Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no ja też,ludzie są zbyt leniwi żeby pójść z psem na daleki i bardzo aktywny spacer:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']no ja też,ludzie są zbyt leniwi żeby pójść z psem na daleki i bardzo aktywny spacer:roll:[/QUOTE]

To fakt. U mnie chyb nikt nie chodzi na dłuższy niż 30 minut, i to raz w tygodniu. Kol ostatnio się chwaliła, że psa wybiegała, a szła 45 minut na smyczy z nim :shake:

Posted

A wiecie jaką my robimy furorę jak przyjeżdżamy z Torą do teściów :evil_lol: Wioska, wszystkie psy na łańcuchach,a ja codziennie zapitalam na 3 spacery dziennie :D

Posted

[quote name='magdabroy']A wiecie jaką my robimy furorę jak przyjeżdżamy z Torą do teściów :evil_lol: Wioska, wszystkie psy na łańcuchach,a ja codziennie zapitalam na 3 spacery dziennie :D[/QUOTE]

To dopiero zdziwko :lol: Może myślą, że cię na łańcuch nie stać :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ręce opadają dosłownie...
ja rozumiem,praca,dom itp...ale po **uja brać psa jak ma mieć takie nudne życie:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']ręce opadają dosłownie...
ja rozumiem,praca,dom itp...ale po **uja brać psa jak ma mieć takie nudne życie:shake:[/QUOTE]

Nie wiesz? Przecież sceniaczek jest słodziutki, dla dziecka, szpanu :shake:

Posted

[quote name='marta1624']To dopiero zdziwko :lol: Może myślą, że cię na łańcuch nie stać :evil_lol:[/QUOTE]

Oni wiedzą, że Tora jest "obca" i pewnie myślą, że nam się w główkach poprzewracało :diabloti:
Ale nawet moja teściowa z Torą wychodzi ;) Jak sama mówi, samemu się chodzić nie chce,a z psem to trochę inaczej :)

Guest wolfheart
Posted

to ja na głowie staję żeby Luna miała ciekawy dzień,zabawę,ruch itp...eh:roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Oni wiedzą, że Tora jest "obca" i pewnie myślą, że nam się w główkach poprzewracało :diabloti:
Ale nawet moja teściowa z Torą wychodzi ;) Jak sama mówi, samemu się chodzić nie chce,a z psem to trochę inaczej :)[/QUOTE]

To może niech sobie sprawi jakiegoś :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']I po co :diabloti:[/QUOTE]

pocą to się nogi nocą :diabloti: taki suchar na wieczór:p

Posted

[quote name='marta1624']To może niech sobie sprawi jakiegoś :)[/QUOTE]

Nigdy w życiu tego nie zrobi :shake: Ona nie toleruje zwierząt typu pies czy kot :diabloti: Toleruję tylko Torę i Benjego (Bogdana brata pies) i to wszystko :)
Zresztą, ona już nie ma wieku na zwierzęta, nawet gdyby zapragnęła mieć :roll: Ma 75 lat i troszkę za stara na posiadanie psa na co dzień :( Ma chore ręce, jeździ często do lekarzy...

Posted

[quote name='magdabroy']Nigdy w życiu tego nie zrobi :shake: Ona nie toleruje zwierząt typu pies czy kot :diabloti: Toleruję tylko Torę i Benjego (Bogdana brata pies) i to wszystko :)
Zresztą, ona już nie ma wieku na zwierzęta, nawet gdyby zapragnęła mieć :roll: Ma 75 lat i troszkę za stara na posiadanie psa na co dzień :( Ma chore ręce, jeździ często do lekarzy...[/QUOTE]

No tak to trochę wiekowa. Chociaż mój dziadek miał 82, babcia ma 78, i wzięli szczeniaka ;) Ale moja babcia ma więcej sił niż ja :roll:

Posted

[quote name='marta1624']No tak to trochę wiekowa. Chociaż mój dziadek miał 82, babcia ma 78, i wzięli szczeniaka ;) Ale moja babcia ma więcej sił niż ja :roll:[/QUOTE]

Jakby była w pełni zdrowa, to spoko ;) Pewnie bym ją namawiała :evil_lol:
Ale ona ma bardzo schorowane ręce, że mogła by psa nie utrzymać-nawet małego :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby była w pełni zdrowa, to spoko ;) Pewnie bym ją namawiała :evil_lol:
Ale ona ma bardzo schorowane ręce, że mogła by psa nie utrzymać-nawet małego :roll:[/QUOTE]

No to lepiej nie, wystarczy jej Tora od czasu do czasu ;) Moja druga babcia jest dziwna: jak sąsiadki widzą to strasznie kocha psy, ale sam na sam to bym jej nie zostawiła, bo to tylko na pokaz. Ona zwierząt wcale nie toleruje, nawet rybki padają :shake:

Posted

[quote name='marta1624']No to lepiej nie, wystarczy jej Tora od czasu do czasu ;) Moja druga babcia jest dziwna: jak sąsiadki widzą to strasznie kocha psy, ale sam na sam to bym jej nie zostawiła, bo to tylko na pokaz. Ona zwierząt wcale nie toleruje, nawet rybki padają :shake:[/QUOTE]

Tym bardziej, że Tora nie ucieka, nie ciągnie ;) więc dla niej taki spacer, to sama przyjemność :)

Guest wolfheart
Posted

ja najchętniej pozabijałabym ludzi nielubiących zwierząt

Posted

[quote name='magdabroy']Tym bardziej, że Tora nie ucieka, nie ciągnie ;) więc dla niej taki spacer, to sama przyjemność :)[/QUOTE]

No tak to można spacerować. Kai bym jej nie powierzyła, dla bezpieczeństwa (no chyba że nie ma wolno biegających psów ;))

Posted

[quote name='marta.k9080']ja najchętniej pozabijałabym ludzi nielubiących zwierząt[/QUOTE]

Nie lubiący, ale nie robiący im krzywdy są ok ;)
Ale jak ktoś nie toleruje i jeszcze je męczy, to...:angryy:

[quote name='marta1624']No tak to można spacerować. Kai bym jej nie powierzyła, dla bezpieczeństwa (no chyba że nie ma wolno biegających psów ;))[/QUOTE]

Jest jeden, ale tylko w nocy i wcześnie rano, zanim go złapią właściciele ;)
Na widok tory jednak, spierdziela co sił w łapach :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']
Jest jeden, ale tylko w nocy i wcześnie rano, zanim go złapią właściciele ;)
Na widok tory jednak, spierdziela co sił w łapach :evil_lol:[/QUOTE]

To z Kają może spacerować ;)

Guest wolfheart
Posted

hej :)

w nocy padało,ale dzień jest całkiem ciepły :lol:
idę jutro do Play zapytać o tel. bo na raty nie wezmę,tak pokomplikowali sprawę z ratami ,że odechciało mi się kupić.
w Play od 3lat mam internet i jestem zadowolona to pójdę i o tel.popytać.A jak nie Play to Plus:lol:

Luna padła po spacerze i teraz śpi.Nabiegała się sporo przez 2,5h:diabloti: