Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas 29'C ,aż se ręce lekko spiekłam:placz: Byłam z Luną od 7.00-11.00 na dworze ,później od 12.30-14.00 na mieście,Luna padła,ja padłam ,nie lubię ciepła:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

u nas 29'C ,aż se ręce lekko spiekłam:placz: Byłam z Luną od 7.00-11.00 na dworze ,później od 12.30-14.00 na mieście,Luna padła,ja padłam ,nie lubię ciepła:shake:

OMG :mdleje:

szacun, bo chyba czołgałabym się a nie szła... :roll:

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
OMG :mdleje:

szacun, bo chyba czołgałabym się a nie szła... :roll:

my jesteśmy wytrzymałe:diabloti:

magdabroy napisał(a):
Hej Marta :)

Czemu Cię nie było wczoraj na dogo??

bo mi się nie chciało:diabloti:

hej wszystkim :)

wczoraj mieliśmy 30'C ,popołudniu lało jakby chmura się oberwała,a później przed 19.00 zrobiło się tak ciemno,że nic widać nie było,ulewa i burza,ale krótko może godzinkę :lol:
dzisiaj mamy 24'C ,ale jest parno:roll:

Guest wolfheart
Posted

Od jutra raczej będą na dogo w weekendy,od pn do pt nie znajdę czasu na dogo.Rano spacer z Luną ,później ten kurs co Wam pisałam,do 16.00 no i zaraz po powrocie z kursu,spacer z Luną,taki długi co by dziewczynie wynagrodzić 8h bez pańci.
I tak przez 3tyg:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

trudno no...spacerek ważniejszy od pisania:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nie wyobrażam sobie tego u nas:shake: Luna męczyłaby się za bardzo,bez spacerów,biegania itp

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nie wyobrażam sobie tego u nas:shake: Luna męczyłaby się za bardzo,bez spacerów,biegania itp

Szczerze ja na początku też sobie tego nie wyobrażałam :roll: Ale potem byłam zmuszona ograniczyć spacery (praca i szkoła), na początku było ciężko ale już się przyzwyczaiła ;) Z tym że Kaja na działce siedzi, więc pobiegać może kiedy chce (np. jak ktoś idzie albo z Luckiem, sama pewnie by tylko leżała).

Guest wolfheart
Posted

no my mamy gorzej mieszkając w bloku :roll: zresztą mnie sumienie za mocno gryzie jak Lunę ograniczam:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
no my mamy gorzej mieszkając w bloku :roll: zresztą mnie sumienie za mocno gryzie jak Lunę ograniczam:shake:

No jak byłam na stałe w bloku to jakoś więcej mnie absorbowała ;) Ale teraz jak w domu to mniej czasu razem spędzamy i źle nie jest (chodzi o spacery i zabawy, bo tak to jestem z nią prawie zawsze). Na początku też sobie tego nie wyobrażałam, ale po pracy w tygodniu (10h) i szkole w weekendy (długo) nie miałam siły na spacery tak częste :roll: W bloku musiałabym się jakoś ogarnąć, ale że w domu to uaktywniłam lenia :D

Guest wolfheart
Posted

ja już wyrzucam sobie te 8h nieobecności:shake: Luna będzie z moją mamą,ale i tak mi jakoś przykro