Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Żarcie nie musi stać całą dobe, żeby łaskawie je zjadła, jak nie chce to zabieraj.[/QUOTE]

Dokładnie tak. Michę trzeba zabierać.

pozdrawiamy wieczorkiem:)

Guest wolfheart
Posted (edited)

a no zabieram,ma 30min na zjedzenie...

:evil_lol:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

Hihi...szkoda ,że nie mam fotki jak Lunka prawie wlazła na ławę w pokoju.

Sonka95
zainspirowała mnie właśnie fotka Twojej Sonii i odszukałam naszą:-D ta jest z października...

Rano zaszłyśmy na drugą stronę lasu,wcześniej nieosiągalną przez rzeczkę,ale teraz poszłysmy bokiem przez pole i dotarłyśmy tam wreszcie.Tylko muszę sobie jutro znaleźć jakąś dzidę(czyt.długi ,gruby kij)co by się nie pizgnąc bo stromo tam trochę i dużo śniegu.Mgła u nas,że ulicy nie widać od samego rana.Luna miała grzbiet srebrny tak ją oszroniło :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Besti
a bo ja wiem:evil_lol: ADHD ma pewnie...

unikatowydiament
cześć :p

jeżeli wierzyć prognozie pogody to za parę dni czeka nas deszcz(już widzę te spacery w powodzi)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
to szukaj,szukaj...
Luna lubi sobie pooglądać ulicę i naprawdę patrzy jakby coś bardzo ją absorbowało... :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV
to szukaj,szukaj...
Luna lubi sobie pooglądać ulicę i naprawdę patrzy jakby coś bardzo ją absorbowało... :evil_lol:

i nie boisz sie ze wyskoczy ?? ja zawsze sie bałam ze Nerek zobaczy przez to okno kota i wyskoczy za nim , nie zlicze ile razy mi się śniło że wyskoczył :eek2:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']i nie boisz sie ze wyskoczy ?? ja zawsze sie bałam ze Nerek zobaczy przez to okno kota i wyskoczy za nim , nie zlicze ile razy mi się śniło że wyskoczył :eek2:[/QUOTE]

(skoczyłabym za nią)
nie ma możliwości wyskoczyć,bo nie da rady tylnymi nogami wejść na parapet,z rozbiegu też nie skoczyłaby(jeżeli już przewidywać czarne scenariusze,a mieszkamy na 4.piętrze).
Jak Luna chce sobie popatrzeć to staje na tylnych łapkach,kładzie przednie na parapet i sobie ogląda.

Guest wolfheart
Posted (edited)

Sonka95
Lunka burczy jak zobaczy psa albo rower przez okno
mam fotkę jak patrzy przez balkon zaraz poszukam...

edit: znalazłam:p

Edited by marta.k9080