Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']No Sebek kiedys go wziął na rower i takego orła wywinął że mu sie odechciało hehe[/QUOTE]

też mnie to czeka:diabloti:

jadłam dziś Lays Strong,takie świeże były,takie ostre....pyyyyyyyyyyyyszne:loveu:

Posted

No nie narzekam :) A z rowerem.... Na początku się strasznie bałam i z 5 razy glebłam, ale potem stwierdziłam że ja CHCĘ i nie ma gadania, zakupiłam wysięgnik (polecam ;)) i teraz jeżdżę dużo :p

Posted

[quote name='marta.k9080']też mnie to czeka:diabloti:

jadłam dziś Lays Strong,takie świeże były,takie ostre....pyyyyyyyyyyyyszne:loveu:[/QUOTE]

Powodzenia :evil_lol:

na mnie czekaja lays paprykowe :diabloti: ale najpierw się wykapie a póxniej je pochłone :diabloti:

[quote name='marta1624']No nie narzekam :) A z rowerem.... Na początku się strasznie bałam i z 5 razy glebłam, ale potem stwierdziłam że ja CHCĘ i nie ma gadania, zakupiłam wysięgnik (polecam ;)) i teraz jeżdżę dużo :p[/QUOTE]

Ale neron jest strasznie narwany , a jak zobaczy kota lub innego psa to juz na pewno gleba murowana hehe :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Powodzenia :evil_lol:[/QUOTE]

przyda się:diabloti:

[quote name='dOgLoV']na mnie czekaja lays paprykowe :diabloti: ale najpierw się wykapie a póxniej je pochłone :diabloti:[/QUOTE]

mniam:razz:

[quote name='dOgLoV']Ale neron jest strasznie narwany , a jak zobaczy kota lub innego psa to juz na pewno gleba murowana hehe :diabloti:[/QUOTE]

tak jak Luna:diabloti:

Posted

Wierz mi Kaja też :lol: Jak widzi psa to chce się witać/spuścić łomot, a do dzieci chce się tulić. Ale odkąd mam wysięgnik to nie zwracam na nią uwagi, i o dziwo ani razu od tego czasu nie glebłam. Dobrze amortyzuje ;)

Guest wolfheart
Posted

podcięłam włosy:placz: miałam za cycki ,a teraz są przed cycki:evil_lol::placz: bo były brzydkie,bardzo brzydkie końcówki:placz: źle mi z tym:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']podcięłam włosy:placz: miałam za cycki ,a teraz są przed cycki:evil_lol::placz: bo były brzydkie,bardzo brzydkie końcówki:placz: źle mi z tym:placz:[/QUOTE]

Odrosną, bez nerwów ;) Ja mam do ramion, ale mi się kręcą trochę :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

Ja za każdym razem jak obetne włosy to żałuję hehe :shake:[/QUOTE]

wcale nie chciałam ich obcinać,ale musiałam:placz:

no hejka :)

u nas 14'C ,ptaszki śpiewają ,słoneczko świeci ,a jutro ma padać:diabloti:
Lunka czeka na korpus na kolację ,a ja zaraz zjem budyń czekoladowy i ciastka ze sklejonych ziarenek:p

Posted

hejka ;)

u nas lato w pełni :loveu:

zjadłam troche wczorajszych chipsów , seven deysa i chyba zaraz zjem kolejnego bo cos za mna chodzi buahaha ale będe gruba :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

na tyle żarcia co ja wciągam to powinnam ze 100kg ważyć:diabloti:

Posted

Tylko że Ty Marta masz świetną przemianę materii :lol:

ja juz mam plana na sobote , ide ze siostrą do galerii tam nabede "plastikowe" frytki , pojde do mamusi ( ona ma frytkownice a ja nie mam ) i wpierdziele całe 2 kg :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja jadłam dzisiaj sałatkę z mozzarellą ,rukolą i pomidorkami,a do tego kuleczki ziemniaczane z Netto,smaczne to było:p frytki też mam ale takie do smażenia w oleju i zrobione w piekarniku nie są zbyt smaczne,a w oleju nie zrobię bo nie lubię:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja jadłam dzisiaj sałatkę z mozzarellą ,rukolą i pomidorkami,a do tego kuleczki ziemniaczane z Netto,smaczne to było:p frytki też mam ale takie do smażenia w oleju i zrobione w piekarniku nie są zbyt smaczne,a w oleju nie zrobię bo nie lubię:roll:[/QUOTE]

Te kuleczki sa dobre ale ja jednak wolę frytki normalne , no wlasnie o takie gotowe mi chodzi , mówie ze "plastikowe" bo one podobno są robione z plastkiku buhahaha ale ja je uwielbiam , własnie zrobione w oleju :loveu:

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czemu, ale dla mnie nic nie ma ostatnio smaku,no chyba ,że ostre chipsy,a tak wszystko jakieś mdłe jest:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie wiem czemu, ale dla mnie nic nie ma ostatnio smaku,no chyba ,że ostre chipsy,a tak wszystko jakieś mdłe jest:diabloti:[/QUOTE]

Pewnie już masz gardło przepalone :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Pewnie już masz gardło przepalone :diabloti:[/QUOTE]

to całkiem możliwe:evil_lol:
a dodatkowo słodycze jakoś idą w odstawkę na rzecz ostrego:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

w tej chwili marzę o kanapce z tabasco :loveu: