Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):
Furminator (zgadnij który :cool3:), szarpaki, i piłki- tenisowe z Konga i chuckit! ;)

fajna paczka:cool1:

no siemka
u nas 28'C,za ciepło jak dla mnie:roll:
poszłam do miasta w japonkach,tak sobie obtarłam obie stopy,że kuśtykając wracałam do domu i tylko klęłam jak szewc.
Luna oczywiście była taka kochana,że jeszcze mnie pociągnęła żeby dobić moje stopy :diabloti:
Później w domu wąchała moje obtarte giry...
Nigdy więcej nie założę tych japonek:placz:

Guest wolfheart
Posted (edited)

mnie wcale to nie cieszy,żadna to frajda jak słońce parzy ,a pies po przebiegnięciu kilkunastu metrów sapie z przegrzania

Edited by marta.k9080
Posted

Nie strasz mnie bo ja jutro mam zamiar wskoczyc w japonki jak pojde do miasta na dłuzsza wyprawe , kupiłam je dwa lata temu i nigdy ich nie ubrałam , mam nadzieje ze mnie nie obetrą :mad:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie strasz mnie bo ja jutro mam zamiar wskoczyc w japonki jak pojde do miasta na dłuzsza wyprawe , kupiłam je dwa lata temu i nigdy ich nie ubrałam , mam nadzieje ze mnie nie obetrą :mad:

ahahahahahahahaha tyle Ci powiem po moich dzisiejszych doświadczeniach:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

w pewnej chwili byłam zdecydowana iść na bosaka ,ale chodnik za gorący

Posted

marta.k9080 napisał(a):
w pewnej chwili byłam zdecydowana iść na bosaka ,ale chodnik za gorący

ale bys sobie przynajmniej bardziej nie obtarła nóg :evil_lol: trzeba było się poświęcić :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja jednak wole obtarte stopy niż spalone stopy

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja jednak wole obtarte stopy niż spalone stopy

No u nas też gorąc niesamowity , siedziałam na działce w cieniu a myślałam ze padnę ....

Guest wolfheart
Posted

komary Cie nie zjadły? u nas w lesie nie można przystanąć na chwilę,bo cała chmara krwiopijców od razu atakuje

Posted

marta.k9080 napisał(a):
komary Cie nie zjadły? u nas w lesie nie można przystanąć na chwilę,bo cała chmara krwiopijców od razu atakuje

Właśnie zaczynały nas zjadać i poszłysmy do domu , mnie ugryzł jeden a Marysia od razu miała 5 bąbli :roll: a Ona od razu puchnie ta jak ja po ukąszeniu komara , gdzies mam zdjecie jak wyglądała jak ja ugryzł komar pod okiem , jak by ja ktoś lał :roll: jak znajde to u siebie wstawie ;)

Guest wolfheart
Posted

mnie tak wk*rwia to swędzenie,że wolę rozdrapać i mieć strupa

Posted

marta.k9080 napisał(a):
mnie tak wk*rwia to swędzenie,że wolę rozdrapać i mieć strupa

A ja im wiecej drapie tym bardziej mi puchnie więc wole nie ruszać , ale wytrzymac czasami nie idzie , dobry jest żel Dapis po ukąszeniu komara , fajnie łagodzi i nie swędzi ;)

Guest wolfheart
Posted

idę na dwór,na chwilę ,co by Luna się odlała:lol:
Dobranoc :)