Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Ana : )
szkoda,że nam nie jest tak ciepło jak naszym psiakom...po dwugodzinnym rzucaniu frisbee i śnieżkami myślałam ,że odpadną mi palce-co za ból.Muszę nosić rękawiczki na zmianę,żeby suche założyć,bo kiedyś stracę palce.:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

dobrze wiedzieć:evil_lol:ale serio inaczej nie dam rady, od jutra zabieram dodatkową parę.

Tak sobie myślę jak bardzo głupio wyglądam taka przymarznięta...włosy miałam znowu sztywne od mrozu,bo zachuchałam i się zmroziły,a policzki i nos wściekle różowe:turn-l:

snieg znów pada...

Edited by marta.k9080
Posted

A no masz zimowego bzika, nie zaprzeczę- cieszyć się że jest zimno:evil_lol:
Luna ma chyba to samo:evil_lol:
Musisz się przeprowadzić na syberię albo antarktydę,wtedy z pewnością poczujesz się spełniona:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Ana : )
dobrze wiedzieć:evil_lol:ale serio inaczej nie dam rady, od jutra zabieram dodatkową parę.

Tak sobie myślę jak bardzo głupio wyglądam taka przymarznięta...włosy miałam znowu sztywne od mrozu,bo zachuchałam i się zmroziły,a policzki i nos wściekle różowe:turn-l:

snieg znów pada...

Ja to ostatnio chodzę w kurtce mojej narciarskiej na spacery :D
u nas nie pada, a szkoda :(

Posted

u nas jest za ciepło, żeby chodzić w rękawiczkach
ja jeszcze ich nie zakładam

ale przyznam, że śnieżkami nie rzucam - wtedy na pewno rękawiczki byłyby potrzebne

Guest wolfheart
Posted

ale jazda ...mamy tyle śniegu ,że nogi do połowy łydki włażą:multi:cieszymy się jak głupie:evil_lol:
wzięłam sobie dodatkowe rękawiczki i moje palce ocalały...a zabawa była przednia,gonitwy,frisbee,śnieżki,kopanie,skoki w zaspy:p się ubawiłyśmy...

poszłyśmy jeszcze popołudniu w tamto miejsce-pod koniec spaceru podbiegł do nas od tyłu taki mieszaniec większy od Luny podszedł do nas ,a Luna warknęła i chciała capnąć stąd przypuszczam ,że podbiegacz był suczką.Zwierze zwiało ,co aż mnie zaskoczyło(Luna taka groźna?)...dopiero po chwili usłyszałam wołanie właściciela gdzieś z góry.Darowałam sobie opier*****e go i poszłyśmy.Następnym razem sobie zaczekam i powiem co o tym myślę...

Besti
chciałabym chociaż raz móc polecieć do Norwegii

a u nas codziennie od paru dni

M&S
dobry,dobry:cool1:

Patmol
bez rękawiczek odpadły by mi dłonie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95
a no :p

jakbym miała rakiety śnieżne to byśmy poszły daaaaaaaaleko...ale nasze miejsca i tak są super.

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
ceny zaczynają się od 250zł-nie dziękuję.Poczekam aż będzie droga w miarę do przejścia i ruszamy.

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV
a wiesz,że chyba mam gdzieś w piwnicy takowe...:evil_lol:

Sonka95
hej Soniaczki

Zaszłyśmy dzisiaj jakiś kilometr w kierunku który mnie interesuje...dalej nie dało rady.
Lunka wpadała w zaspy ku swojej dzikiej radości i hasała jak zajączek:evil_lol:
Ale paskuda jedna znowu marudzi na jedzenie...:mad:

Guest wolfheart
Posted

Aferka
brak świeżych foteczek...chyba ,że dodam jakieś stare:oops:
A co do zachowania Lunki,to pękam z dumy.

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament
mizianka przekazane

Kaaasia
hej,zima jest suuuuper:p

Posted

[quote name='marta.k9080']
Ale paskuda jedna znowu marudzi na jedzenie...:mad:[/QUOTE]

To chyba mają znowu jakiś gorszy okres ;) Tora wczoraj nie zjadła śniadania, kolację już tak, ale z marudzeniem :roll: Dziś to samo: śniadanie nie ruszone :mad: A nad kolacją się zastanawiała i zastanawiała :shake: W końcu jak zatrybiła, że nic innego ode mnie nie wyżebra, to zjadła :D

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
denerwuje mnie to bo:
-nie lubię marnować jedzenia,Luna dostaje czasami tak podane np.gotowane ,że na drugi dzień to już nie to samo i wtedy wcale nie zje
-ma dopiero 14mies,musi się dobrze odżywiać
-nie chcę żeby wyglądała jak zagłodzona miernota

Posted

Ale na siłę w nią jedzenia nie wmusisz :shake: A jak będziesz ją rozpieszczać i dawać smakołyki, bo nie chce jeść, to za kilka miesięcy będzie jeść tylko "smaczki" :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale na siłę w nią jedzenia nie wmusisz :shake: A jak będziesz ją rozpieszczać i dawać smakołyki, bo nie chce jeść, to za kilka miesięcy będzie jeść tylko "smaczki" :)

Gdyby rozumiała powiedziała bym jej ,że inne psy(np.schroniskowe)mogą pomarzyć o takim żarciu a ona wybrzydza.
Nie będę rozpieszczać ,ale mały szantaż się opłaca...Luna wie,że deseru(czyli smaczka) nie dostanie dopóki miska stoi pełna.