Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

marta1624 napisał(a):
Taki metalowy ja mam i nie polecam :shake: W zimę moja nie dawała sobie go założyć, bo jej jęzor przymarzał i śniegu nie dało się jeść, a w lato na słońcu jest strasznie gorący :shake:

:roll: to skutecznie zniechęca

Guest wolfheart
Posted

ze skórzanego jesteśmy bardzo zadowolone,wiec chyba kupię drugi,tym razem we właściwym rozmiarze:evil_lol:
fizjologi mają dobre opinie,ale nie bardzo mi się podobają;)

Posted

Mnie nie przeszkadza fizjolog(a najbardziej cieszę się że Kai nie, bo próbowałyśmy wszystkich kagańców), ale jak pies by wpadł w nogi, to może zaboleć, poza tym lata po pysku jak pies biega. Dlatego bardziej proponuję skórzany :p

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja mialam fizjologa i lipa był :shake:

masz fotkę Nerona w takim kagańcu,bo chyba nie widziałam?:oops:

pójdę jutro do veta,oni mają w sklepiku skórzane kagańce i nitowania są pokryte czarną emalią,także nie będzie rdzy,bo na ten co mamy teraz to niestety wchodzi już i robią się brzydko brązowe:roll:

Guest wolfheart
Posted

to ja już znikam na dzisiaj,kolorowych:p

Posted

Ja mam zdjęcie Kai w fizjologu, tylko kiepskiej jakości ;) Dla niej to jedyny kaganiec który akceptuje, a miała chyba wszystkie. Aczkolwiek ja bym skórzany poleciła, jeśli Lunie nie przeszkadza:)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Ja kupiłam w tym sezonie Foresto, w końcu można było go dostać! Na razie jestem zachwycona :D Nie śmierdzi, w sumie w ogóle jej nie czuć, jedynie delikatnie takim jak by olejkiem migdałowym!
Mam nadzieje że się sprawdzi i będzie chroniła kudłacza odpowiednio przed pasożytami :)

Ja na razie kupiłam kropelki Sabunol... ale właśnie myślę nad tymi obrożami Foresto.... ;)

To ja jestem dziwna, bo podobają mi się kagańce fizjologiczne i tylko one.
Metalowego nie kupuj, bo jest cięższy, zimą przymarza, a latem parzy. I ogólnie pies tego wcale nie chce nosić.
Jak pojechałam do weta z Owczarem w fizjologu, to wet mówił,ze biedny piesek taki ciężki kaganiec nosi, jak klatkę. Dopiero jak dałam mu potrzymać "klatkę" to się nieźle zdziwił, że to takie lekkie ;)

Guest wolfheart
Posted

kalyna napisał(a):
Ja na razie kupiłam kropelki Sabunol... ale właśnie myślę nad tymi obrożami Foresto.... ;)
To ja jestem dziwna, bo podobają mi się kagańce fizjologiczne i tylko one.

Sabunol raz miałyśmy i był ok :)
Jutro kupie Advantix bo jest najlepszy moim zdaniem;)

Zrezygnowałam z metalowego kagańca,kupię drugi skórzany :diabloti:
Fizjologi sa moim zdaniem zbyt wielgachne,Luna jest drobna i wyglądałaby komicznie w takim kagańcu.

Hej Wszystkim :)
u nas dzisiaj chłodniej,bo 10'C i strasznie pizga wiatr
dopiero co wróciłyśmy ze spacerku,Luna tak się namęczyła,że teraz ledwo co podałam jej kolację to wciągnęła wszystko w jedną chwilę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

wpierdzielam solone nerkowce,jakie to dobre:p

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
A my od zawsze na FrontLine i sobie chwalę ;)

Marta, a czemu nie chipsy?

FrontLine też kiedyś przetestujemy,ale w zeszłym roku Advantix sprawdził się znakomicie;)

Nerkowce są lepsze i zdrowsze:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Nie wierzę :crazyeye: Napisała to największa chipsoholiczka :evil_lol:

to nie ja,to Aga :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
To Ty myślisz o zdrowiu? :diabloti:

czasami:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

mam takie fazy,albo nie jadam w ogóle śmieciowego żarcia,albo jem ciągle:diabloti: