Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ciągle gubimy adresówki,wiec mam kilkanaście takich tanich,ale chciałabym taką ładną grawerowaną,chociaż jedną:evil_lol:
a piłeczka jest świetna,lekka ,leci daleeeeeeko i jeszcze odbija się od ziemi,także Luna szaleje,kacze,łapie ,goni itd:p

Posted

Muszę kupić właśnie jakąś piłkę, bo ta już powoli zdycha. A adresówki mam i grawerowane, i te beczki, i w sumie to u nas sprawdza się i to, i to. Kupiłam te beczki za niecałe 2 zł, sztuk 5, bo myślałam że zaraz się rozkręcą albo zamokną. O dziwo nic się z nimi nie dzieje (w przeciwieństwie do metalowych z Trixie po 7zł :shake:), ale u mnie już nie da się ich kupić (a kupiłabym z 10) :shake:

Guest wolfheart
Posted

te metalowe z Trixie,wszystkie się rozkręciły i wracałyśmy z połową adresówki:roll:

Guest wolfheart
Posted

tylko,że nie są zbyt ładne:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

tak se pomyślałam,czy by nie rozjaśnić trochę włosów,wole u siebie ciemne,ale chciałabym spróbować jasnych:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Marta, podam Cię do TOZu :diabloti:

o nieeeeeeee:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):
To kryterium drugorzędne dla mnie :) Ale fakt, grawer wygląda lepiej :)

najważniejsza funkcjonalność,ale ja mam lekką obsesję estetyki :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

u nas w nocy lało,a przez cały dzień pizga ,że głowę trzeba trzymać i co jakiś czas przez chwilę mży ,jak byłyśmy na polu to tak mnie zawiało,że ledwo dech złapałam :evil_lol:
Luna nic sobie nie robi z pogody i nawet się zmoczyła w rzece :diabloti:

Posted

Co do adresówek, ja mam takie hmm one nie są grawerowane tylko coś innego jak by wypalane laserowo, ale są na nity na stałe przytwierdzane do obroży. Baski nosił taką 6 lat i ni huhu nic się z nią nie stało i nie było siły żeby ją stracił. No ale ja nie mam tak jak wy po 100 kompletów obróżek i smyczy i tryliarda zabawek :P

Guest wolfheart
Posted

ja też nie będę mieć jak sprzedam:eviltong: :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna postanowiła dzisiaj zostać w lesie,zamiast pójść ze mną:mad: to se poszłam bez niej:diabloti:po ok 5min ,znalazła mnie i aż się przytuliła ze szczęścia:evil_lol: do końca spaceru szła mi prawie przy nodze:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Miała nauczkę :evil_lol:

i to jaką,wyglądała na przestraszoną:diabloti:myślałam ,że odleci ze szczęścia jak już mnie zobaczyła:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna postanowiła dzisiaj zostać w lesie,zamiast pójść ze mną:mad: to se poszłam bez niej:diabloti:po ok 5min ,znalazła mnie i aż się przytuliła ze szczęścia:evil_lol: do końca spaceru szła mi prawie przy nodze:diabloti:

A czemu tylko "prawie" :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A czemu tylko "prawie" :diabloti:

bo węszyła tu i tam:evil_lol: ale jak mnie wyprzedzała to co chwilę oglądała się czy na pewno jestem:diabloti: