Ana :) Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Otto też ma bzika na punkcie śniegu im więcej tym lepiej :) Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ana : ) szkoda,że nam nie jest tak ciepło jak naszym psiakom...po dwugodzinnym rzucaniu frisbee i śnieżkami myślałam ,że odpadną mi palce-co za ból.Muszę nosić rękawiczki na zmianę,żeby suche założyć,bo kiedyś stracę palce.:evil_lol: Quote
Ana :) Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To nie jest śmieszne ale ja na spacer też biorę sobie rękawiczki na zmianę :D Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Ana : ) dobrze wiedzieć:evil_lol:ale serio inaczej nie dam rady, od jutra zabieram dodatkową parę. Tak sobie myślę jak bardzo głupio wyglądam taka przymarznięta...włosy miałam znowu sztywne od mrozu,bo zachuchałam i się zmroziły,a policzki i nos wściekle różowe:turn-l: snieg znów pada... Edited January 22, 2013 by marta.k9080 Quote
Besti Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A no masz zimowego bzika, nie zaprzeczę- cieszyć się że jest zimno:evil_lol: Luna ma chyba to samo:evil_lol: Musisz się przeprowadzić na syberię albo antarktydę,wtedy z pewnością poczujesz się spełniona:evil_lol: Quote
Ana :) Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='marta.k9080']Ana : ) dobrze wiedzieć:evil_lol:ale serio inaczej nie dam rady, od jutra zabieram dodatkową parę. Tak sobie myślę jak bardzo głupio wyglądam taka przymarznięta...włosy miałam znowu sztywne od mrozu,bo zachuchałam i się zmroziły,a policzki i nos wściekle różowe:turn-l: snieg znów pada... Ja to ostatnio chodzę w kurtce mojej narciarskiej na spacery :D u nas nie pada, a szkoda :( Quote
Patmol Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 u nas jest za ciepło, żeby chodzić w rękawiczkach ja jeszcze ich nie zakładam ale przyznam, że śnieżkami nie rzucam - wtedy na pewno rękawiczki byłyby potrzebne Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ale jazda ...mamy tyle śniegu ,że nogi do połowy łydki włażą:multi:cieszymy się jak głupie:evil_lol: wzięłam sobie dodatkowe rękawiczki i moje palce ocalały...a zabawa była przednia,gonitwy,frisbee,śnieżki,kopanie,skoki w zaspy:p się ubawiłyśmy... poszłyśmy jeszcze popołudniu w tamto miejsce-pod koniec spaceru podbiegł do nas od tyłu taki mieszaniec większy od Luny podszedł do nas ,a Luna warknęła i chciała capnąć stąd przypuszczam ,że podbiegacz był suczką.Zwierze zwiało ,co aż mnie zaskoczyło(Luna taka groźna?)...dopiero po chwili usłyszałam wołanie właściciela gdzieś z góry.Darowałam sobie opier*****e go i poszłyśmy.Następnym razem sobie zaczekam i powiem co o tym myślę... Besti chciałabym chociaż raz móc polecieć do Norwegii Ana : ) a u nas codziennie od paru dni M&S dobry,dobry:cool1: Patmol bez rękawiczek odpadły by mi dłonie:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 No to dzisiaj wybawiłyście się za wszystkie czasy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Sonka95 a no :p jakbym miała rakiety śnieżne to byśmy poszły daaaaaaaaleko...ale nasze miejsca i tak są super. Quote
*Magda* Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 No to może zainwestuj w rakiety :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 magdabroy ceny zaczynają się od 250zł-nie dziękuję.Poczekam aż będzie droga w miarę do przejścia i ruszamy. Quote
łamAga Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 rakiety od badminton- a se załóż :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 dOgLoV a wiesz,że chyba mam gdzieś w piwnicy takowe...:evil_lol: Sonka95 hej Soniaczki Zaszłyśmy dzisiaj jakiś kilometr w kierunku który mnie interesuje...dalej nie dało rady. Lunka wpadała w zaspy ku swojej dzikiej radości i hasała jak zajączek:evil_lol: Ale paskuda jedna znowu marudzi na jedzenie...:mad: Quote
Aferka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Znowu na owczarku wątek zaniedbany :mad: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Aferka brak świeżych foteczek...chyba ,że dodam jakieś stare:oops: A co do zachowania Lunki,to pękam z dumy. Quote
Kaaasia Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Wpadłam się przywitać :smile: Poczytywałam o Lunce od dawna ale nie miałam weny nic napisać ;) Widzę, że nie tylko ja mam bzika na punkcie śniegu :multi: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 unikatowydiament mizianka przekazane Kaaasia hej,zima jest suuuuper:p Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='marta.k9080'] Ale paskuda jedna znowu marudzi na jedzenie...:mad:[/QUOTE] To chyba mają znowu jakiś gorszy okres ;) Tora wczoraj nie zjadła śniadania, kolację już tak, ale z marudzeniem :roll: Dziś to samo: śniadanie nie ruszone :mad: A nad kolacją się zastanawiała i zastanawiała :shake: W końcu jak zatrybiła, że nic innego ode mnie nie wyżebra, to zjadła :D Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 magdabroy denerwuje mnie to bo: -nie lubię marnować jedzenia,Luna dostaje czasami tak podane np.gotowane ,że na drugi dzień to już nie to samo i wtedy wcale nie zje -ma dopiero 14mies,musi się dobrze odżywiać -nie chcę żeby wyglądała jak zagłodzona miernota Quote
*Magda* Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ale na siłę w nią jedzenia nie wmusisz :shake: A jak będziesz ją rozpieszczać i dawać smakołyki, bo nie chce jeść, to za kilka miesięcy będzie jeść tylko "smaczki" :) Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='magdabroy']Ale na siłę w nią jedzenia nie wmusisz :shake: A jak będziesz ją rozpieszczać i dawać smakołyki, bo nie chce jeść, to za kilka miesięcy będzie jeść tylko "smaczki" :) Gdyby rozumiała powiedziała bym jej ,że inne psy(np.schroniskowe)mogą pomarzyć o takim żarciu a ona wybrzydza. Nie będę rozpieszczać ,ale mały szantaż się opłaca...Luna wie,że deseru(czyli smaczka) nie dostanie dopóki miska stoi pełna. Quote
Recommended Posts