*Magda* Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 A ja się cieszę z upału :) Jest tak krótko ciepło, że wolę się pocić te kilka dni :) Dobranoc Marta :) Quote
Guest wolfheart Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 hej dzisiaj moja babunia miałaby 88. urodziny:-( poszłam zapalić jej duży znicz:-(,zawsze świętowałyśmy urodziny razem bo ja mam 10.lipca, w tym roku będę obchodziła je sama:shake: a dzień dzisiaj upalny 30'C:roll: pokraka:evil_lol: i piłeczka ;) Quote
łamAga Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Hejka ;) czasami człowiek wolał by nie mieć wspomnień :-( Lunka :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Przykro mi z powodu babci.. :( Super fotki :loveu: Quote
marta1624 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Marta wiem co czujesz z powodu babci (chociaż w jakimś stopniu) :-( Ja w grudniu straciłam ukochanego dziadka, w styczniu było jego święto, a w sierpniu urodziny będą :( Do dzisiaj jak jedziemy do babci to czuję że on tam będzie :( Edited July 5, 2014 by marta1624 Quote
Paulina94 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Luna jak zwykle piękna :p Trzymaj się :glaszcze: Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 dziękuję Wam za wsparcie:Rose: u nas dzisiaj 32'C:shake: słońce mnie przypaliło,jak byłyśmy nad Wisłą,jak ja nie lubię lata:shake: Quote
marta1624 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Ale radosna Lunka :loveu: Jak się pogoda utrzyma to jedziemy we wtorek się wymoczyć :) Normalnie chodzimy spacerkiem, ale w taką pogodę to Kaja przechodzi max 5 minut ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 miała radochę:p Luna i ja wytrzymałe jesteśmy,jakoś dałyśmy radę zaliczyć długi spacer:cool1: Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Hejka ;) ale świetne te fotki :loveu: jak ja bym wskoczyła chętnie do takiej wody :loveu: my dzisiaj bylismy na spacerze ale szybko tego pożałowaliśmy , lewo sie wlokłam , a Neron i Qwendi do teraz mają deski :shake: Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Trzeba było nie wychodzić? :D No nie chciało mi sie ale sobie mysle , kurcze szkoda psów , niech maja ten spacer dopóki jeszcze w miare mam siłę sie kulać , no i chyba wieksza krzywde im tym spacerem wyrządziłam niż radochę :eviltong: Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Mojej byś nawet nie wyciągła :D nasze to aż się trzesły żeby iść na spacer ale szybko im przeszło :shake: ale mi trochę szybciej :evil_lol: Quote
angineuuka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Zaniedbałam cię, wybacz :lol: wybrałabym się nad jeziorko, ale musi wystarczyć mi basen 8) Quote
łamAga Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 marta1624 napisał(a):Powinnyśmy się od Sylwii uczyć :D I Lunki :D Nie no taka twarda jak Ona to ja nie jestem :shake: Angi napisał(a):Zaniedbałam cię, wybacz :lol: wybrałabym się nad jeziorko, ale musi wystarczyć mi basen 8) biedactwo :-(:evil_lol: Quote
Recommended Posts