Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

no i po kursie uff:evil_lol: dostałam nawet "dyplom" :evil_lol:
Byłam z Lunką od 8.00 do 13.00 na spacerku,teraz Lunka drzemie ,a ja zjadam TopChips o smaku sera pleśniowego,dobre są:p

Guest wolfheart
Posted

no :) ale szukam też pracy...:roll:

Guest wolfheart
Posted

Lunka dobrze radzi sobie beze mnie przez te 8h,zostaje z moją mamą wiec jestem spokojna:lol:

Guest wolfheart
Posted

zjadłam właśnie pasztecik z grzybami:p w ogóle obżarłam się dzisiaj jak prosię:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
zjadłam właśnie pasztecik z grzybami:p w ogóle obżarłam się dzisiaj jak prosię:diabloti:

Ja dzisiaj obżarłam się plendzami :loveu: mdli mnie od samego rana ale nie mogłam sobie odmówić , aż 10 zjadłam :loveu: a teraz na siłe jem kamyki , bo jeśc mi się chce ale mi niedobrze ....

Guest wolfheart
Posted

obiadu nie jadłam,cały dzień zjadam pierdoły;bułki,chipsy,lody,jogurty...:diabloti:

spadam już,coś ostatnio nie mam chęci na siedzenie przed kompem:diabloti:idziemy na krótki spacerek
dobranoc:p

Guest wolfheart
Posted

jakoś wczoraj nie miałam chęci na kompa:diabloti: no ale ,że teraz mi się nudzi to se na dogo weszłam:diabloti:
Byłyśmy na spaceru od 7.00 do 13.00,mamy 23'C więc jest znośnie na dworze.Luna padła i śpi burczy se pod nosem coś tam,chyba ją łapki bolą:evil_lol: Ja się obżarłam plackami ziemniaczanymi i teraz cierpię :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

jakoś wczoraj nie miałam chęci na kompa:diabloti: no ale ,że teraz mi się nudzi to se na dogo weszłam:diabloti:
Byłyśmy na spaceru od 7.00 do 13.00,mamy 23'C więc jest znośnie na dworze.Luna padła i śpi burczy se pod nosem coś tam,chyba ją łapki bolą:evil_lol: Ja się obżarłam plackami ziemniaczanymi i teraz cierpię :evil_lol:

Hejka ;)

czyli popełniłaś mój błąd z soboty jak po plackach ziemniaczanych sie ruszyć nie mogłam , a ja własnie wpierdzielam prażynki solone :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

za moment spadam na spacer,ale i tak długo dzisiaj siedziałam na dogo:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
za moment spadam na spacer,ale i tak długo dzisiaj siedziałam na dogo:diabloti:

Noooo dzisiaj zaszalałaś :evil_lol:

i z góry przepraszam że dostaniesz w przesyłce pewnie kilka kłaków Nerona i Qwendi bo się od jednej zabawki nawet na mokro za bardzo obrac nie chciały :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']
i z góry przepraszam że dostaniesz w przesyłce pewnie kilka kłaków Nerona i Qwendi bo się od jednej zabawki nawet na mokro za bardzo obrac nie chciały :eviltong:

przesyłka dotarła dzisiaj,DZIĘKUJEMY:loveu: :Rose:
Jak tylko otworzyłam Luna wyrwała mi z ręki zabawki i pobiegła się nimi bawić:pSprawiłaś jej ogromną radość,kochana jesteś:loveu:

u nas 18'C i chmury się kłębią ,ale słoneczko świeci:lol: Zaniosłam CV do Intermarche,pozostaje mi teraz denerwować się czekając na odpowiedź.