Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hejka :)

no ja też nie mam weny na rozruszanie dogo,w ogóle nie mam weny:roll:
Tyle Wam powiem,że raz pada raz słońce świeci,a rano byłyśmy na spacerku z Lunki kolegami:p

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

u nas 20'C,spacerki zaliczone :)
spotkałyśmy szczeniaka shih tzu uroczy był:p chciał podejść ,ale jak tylko Luna się ruszyła to uciekał schować się za swoją pańcię:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

heeeeej :)

dalej 20'C i oślepiające słońce.Luna miała wczoraj kleszcza,czyli obroża ze Sabunol'a też nie jest jakaś super:roll:
Rano wpadł na nas Dragon,Luna go lubi,bo tylko raz go zdominowała:diabloti::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

U nas ciągle 20'C ,pełno latającego paskudztwa w lesie z komarami na czele:placz: Jak ja nienawidzę wiosny i lata:angryy:

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

było 21'C ,a spadło do 14'C i coraz mocniej wieje,czyżby burza nadchodziła...:razz:
Rano byłyśmy na spacerku z Lunki kolegami,a z drugiego właśnie wróciłyśmy:lol:Wolę co prawda wychodzić w późniejszych godzinach,ale popołudniami w dni wole nie da się przejść przez działki,tyle tam ludzi itp:roll:

:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Baski_Kropka']A u nas Foresto wczoraj miało chrzest bojowy.. na prawdę, tyle co się Dex wyganiał po trawskach i krzorach i żadnego kleszczyka :D[/QUOTE]

przemyślę zakup,bo mam dość tych paskudztw:shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']piekna :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu:

Guest wolfheart
Posted

fajnie jest wspólnie spacerować:p

Guest wolfheart
Posted

im mniej tym lepiej :diabloti:

własnie "biłam się" z Luną,moje ręce wyglądają jakbym się cięła,a Luna zaraz potknie się o własny jęzor:diabloti::loveu: