łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ja już skończyłam , zjadłam pół paczki zapiłam kubusiem zagryzłam bananem i ide wziąć prysznic :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='marta.k9080']kubuś...a fuj:diabloti:[/QUOTE] Ten kubuś teraz, to jest nie dobry w porównaniu z tym sprzed 10 lat :roll: Quote
Guest wolfheart Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 jako dziecko zwymiotowałam po kubusiu....fuj:shake: Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 a ja nie przepadam za kubusiem ale od czasu do czasu najdzie mnie ochota , kiedyś był bardziej gęsty , teraz to taka wodzianka ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ale powiem wam, że do paprykowych pringlesów to się nawet laysy nie umywają <3 Quote
łamAga Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ale powiem wam, że do paprykowych pringlesów to się nawet laysy nie umywają <3[/QUOTE] jeszcze ich nie jadłam , miałam smaka na paprykowe ale w biedronce nie mieli lays'ów a ja tych z biedronki paprykowych nie lubię :shake: Quote
vege* Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Ale powiem wam, że do paprykowych pringlesów to się nawet laysy nie umywają <3[/QUOTE] A tu znowu o żarciu :evil_lol: Pringlesy są najlepsze, kocham nad życie :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że takie drogie są :( Kiedyś z tatą trafiliśmy na jakąś promocje i te duże paczki były po 4 zł to chyba z 12 szt wziął :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ale bym żarła Pringelsy! OoO jacie... chyba jutro specjalnie pójde na nie zapolować. Quote
kalyna Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Ale jestem zacofana w chipsach, bo nie wiem o czym piszecie :evil_lol: Bo ja na razie skończyłam z czipsami, żelkami itp. teraz jestem wierna tylko czekoladzie i lodom i plackom :diabloti: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Ja w zasadzie nie wiem czy dobrze myśle że Pringelsy to sa te chipsy w tubie ? , mój brat sie nimi kiedys zajadał ale ja jakos nie miałam do nich przekonania i nawet nie spróbowałam ;) Hej Lunki ;) Quote
*Magda* Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='kalyna']Ale jestem zacofana w chipsach, bo nie wiem o czym piszecie :evil_lol: Bo ja na razie skończyłam z czipsami, żelkami itp. teraz jestem wierna tylko czekoladzie i lodom i plackom :diabloti: Nie martw się, ja też nie wiem o jakich one chipsach piszą :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ja w zasadzie nie wiem czy dobrze myśle że Pringelsy to sa te chipsy w tubie ? , mój brat sie nimi kiedys zajadał ale ja jakos nie miałam do nich przekonania i nawet nie spróbowałam ;) Tak, to te w tubie ;) I według mnie, to one nawet ja chipsy nie smakują :shake: Quote
Guest wolfheart Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 hejka :) co za dzień ,jakiś taki nerwowy :roll: Mam jutro dwie rozmowy kwalifikacyjne,trzymajcie kciuki :placz: Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Magda o 11:15 ściskaj bardzoooooooooooo mocno !!!! ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 [quote name='magdabroy']Czyli Ty wiesz coś więcej :mad:[/QUOTE] tylko tyci tyci :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 dzięki Magda :) o 11.15 mam rozmowę na której bardziej mi zależy;) Quote
Recommended Posts