*Magda* Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Aga, ja wiem, że Olia jest dobra, bo jej używam :eviltong: I chyba to nawet ja Ci tę farbę poleciłam :eviltong: Tylko ten odcień, to jak dla mnie za bardzo kurewski :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 jaki słodziak:loveu: jak kupuję piszczące zabawki ,to pierwsze co robię, to niszczę piszczałkę:diabloti: nie wiem skąd wezmę tel...jeszcze jutro do komisu pójdę bo tam można sobie zamówić nowy i też na raty brać,a nie jest to tak skomplikowane jak w sklepach AGD:lol: Quote
junoo Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot019_zpse4acd8ed.jpg taki wątły przeciwnik nie złamała? hehehe Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 nie dało rady złamać,bo bardzo elastyczna była ta gałązka:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Luna właśnie zjada mój jogurt kawowy,ja zdążyłam zjeść aż "dwie łyżki'':diabloti: Quote
łamAga Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna właśnie zjada mój jogurt kawowy,ja zdążyłam zjeść aż "dwie łyżki'':diabloti:[/QUOTE] Musiała byś kupować jeden dla siebie jeden dla niej :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna właśnie zjada mój jogurt kawowy,ja zdążyłam zjeść aż "dwie łyżki'':diabloti:[/QUOTE] Stwierdziła że się najadłaś :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 zwykle tak robię:evil_lol: wtedy sobie razem zjadamy :p Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='marta1624']Stwierdziła że się najadłaś :evil_lol:[/QUOTE] najwyraźniej:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 A ja Torce dałam rosół, zamiast surowego :diabloti: Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Ja moim też kupuję różne jogurty, daję po jednym kubku, ale i tak Kaja zjada wszystko :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Luna lubi tylko kawowe i czekoladowy Yogosan z Lidla,tak jak ja:p Quote
marta1624 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna lubi tylko kawowe i czekoladowy Yogosan z Lidla,tak jak ja:p[/QUOTE] Moja zje obojętnie jaki. Lubi wszystkie :lol: Quote
Sonka95 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Moja też lubi jogurty :cool3: Sonce to wszystko jedno jaki smak byle by zjeść :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 hej :) my już po spacerku,Luna szalała z Dragonem.Psiak wpadł na nas jak torpeda i zaczęli się ganiać jak szaleni:evil_lol:Nawet nie było jak fotki zrobić:diabloti: dragon jest mieszańcem ONka z czymś o szerokim pysku,wygląda bardzo pociesznie i jest hiperaktywny,idealny kompan zabaw dla Lunki :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']hej :) my już po spacerku,Luna szalała z Dragonem.Psiak wpadł na nas jak torpeda i zaczęli się ganiać jak szaleni:evil_lol:Nawet nie było jak fotki zrobić:diabloti: dragon jest mieszańcem ONka z czymś o szerokim pysku,wygląda bardzo pociesznie i jest hiperaktywny,idealny kompan zabaw dla Lunki :evil_lol:[/QUOTE] szkoda ze nie udało się fotek porobić :) Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 nie dało się nawet normalnie iść ,bo psy co chwile wpadały na mnie,tłukąc mnie po nogach,chyba nawet siniaka mam:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Hehe fajnie że Luna ma takiego kompana :) Przypomina mi Nero (mix boksera i doga) z charakteru :lol: Quote
łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']nie dało się nawet normalnie iść ,bo psy co chwile wpadały na mnie,tłukąc mnie po nogach,chyba nawet siniaka mam:diabloti:[/QUOTE] fajnie tak , My mamy dwa psy a na spacerach Neron nie ma jak sie wybiegać bo zabawki , piłki itd go nie kręcą a Qwendi się bawić nie chce :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 jak nie chce aportować,to sam sobie winien ,że nie wbiega się na spacerze :roll: nie wiem,może do roweru go weźcie:razz: Quote
marta1624 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 U mnie mam łatwo, bo Kaja aportuje, szarpakuje, biega przy rowerze, a Lucek to świetny kompan do czyszczenia podłogi :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 ja planuję wziąć Lunę do roweru ,ale to będzie bardzo ryzykowne i nie wiem czy wyjdę z tego cało:diabloti: Quote
łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 [quote name='marta.k9080']jak nie chce aportować,to sam sobie winien ,że nie wbiega się na spacerze :roll: nie wiem,może do roweru go weźcie:razz:[/QUOTE] No Sebek kiedys go wziął na rower i takego orła wywinął że mu sie odechciało hehe [quote name='marta1624']U mnie mam łatwo, bo Kaja aportuje, szarpakuje, biega przy rowerze, a Lucek to świetny kompan do czyszczenia podłogi :lol:[/QUOTE] fajnie masz , też bym tak chciała ;) Quote
Recommended Posts