Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

a mnie coś(?) pogryzło w lesie i wyglądam jakbym uczulenia miała...mam kilka małych,szczypiących, ranek wielkości ugryzienia komara...na szyi i pod brodą,nie wiem skąd.Posmarowałam to maścią witaminą A:-?

Posted

[quote name='marta.k9080']a mnie coś(?) pogryzło w lesie i wyglądam jakbym uczulenia miała...mam kilka małych,szczypiących, ranek wielkości ugryzienia komara...na szyi i pod brodą,nie wiem skąd.Posmarowałam to maścią witaminą A:-?[/QUOTE]

może mrówki albo meszki :roll:

Guest wolfheart
Posted

nie wiem...:roll: raczej nie w googlach ugryzienia meszek i mrówek inaczej wyglądają

Posted

[quote name='marta.k9080']nie wiem...:roll: raczej nie w googlach ugryzienia meszek i mrówek inaczej wyglądają[/QUOTE]

to moze coś innego , teraz w lesie pewnie pełna takiego paskudztwa sie pojawia , mnie wkurzaja taie twarde muszki co sie przyczepiają do skóry i normalnie ich oderwac nie idzie :mad:

Guest wolfheart
Posted

mnie sierpień przeraża ,że taki gorący ma byc:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie sierpień przeraża ,że taki gorący ma byc:placz:[/QUOTE]

też słyszałam że ma być nie do zniesienia :roll: i wcale mnie to nie pociesza :roll:

Guest wolfheart
Posted

taki upał poważnie ukróci nam spacery :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']taki upał poważnie ukróci nam spacery :shake:[/QUOTE]

wtedy to nawet nie będzie Ci sie chciało w koło bloku iść :roll: trzeba sie pocieszyć tym że wrzesien juz bedzie na pewno chłodniejszy a ten miesiac jakos sie przepęka ;)

Guest wolfheart
Posted

ja czytałam sezonową pogodę,chociaż nie wierzę zbyt w takie daleko sięgające prognozy,no i wrzesień ma tez być ciepły,za to październik decydowanie chłodny:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja czytałam sezonową pogodę,chociaż nie wierzę zbyt w takie daleko sięgające prognozy,no i wrzesień ma tez być ciepły,za to październik decydowanie chłodny:lol:[/QUOTE]

No to mało pocieszające , wrzesień jeszcze jest bardzooo daleko , ale ja tez nie wierze za bardzo w te długoterminówki :shake:

Guest wolfheart
Posted

ja nie umiem siedzieć w domu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

albo se pójdzie za chwilę,jak wczoraj:mad:

Guest wolfheart
Posted

ale wiatr pizga ,niebo granatowe...uwielbiam to:diabloti:
Luna już się zabunkrowała:evil_lol:

ja strone www?a po co mi:evil_lol: