Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='Ana :)']Lunka jaka malutka jeszcze na tym zdjęciu :D i taka puchata:loveu: M&S dzięki,wzajemnie:p Hmm...no i nie mam jak przejść z tego miejsca gdzie wczoraj dotarłyśmy...za ślisko i za wąsko jak na moje nogi,muszę naostrzyć moją dzidę tzn końcówkę żeby w ziemię się wbijała ,bo inaczej to czeka mnie kąpiel w rzece :-?mogłybyśmy pójść górą-polami ,ale to żadna frajda-bo za łatwo:evil_lol: Spacerki po parku są zbyt nudne ,my musimy wleźć tam gdzie nikt normalny nie włazi. Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) dzień smaczny od pączusi:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzień smaczny od pączusi:evil_lol: na razie zjadłam jednego , z samego rana :lol: teraz czekam aż Sebastian wróci z dworu i zrobie kawke to zjem kolejne trzy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):na razie zjadłam jednego , z samego rana :lol: teraz czekam aż Sebastian wróci z dworu i zrobie kawke to zjem kolejne trzy :diabloti: ja zjadłam trzy i nie ruszę do następnego roku chyba(za słodko mi) ,chociaż mamy jeszcze w domu i to kuszące:evil_lol: ,a z kawcią najlepsze... Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja zjadłam trzy i nie ruszę do następnego roku chyba(za słodko mi) ,chociaż mamy jeszcze w domu i to kuszące:evil_lol: ,a z kawcią najlepsze... teraz tak piszesz a juz jutro bedziesz miała ochotę na swierzutkiego cieplutkiego pączusia :diabloti: rano wjechalam do ciastkarni bo miałam ochotę na drożdzówkę z budyniem , wchodze patrze w koło same pączki ale pytam sie czy dostane drożdzówkę w budyniem na co usłyszałam " tak ale wczorajsza :roll:" więc podziekowałam i zjadłam pączka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):teraz tak piszesz a juz jutro bedziesz miała ochotę na swierzutkiego cieplutkiego pączusia :diabloti: zapewne masz rację:evil_lol: te jeszcze nie zjedzone są z marmoladą,a ja zjadłam już polane czekoladą z adwokatem i tofie zapijane kawusią oczywiście Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):zapewne masz rację:evil_lol: te jeszcze nie zjedzone są z marmoladą,a ja zjadłam już polane czekoladą z adwokatem i tofie zapijane kawusią oczywiście Ja najbardziej lubię z budyniem ale u nas w mieście jest jakaś głupia tradycja ze w tłusty czwartek są tylko i wyłącznie z dzemem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja najbardziej lubię z budyniem ale u nas w mieście jest jakaś głupia tradycja ze w tłusty czwartek są tylko i wyłącznie z dzemem :roll: też chciałam z budyniem ,polanego czekoladą..ale nie było:mad: i takiego posypanego cukrem pudrem też nie dostałam... Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):też chciałam z budyniem ,polanego czekoladą..ale nie było:mad: i takiego posypanego cukrem pudrem też nie dostałam... takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):takiego posypanego cukrem pudrem ostatnio kupiłam w biedronce , nigdy więcej :mdleje:jaki on był niedobry :shake: wiem też miałam okazję jeść takiego ,a w Tesco za to zrobili takie płaskie jakby ktoś na nich usiadł,bezpieczniej było kupić w mniejszych sklepikach:evil_lol: Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Może w transporcie, ktoś przysiadł :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 M&S napisał(a):Może w transporcie, ktoś przysiadł :evil_lol: możliwe,moja mama mówiła że wyglądały jak naleśniki:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ej w sklepie koło moich rodziców były takie płaskie paczki , nazywały sie " pączki z patelni" ale jakie pyszne były :crazyeye::loveu: Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='dOgLoV']ej w sklepie koło moich rodziców były takie płaskie paczki , nazywały sie " pączki z patelni" ale jakie pyszne były :crazyeye::loveu: No nie mogę Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):ej w sklepie koło moich rodziców były takie płaskie paczki , nazywały sie " pączki z patelni" ale jakie pyszne były :crazyeye::loveu: te w Tesco nie były z patelni...:evil_lol:widać było ,że są sfatygowane Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='M&S']No nie mogę powaga :diabloti: nie moge ich znaleźć w necie w grafice ale były ogromne i takie spłaszczone :diabloti: ale na prawde były smaczne :loveu: ciekawe czy jeszcze bywają w tym sklepie :roll: [quote name='marta.k9080']te w Tesco nie były z patelni...:evil_lol:widać było ,że są sfatygowane moze były spod tyłka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):moze były spod tyłka :diabloti: to chyba najbardziej trafna nazwa by była:evil_lol: Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='dOgLoV']moze były spod tyłka :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja najbardziej lubię z budyniem ale u nas w mieście jest jakaś głupia tradycja ze w tłusty czwartek są tylko i wyłącznie z dzemem :roll: Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 U nas to prawie wszystkie z dżemem , ale w cukierni obok są z karmelem , ale niestety już mi się one przejadły :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='marta.k9080']to chyba najbardziej trafna nazwa by była:evil_lol: :diabloti: [quote name='M&S'] buahahahahha jaka minka :evil_lol: [quote name='marta.k9080'] :evil_lol: uoooo zabili pączka :eviltong: [quote name='magdabroy']Aga kocham Cię :loveu: Jak się spotkamy to idziemy na pączka z budyniem :grins: aaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu: dobra , trzymam za słowo :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dOgLoV napisał(a):dobra , trzymam za słowo :diabloti: Dziś rozmawiałam ze szwagierką i ona mi mówi, że kupiła z dżemem, z adwokatem, z czekoladą i z budyniem :loveu: Tamte to olewka, ale za pączka z budyniem mogę zabić :diabloti: Quote
Recommended Posts