Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']dzisiaj mamy 25'C ale na weekend znów ma być 30'C i więcej,ja się zabije chyba....[/QUOTE]

Lato jest, więc ma być gorąco :mad:

[quote name='dOgLoV']
Mysle ze jak jeszcze nie oszalałam mieszkajac z tesciowa to z Magda tez bym wytrzymała :evil_lol:
[/QUOTE]

Pytanie czy ja bym wytrzymała z Tobą :diabloti:

[quote name='marta1624']Ale widzisz Magda z tobą nie chce :D Lepiej obok :D[/QUOTE]

Obok może być :)

[quote name='marta1624']I z kim by Magda siostrzyczkę Theosiowi zrobiła :D[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']chetnych nie braknie :cool3:[/QUOTE]

[quote name='marta1624']Aż tylu jest? Ale to dobre geny muszą być :D[/QUOTE]

Ja nic nie wiem na temat "chętnych" :eviltong:

[quote name='dOgLoV']To byśmy dobrze poszukały , tylko koniecznie musi być rudy :loveu:[/QUOTE]

Tak, rudzielec :loveu:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas znów robi się gorąco
Wykąpałam Lunę w szamponie,bo śmierdziała,brudnym psem

Guest wolfheart
Posted

Poślij mi trochę deszczu,u nas jest za ciepło......:shake:

Guest wolfheart
Posted

31'C mamy aktualnie :placz: a jutro ma być gorzej:placz: jak ja bardzo nie lubię lata:placz:

Guest wolfheart
Posted

lato jest dla mnie najobrzydliwszą porą roku,wku*wia mnie za długi dzień,temperatura,robale i tłumy niewiedzących gdzie się podziać ludzi,ochlapusów i rozwydrzonej młodzieży chlejącej w parkach itd

Posted

To u mnie aż tak źle nie jest ;) A na spacer gdzie ja chodzę teraz to sami znajomi pisarze, więc luz. Z tym że teraz nie mieszkam w bloku, więc mam inne miejsca spacerowe, dalej od osiedli bliżej centrum ;) Ale robali fakt, nienawidzę :angryy: No i temperatura, ale to albo nad wodą, albo wychodzę wieczorem ;)

Guest wolfheart
Posted

nasze tereny spacerowe też "należą" do psów,ale najpierw trzeba przejść przez kilka ulic....:roll:

czekam na zimę,i życzę sobie -20'C:diabloti:

Posted

No to masz dalej niż ja ;) Ale ja lubię w centrum chodzić, tam jest duuuużo kumpli Kajki i z nimi szaleje :D A z tą temperaturą nie przesądzają, ale już wolę -20 niż chlapę :(

Guest wolfheart
Posted

wcale nie mam daleko...20min wolnym krokiem, do lasu:p ale trzeba przejść przez park,obok placu zabaw i boiska

może jestem dziwna,ale lubię mróz,deszcz,mgłę,grzmot i śnieg po samą d*pe:loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']A dziwna nie jesteś, na pewno nie gorzej niż ja :D[/QUOTE]

:evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: powiedzmy