Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='dOgLoV']No Sebek kiedys go wziął na rower i takego orła wywinął że mu sie odechciało hehe[/QUOTE] też mnie to czeka:diabloti: jadłam dziś Lays Strong,takie świeże były,takie ostre....pyyyyyyyyyyyyszne:loveu: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 No nie narzekam :) A z rowerem.... Na początku się strasznie bałam i z 5 razy glebłam, ale potem stwierdziłam że ja CHCĘ i nie ma gadania, zakupiłam wysięgnik (polecam ;)) i teraz jeżdżę dużo :p Quote
łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']też mnie to czeka:diabloti: jadłam dziś Lays Strong,takie świeże były,takie ostre....pyyyyyyyyyyyyszne:loveu:[/QUOTE] Powodzenia :evil_lol: na mnie czekaja lays paprykowe :diabloti: ale najpierw się wykapie a póxniej je pochłone :diabloti: [quote name='marta1624']No nie narzekam :) A z rowerem.... Na początku się strasznie bałam i z 5 razy glebłam, ale potem stwierdziłam że ja CHCĘ i nie ma gadania, zakupiłam wysięgnik (polecam ;)) i teraz jeżdżę dużo :p[/QUOTE] Ale neron jest strasznie narwany , a jak zobaczy kota lub innego psa to juz na pewno gleba murowana hehe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='dOgLoV']Powodzenia :evil_lol:[/QUOTE] przyda się:diabloti: [quote name='dOgLoV']na mnie czekaja lays paprykowe :diabloti: ale najpierw się wykapie a póxniej je pochłone :diabloti:[/QUOTE] mniam:razz: [quote name='dOgLoV']Ale neron jest strasznie narwany , a jak zobaczy kota lub innego psa to juz na pewno gleba murowana hehe :diabloti:[/QUOTE] tak jak Luna:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Wierz mi Kaja też :lol: Jak widzi psa to chce się witać/spuścić łomot, a do dzieci chce się tulić. Ale odkąd mam wysięgnik to nie zwracam na nią uwagi, i o dziwo ani razu od tego czasu nie glebłam. Dobrze amortyzuje ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 podcięłam włosy:placz: miałam za cycki ,a teraz są przed cycki:evil_lol::placz: bo były brzydkie,bardzo brzydkie końcówki:placz: źle mi z tym:placz: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']podcięłam włosy:placz: miałam za cycki ,a teraz są przed cycki:evil_lol::placz: bo były brzydkie,bardzo brzydkie końcówki:placz: źle mi z tym:placz:[/QUOTE] Odrosną, bez nerwów ;) Ja mam do ramion, ale mi się kręcą trochę :lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Hejka ;) Ja za każdym razem jak obetne włosy to żałuję hehe :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) Ja za każdym razem jak obetne włosy to żałuję hehe :shake:[/QUOTE] wcale nie chciałam ich obcinać,ale musiałam:placz: no hejka :) u nas 14'C ,ptaszki śpiewają ,słoneczko świeci ,a jutro ma padać:diabloti: Lunka czeka na korpus na kolację ,a ja zaraz zjem budyń czekoladowy i ciastka ze sklejonych ziarenek:p Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 hejka ;) u nas lato w pełni :loveu: zjadłam troche wczorajszych chipsów , seven deysa i chyba zaraz zjem kolejnego bo cos za mna chodzi buahaha ale będe gruba :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 na tyle żarcia co ja wciągam to powinnam ze 100kg ważyć:diabloti: Quote
Sonka95 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 O budyń czekoladowy :loveu: aż mi ochotę na niego zrobiłaś :) Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Czemu mnie nie dziwi że tu o jedzeniu :evil_lol: U mnie też cieplutko, aż z jedzeniem jakoś poszczę :roll: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Tylko że Ty Marta masz świetną przemianę materii :lol: ja juz mam plana na sobote , ide ze siostrą do galerii tam nabede "plastikowe" frytki , pojde do mamusi ( ona ma frytkownice a ja nie mam ) i wpierdziele całe 2 kg :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ja jadłam dzisiaj sałatkę z mozzarellą ,rukolą i pomidorkami,a do tego kuleczki ziemniaczane z Netto,smaczne to było:p frytki też mam ale takie do smażenia w oleju i zrobione w piekarniku nie są zbyt smaczne,a w oleju nie zrobię bo nie lubię:roll: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta.k9080']ja jadłam dzisiaj sałatkę z mozzarellą ,rukolą i pomidorkami,a do tego kuleczki ziemniaczane z Netto,smaczne to było:p frytki też mam ale takie do smażenia w oleju i zrobione w piekarniku nie są zbyt smaczne,a w oleju nie zrobię bo nie lubię:roll:[/QUOTE] Te kuleczki sa dobre ale ja jednak wolę frytki normalne , no wlasnie o takie gotowe mi chodzi , mówie ze "plastikowe" bo one podobno są robione z plastkiku buhahaha ale ja je uwielbiam , własnie zrobione w oleju :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 nie wiem czemu, ale dla mnie nic nie ma ostatnio smaku,no chyba ,że ostre chipsy,a tak wszystko jakieś mdłe jest:diabloti: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta.k9080']nie wiem czemu, ale dla mnie nic nie ma ostatnio smaku,no chyba ,że ostre chipsy,a tak wszystko jakieś mdłe jest:diabloti:[/QUOTE] Pewnie już masz gardło przepalone :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Pewnie już masz gardło przepalone :diabloti:[/QUOTE] to całkiem możliwe:evil_lol: a dodatkowo słodycze jakoś idą w odstawkę na rzecz ostrego:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 A ja zbyt ostrego nie lubię :roll: Znacznie wolę słodycze :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 w tej chwili marzę o kanapce z tabasco :loveu: Quote
Recommended Posts