Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']Lunka jaka malutka jeszcze na tym zdjęciu :D

i taka puchata:loveu:

M&S
dzięki,wzajemnie:p

Hmm...no i nie mam jak przejść z tego miejsca gdzie wczoraj dotarłyśmy...za ślisko i za wąsko jak na moje nogi,muszę naostrzyć moją dzidę tzn końcówkę żeby w ziemię się wbijała ,bo inaczej to czeka mnie kąpiel w rzece :-?mogłybyśmy pójść górą-polami ,ale to żadna frajda-bo za łatwo:evil_lol: Spacerki po parku są zbyt nudne ,my musimy wleźć tam gdzie nikt normalny nie włazi.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Dzień doberek ;)

dzień smaczny od pączusi:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
dzień smaczny od pączusi:evil_lol:

na razie zjadłam jednego , z samego rana :lol: teraz czekam aż Sebastian wróci z dworu i zrobie kawke to zjem kolejne trzy :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
na razie zjadłam jednego , z samego rana :lol: teraz czekam aż Sebastian wróci z dworu i zrobie kawke to zjem kolejne trzy :diabloti:

ja zjadłam trzy i nie ruszę do następnego roku chyba(za słodko mi) ,chociaż mamy jeszcze w domu i to kuszące:evil_lol: ,a z kawcią najlepsze...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja zjadłam trzy i nie ruszę do następnego roku chyba(za słodko mi) ,chociaż mamy jeszcze w domu i to kuszące:evil_lol: ,a z kawcią najlepsze...

teraz tak piszesz a juz jutro bedziesz miała ochotę na swierzutkiego cieplutkiego pączusia :diabloti:

rano wjechalam do ciastkarni bo miałam ochotę na drożdzówkę z budyniem , wchodze patrze w koło same pączki ale pytam sie czy dostane drożdzówkę w budyniem na co usłyszałam " tak ale wczorajsza :roll:" więc podziekowałam i zjadłam pączka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
teraz tak piszesz a juz jutro bedziesz miała ochotę na swierzutkiego cieplutkiego pączusia :diabloti:

zapewne masz rację:evil_lol:
te jeszcze nie zjedzone są z marmoladą,a ja zjadłam już polane czekoladą z adwokatem i tofie zapijane kawusią oczywiście

Posted

marta.k9080 napisał(a):
zapewne masz rację:evil_lol:
te jeszcze nie zjedzone są z marmoladą,a ja zjadłam już polane czekoladą z adwokatem i tofie zapijane kawusią oczywiście

Ja najbardziej lubię z budyniem ale u nas w mieście jest jakaś głupia tradycja ze w tłusty czwartek są tylko i wyłącznie z dzemem :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja najbardziej lubię z budyniem ale u nas w mieście jest jakaś głupia tradycja ze w tłusty czwartek są tylko i wyłącznie z dzemem :roll:

też chciałam z budyniem ,polanego czekoladą..ale nie było:mad: i takiego posypanego cukrem pudrem też nie dostałam...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
też chciałam z budyniem ,polanego czekoladą..ale nie było:mad: i takiego posypanego cukrem pudrem też nie dostałam...

takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake:

wiem też miałam okazję jeść takiego ,a w Tesco za to zrobili takie płaskie jakby ktoś na nich usiadł,bezpieczniej było kupić w mniejszych sklepikach:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

M&S napisał(a):
Może w transporcie, ktoś przysiadł :evil_lol:

możliwe,moja mama mówiła że wyglądały jak naleśniki:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ej w sklepie koło moich rodziców były takie płaskie paczki , nazywały sie " pączki z patelni" ale jakie pyszne były :crazyeye::loveu:

No nie mogę

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ej w sklepie koło moich rodziców były takie płaskie paczki , nazywały sie " pączki z patelni" ale jakie pyszne były :crazyeye::loveu:

te w Tesco nie były z patelni...:evil_lol:widać było ,że są sfatygowane

Posted

[quote name='M&S']No nie mogę

powaga :diabloti: nie moge ich znaleźć w necie w grafice ale były ogromne i takie spłaszczone :diabloti: ale na prawde były smaczne :loveu: ciekawe czy jeszcze bywają w tym sklepie :roll:

[quote name='marta.k9080']te w Tesco nie były z patelni...:evil_lol:widać było ,że są sfatygowane

moze były spod tyłka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
moze były spod tyłka :diabloti:

to chyba najbardziej trafna nazwa by była:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins:

Posted

[quote name='marta.k9080']to chyba najbardziej trafna nazwa by była:evil_lol:

:diabloti:

[quote name='M&S']

buahahahahha jaka minka :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']
:evil_lol:

uoooo zabili pączka :eviltong:

[quote name='magdabroy']Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins:

aaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu:

dobra , trzymam za słowo :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dobra , trzymam za słowo :diabloti:

Dziś rozmawiałam ze szwagierką i ona mi mówi, że kupiła z dżemem, z adwokatem, z czekoladą i z budyniem :loveu: Tamte to olewka, ale za pączka z budyniem mogę zabić :diabloti: