Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted (edited)

Luniaki, ja Cie pociesze.. nasz pracodawca się zadłużył w galerii, w pewien piękny poniedziałek ochrona nas wyprosiła z salonu odcięli prąd i tak oto od miesiąca jestem bezrobotna :P A o wypłatę muszę walczyć wydzwaniać :/
Oczywiście, żeby było zabawniej, zwodzili nas ze "w piątek otwieramy spowrotem" po czym po miesiącu przyjechał i powiedział że on już tego salonu nie otwiera, ale może nas przejmą jako salon własny...

Edited by Baski_Kropka
Guest wolfheart
Posted

[quote name='kalyna']Będzie dobrze ;)

ja też szukam pracy i też jestem załamana, ale spoko też jeszcze daję radę :evil_lol:

nic w tym przyjemnego eh..:roll:

Baski_Kropka
niewesoło:shake:

u nas dzisiaj ponuro i padało
Zjadam właśnie rurki kakaowe Luna mi pomaga:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

do samej ziemi :evil_lol:
chipsy też mam jakieś paprykowe z PoloMarketu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a możliwe, że w Intermarche będą:cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']a możliwe, że w Intermarche będą:cool3:[/QUOTE]

jutro tam będę to zerknę , szampon do włosów mi się skończył a w tesco nie mieli takiego , kurcze , żeby kupić wszystko co sie chce to trzeba zwiedzić wszystkie markety :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja całe kosmetyczne zakupy robię w Rossmanie,a spożywcze to lubię w Intermarche:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja całe kosmetyczne zakupy robię w Rossmanie,a spożywcze to lubię w Intermarche:lol:[/QUOTE]

a ja różnie z kosmetykami ale inter jakoś nie lubię , drogo tam mają i mały wybór ;)

Guest wolfheart
Posted

dobry:p wypiłam właśnie gorzkie kakao :loveu:

Guest wolfheart
Posted

browara nie wypiję bo nie mam z kim,moja mama nie pija browarów,a Luny nie będę upijała:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A Ty nie możesz :mad:
No chyba że kupiłaś sobie Karmi ;)[/QUOTE]

Pisałam wyżej że widziałam Warkę Radler 0% :eviltong: ale nawet nie miała bym na nia ochoty ;) ja własnie piję Gucio , podróbę kubusia :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']A ja piwa nie pijam bo nie lubię ;) W ogóle żadnego alkoholu nie lubię. I nie palę. Jestem ogólnie idealna :diabloti:[/QUOTE]

Przy mnie byś polubiła :diabloti: