Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 marta1624 napisał(a):Taki metalowy ja mam i nie polecam :shake: W zimę moja nie dawała sobie go założyć, bo jej jęzor przymarzał i śniegu nie dało się jeść, a w lato na słońcu jest strasznie gorący :shake: :roll: to skutecznie zniechęca Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ja bardziej skórzany polecam, mimo że mam fizjologa ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ze skórzanego jesteśmy bardzo zadowolone,wiec chyba kupię drugi,tym razem we właściwym rozmiarze:evil_lol: fizjologi mają dobre opinie,ale nie bardzo mi się podobają;) Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Mnie nie przeszkadza fizjolog(a najbardziej cieszę się że Kai nie, bo próbowałyśmy wszystkich kagańców), ale jak pies by wpadł w nogi, to może zaboleć, poza tym lata po pysku jak pies biega. Dlatego bardziej proponuję skórzany :p Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 dOgLoV napisał(a):ja mialam fizjologa i lipa był :shake: masz fotkę Nerona w takim kagańcu,bo chyba nie widziałam?:oops: pójdę jutro do veta,oni mają w sklepiku skórzane kagańce i nitowania są pokryte czarną emalią,także nie będzie rdzy,bo na ten co mamy teraz to niestety wchodzi już i robią się brzydko brązowe:roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 to ja już znikam na dzisiaj,kolorowych:p Quote
marta1624 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Ja mam zdjęcie Kai w fizjologu, tylko kiepskiej jakości ;) Dla niej to jedyny kaganiec który akceptuje, a miała chyba wszystkie. Aczkolwiek ja bym skórzany poleciła, jeśli Lunie nie przeszkadza:) Quote
kalyna Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ja kupiłam w tym sezonie Foresto, w końcu można było go dostać! Na razie jestem zachwycona :D Nie śmierdzi, w sumie w ogóle jej nie czuć, jedynie delikatnie takim jak by olejkiem migdałowym! Mam nadzieje że się sprawdzi i będzie chroniła kudłacza odpowiednio przed pasożytami :) Ja na razie kupiłam kropelki Sabunol... ale właśnie myślę nad tymi obrożami Foresto.... ;) To ja jestem dziwna, bo podobają mi się kagańce fizjologiczne i tylko one. Metalowego nie kupuj, bo jest cięższy, zimą przymarza, a latem parzy. I ogólnie pies tego wcale nie chce nosić. Jak pojechałam do weta z Owczarem w fizjologu, to wet mówił,ze biedny piesek taki ciężki kaganiec nosi, jak klatkę. Dopiero jak dałam mu potrzymać "klatkę" to się nieźle zdziwił, że to takie lekkie ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 kalyna napisał(a):Ja na razie kupiłam kropelki Sabunol... ale właśnie myślę nad tymi obrożami Foresto.... ;) To ja jestem dziwna, bo podobają mi się kagańce fizjologiczne i tylko one. Sabunol raz miałyśmy i był ok :) Jutro kupie Advantix bo jest najlepszy moim zdaniem;) Zrezygnowałam z metalowego kagańca,kupię drugi skórzany :diabloti: Fizjologi sa moim zdaniem zbyt wielgachne,Luna jest drobna i wyglądałaby komicznie w takim kagańcu. Hej Wszystkim :) u nas dzisiaj chłodniej,bo 10'C i strasznie pizga wiatr dopiero co wróciłyśmy ze spacerku,Luna tak się namęczyła,że teraz ledwo co podałam jej kolację to wciągnęła wszystko w jedną chwilę:evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Skórzany to dobry wybór moim zdaniem :) my też mieliśmy Advantix, i było ok. Kaja dzisiaj bez spacerów niestety, bo czasu brak, ale ma podwórko :) Quote
łamAga Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 My tez stosujemy advantix i sobie chwalimy :) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 wpierdzielam solone nerkowce,jakie to dobre:p Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a):wpierdzielam solone nerkowce,jakie to dobre:p Czemu mnie nie dziwi że ty coś jesz? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 A my od zawsze na FrontLine i sobie chwalę ;) Marta, a czemu nie chipsy? Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):A my od zawsze na FrontLine i sobie chwalę ;) Marta, a czemu nie chipsy? FrontLine też kiedyś przetestujemy,ale w zeszłym roku Advantix sprawdził się znakomicie;) Nerkowce są lepsze i zdrowsze:evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a): Nerkowce są lepsze i zdrowsze:evil_lol: Nie wierzę :crazyeye: Napisała to największa chipsoholiczka :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 [quote name='marta1624']Nie wierzę :crazyeye: Napisała to największa chipsoholiczka :evil_lol: to nie ja,to Aga :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a): Nerkowce są lepsze i zdrowsze:evil_lol: To Ty myślisz o zdrowiu? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 magdabroy napisał(a):To Ty myślisz o zdrowiu? :diabloti: czasami:evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a):czasami:evil_lol: Ja rzadko :lol: Ty jesteś 2 chipsoholiczka po Adze :) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 mam takie fazy,albo nie jadam w ogóle śmieciowego żarcia,albo jem ciągle:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 marta.k9080 napisał(a):mam takie fazy,albo nie jadam w ogóle śmieciowego żarcia,albo jem ciągle:diabloti: Bez kompromisów :evil_lol: Quote
Recommended Posts