marta1624 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Furminator (zgadnij który :cool3:), szarpaki, i piłki- tenisowe z Konga i chuckit! ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Hej Marta :) Aga, tu w NL jest podobnie z podatkiem na pieniądze wakacyjne ;) Z określonej kwoty, zabierają 48% podatku :mad: Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Hejka ;) Wstydzili by sie w ogóle dawać takie pieniądze ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta1624 napisał(a):Furminator (zgadnij który :cool3:), szarpaki, i piłki- tenisowe z Konga i chuckit! ;) fajna paczka:cool1: no siemka u nas 28'C,za ciepło jak dla mnie:roll: poszłam do miasta w japonkach,tak sobie obtarłam obie stopy,że kuśtykając wracałam do domu i tylko klęłam jak szewc. Luna oczywiście była taka kochana,że jeszcze mnie pociągnęła żeby dobić moje stopy :diabloti: Później w domu wąchała moje obtarte giry... Nigdy więcej nie założę tych japonek:placz: Quote
marta1624 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 U mnie też gorąco, w domciu siedzimy i się spalamy :D Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) mnie wcale to nie cieszy,żadna to frajda jak słońce parzy ,a pies po przebiegnięciu kilkunastu metrów sapie z przegrzania Edited July 4, 2014 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Nie strasz mnie bo ja jutro mam zamiar wskoczyc w japonki jak pojde do miasta na dłuzsza wyprawe , kupiłam je dwa lata temu i nigdy ich nie ubrałam , mam nadzieje ze mnie nie obetrą :mad: Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 dOgLoV napisał(a):Nie strasz mnie bo ja jutro mam zamiar wskoczyc w japonki jak pojde do miasta na dłuzsza wyprawe , kupiłam je dwa lata temu i nigdy ich nie ubrałam , mam nadzieje ze mnie nie obetrą :mad: ahahahahahahahaha tyle Ci powiem po moich dzisiejszych doświadczeniach:diabloti: Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):ahahahahahahahaha tyle Ci powiem po moich dzisiejszych doświadczeniach:diabloti: to chyba z nich zrezygnuje jutro :eviltong: Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):nie no...idź i cierp:diabloti: dzieki :evil_lol: ale wole nie :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 w pewnej chwili byłam zdecydowana iść na bosaka ,ale chodnik za gorący Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):w pewnej chwili byłam zdecydowana iść na bosaka ,ale chodnik za gorący ale bys sobie przynajmniej bardziej nie obtarła nóg :evil_lol: trzeba było się poświęcić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 ja jednak wole obtarte stopy niż spalone stopy Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):ja jednak wole obtarte stopy niż spalone stopy No u nas też gorąc niesamowity , siedziałam na działce w cieniu a myślałam ze padnę .... Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 komary Cie nie zjadły? u nas w lesie nie można przystanąć na chwilę,bo cała chmara krwiopijców od razu atakuje Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):komary Cie nie zjadły? u nas w lesie nie można przystanąć na chwilę,bo cała chmara krwiopijców od razu atakuje Właśnie zaczynały nas zjadać i poszłysmy do domu , mnie ugryzł jeden a Marysia od razu miała 5 bąbli :roll: a Ona od razu puchnie ta jak ja po ukąszeniu komara , gdzies mam zdjecie jak wyglądała jak ja ugryzł komar pod okiem , jak by ja ktoś lał :roll: jak znajde to u siebie wstawie ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 mnie tak wk*rwia to swędzenie,że wolę rozdrapać i mieć strupa Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):mnie tak wk*rwia to swędzenie,że wolę rozdrapać i mieć strupa A ja im wiecej drapie tym bardziej mi puchnie więc wole nie ruszać , ale wytrzymac czasami nie idzie , dobry jest żel Dapis po ukąszeniu komara , fajnie łagodzi i nie swędzi ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 idę na dwór,na chwilę ,co by Luna się odlała:lol: Dobranoc :) Quote
łamAga Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):idę na dwór,na chwilę ,co by Luna się odlała:lol: Dobranoc :) Dobranoc ;) uważaj na giery :eviltong: Quote
Recommended Posts