Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Chłopaki się najpierw posprzeczali o panienkę:evil_lol: ale Luna ich traktuję po koleżeńsku bo ona lubi najbardziej takiego ONka z naszej okolicy:evil_lol:

Nie miałam dzisiaj tel. ale wezmę i jak będę mogła to zrobię foteczki psich zabaw.

Ech jak tak widzę Lunkę zadowoloną w zabawie z psami to mi serce pęka,że nie ma towarzysza na co dzień:placz:

a nie wchodzi w grę przygarniecie kolejnego psiaczka ?? ;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
na razie nie :placz: nad czym ubolewam co dnia

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
kiedyś może to się zmieni ;)

kiedyś to mam nadzieję oznacza w tym roku:modla:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament
cześć całuśne Księciunie:p
ps.gdzie macie bannerek,hę?:mad:

Luna nie chciała wykonywać komend.Udałam ,że się obrażam i nie zwracałam na nią uwagi;) Usiadłam i czytałam gazetę,Luna usiadła na przeciw mnie i mruknęła...ja nadal zaczytana udaję,że jej nie widzę,Luna trącnęła mnie łapką..a ja nadal nic..w końcu Lunka oburzona moją arogancją obszczekała mnie i delikatnie podgryzła:evil_lol: była przy tym słodka jak cukierek:loveu: eh życie z nią nie może być nudne:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonia to podobnie się zachowuje jak nie zwracasz na nią uwagi ... dotyka cię łapą i jak nadal nic znowu aż się na nią spojrzysz :diabloti:

no ale żeby na mnie nakrzyczeć...:evil_lol:

Luna wymyśliła sobie nową zabawę..podgryzanie mnie w łokcie...Często bawię się z nią w zaczepianie.Kucam i ją podszczypuję,a ona mnie podgryza,turlamy się jak dwie j*bniętę,przewracamy itp...ale co tam.No i Luna "pokonała" mnie podgryzając moje łokcie(ał!) i teraz taka cwana cholera,że zawsze tam z ryjem startuje:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
jaka radość :loveu:

zew natury:evil_lol:Luna i ja uwielbiamy wielkie otwarte tereny

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jeszcze spadnie śnieg ;)

no ja myślę...dopiero luty:mad:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no ja myślę...dopiero luty:mad:

oglądałam pogodę i ma być jeszcze w minusie wiec pewnie spadnie śnieg ale 29 lutego już ma być 8 w plusie :multi:

Posted

dOgLoV napisał(a):
oglądałam pogodę i ma być jeszcze w minusie wiec pewnie spadnie śnieg ale 29 lutego już ma być 8 w plusie :multi:

W tym roku luty ma 28 dni :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
W tym roku luty ma 28 dni :eviltong:

a to oznacza ,że 8'C w plusie ,nie będzie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Besti napisał(a):
Ma być ciepło i koniec :placz:

nie:mad:

Luna dzisiaj wystraszyła menela.Stał za krzakami w parku (toaletę se zrobił) Luna wybiegła przede mnie nastroszyła się i go obszczekała:diabloti: ja myślałam ,że ona sarnę zobaczyła,a to jakiś jełop był.

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ma być śnieg, bo jest zima :eviltong:

no właśnie,trzymajmy się schematu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
jeszcze tylko miesiąc zimy :eviltong:

dla mnie najgorszy jest czas kiedy jest już zielono(a fuj)
jak ja latem przeklinałam,kiedy przy 30'C gorąca ubierałam na leśne spacery dresy bo bałam się kleszczy itp
Nie ufam żadnym specyfikom anty-insektowym i ciągle mam wrażenie ,że coś po mnie łazi:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
dla mnie najgorszy jest czas kiedy jest już zielono(a fuj)
jak ja latem przeklinałam,kiedy przy 30'C gorąca ubierałam na leśne spacery dresy bo bałam się kleszczy itp
Nie ufam żadnym specyfikom anty-insektowym i ciągle mam wrażenie ,że coś po mnie łazi:placz:

Nie no 30 stopni to za dużo ale tak 18 to w sam raz , też nie lubie robactwa wręcz się go boję ale jak jest ciepło to aż się chcę iśc na spacer , jak jest zimno to w ogóle nie chce mi się wyjść z domu :shake: