepiej obok :D[/QUOTE] Obok może być :) [quote name='marta1624']I z kim by Magda siostrzyczkę Theosiowi zrobiła :D[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']chetnych nie braknie :cool3:[/QUOTE] [quote name='marta1624']Aż tylu jest? Ale to dobre geny muszą być :D[/QUOTE] Ja nic nie wiem na temat "chętnych" :eviltong: [quote name='dOgLoV']To byśmy dobrze poszukały , tylko koniecznie musi być rudy :loveu:[/QUOTE] Tak, rudzielec :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 siemka :) u nas znów robi się gorąco Wykąpałam Lunę w szamponie,bo śmierdziała,brudnym psem Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Hej :) U mnie na planach kapania sie skonczylo :watpliwy: Zdazylam wyprac psom legowiska i zaczelo padac :placz: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Poślij mi trochę deszczu,u nas jest za ciepło......:shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 31'C mamy aktualnie :placz: a jutro ma być gorzej:placz: jak ja bardzo nie lubię lata:placz: Quote
marta1624 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 A w przyszłym tygodniu jeszcze gorzej :( Ale w sumie..... W zimę odejdzie mi agility, rower, woda.... Już wolę lato :D Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 lato jest dla mnie najobrzydliwszą porą roku,wku*wia mnie za długi dzień,temperatura,robale i tłumy niewiedzących gdzie się podziać ludzi,ochlapusów i rozwydrzonej młodzieży chlejącej w parkach itd Quote
marta1624 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 To u mnie aż tak źle nie jest ;) A na spacer gdzie ja chodzę teraz to sami znajomi pisarze, więc luz. Z tym że teraz nie mieszkam w bloku, więc mam inne miejsca spacerowe, dalej od osiedli bliżej centrum ;) Ale robali fakt, nienawidzę :angryy: No i temperatura, ale to albo nad wodą, albo wychodzę wieczorem ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 nasze tereny spacerowe też "należą" do psów,ale najpierw trzeba przejść przez kilka ulic....:roll: czekam na zimę,i życzę sobie -20'C:diabloti: Quote
marta1624 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 No to masz dalej niż ja ;) Ale ja lubię w centrum chodzić, tam jest duuuużo kumpli Kajki i z nimi szaleje :D A z tą temperaturą nie przesądzają, ale już wolę -20 niż chlapę :( Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 wcale nie mam daleko...20min wolnym krokiem, do lasu:p ale trzeba przejść przez park,obok placu zabaw i boiska może jestem dziwna,ale lubię mróz,deszcz,mgłę,grzmot i śnieg po samą d*pe:loveu: Quote
marta1624 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Eeee tam to daleko nie masz :D A dziwna nie jesteś, na pewno nie gorzej niż ja :D Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='marta1624']A dziwna nie jesteś, na pewno nie gorzej niż ja :D[/QUOTE] :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: powiedzmy Quote
*Magda* Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 A ja chcę lato, lato i jeszcze raz lato :diabloti: Quote
Recommended Posts