Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Aga, ja wiem, że Olia jest dobra, bo jej używam :eviltong: I chyba to nawet ja Ci tę farbę poleciłam :eviltong:
Tylko ten odcień, to jak dla mnie za bardzo kurewski :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

jaki słodziak:loveu: jak kupuję piszczące zabawki ,to pierwsze co robię, to niszczę piszczałkę:diabloti:

nie wiem skąd wezmę tel...jeszcze jutro do komisu pójdę bo tam można sobie zamówić nowy i też na raty brać,a nie jest to tak skomplikowane jak w sklepach AGD:lol:

Guest wolfheart
Posted

nie dało rady złamać,bo bardzo elastyczna była ta gałązka:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna właśnie zjada mój jogurt kawowy,ja zdążyłam zjeść aż "dwie łyżki'':diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna właśnie zjada mój jogurt kawowy,ja zdążyłam zjeść aż "dwie łyżki'':diabloti:[/QUOTE]

Musiała byś kupować jeden dla siebie jeden dla niej :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

zwykle tak robię:evil_lol: wtedy sobie razem zjadamy :p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Stwierdziła że się najadłaś :evil_lol:[/QUOTE]

najwyraźniej:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna lubi tylko kawowe i czekoladowy Yogosan z Lidla,tak jak ja:p

Guest wolfheart
Posted

hej :)

my już po spacerku,Luna szalała z Dragonem.Psiak wpadł na nas jak torpeda i zaczęli się ganiać jak szaleni:evil_lol:Nawet nie było jak fotki zrobić:diabloti: dragon jest mieszańcem ONka z czymś o szerokim pysku,wygląda bardzo pociesznie i jest hiperaktywny,idealny kompan zabaw dla Lunki :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']hej :)

my już po spacerku,Luna szalała z Dragonem.Psiak wpadł na nas jak torpeda i zaczęli się ganiać jak szaleni:evil_lol:Nawet nie było jak fotki zrobić:diabloti: dragon jest mieszańcem ONka z czymś o szerokim pysku,wygląda bardzo pociesznie i jest hiperaktywny,idealny kompan zabaw dla Lunki :evil_lol:[/QUOTE]

szkoda ze nie udało się fotek porobić :)

Guest wolfheart
Posted

nie dało się nawet normalnie iść ,bo psy co chwile wpadały na mnie,tłukąc mnie po nogach,chyba nawet siniaka mam:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie dało się nawet normalnie iść ,bo psy co chwile wpadały na mnie,tłukąc mnie po nogach,chyba nawet siniaka mam:diabloti:[/QUOTE]

fajnie tak , My mamy dwa psy a na spacerach Neron nie ma jak sie wybiegać bo zabawki , piłki itd go nie kręcą a Qwendi się bawić nie chce :roll:

Guest wolfheart
Posted

jak nie chce aportować,to sam sobie winien ,że nie wbiega się na spacerze :roll: nie wiem,może do roweru go weźcie:razz:

Guest wolfheart
Posted

ja planuję wziąć Lunę do roweru ,ale to będzie bardzo ryzykowne i nie wiem czy wyjdę z tego cało:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak nie chce aportować,to sam sobie winien ,że nie wbiega się na spacerze :roll: nie wiem,może do roweru go weźcie:razz:[/QUOTE]

No Sebek kiedys go wziął na rower i takego orła wywinął że mu sie odechciało hehe

[quote name='marta1624']U mnie mam łatwo, bo Kaja aportuje, szarpakuje, biega przy rowerze, a Lucek to świetny kompan do czyszczenia podłogi :lol:[/QUOTE]

fajnie masz , też bym tak chciała ;)