łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='marta1624']Ja też niestety lubię :roll: Przy takiej ilości chipsów to możesz niedługo wyglądać jak ziemniak :diabloti: nooo mniej więcej pewnie tak :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Aga, nie licz na to :shake: Ty nie masz takich ładnych uszu :eviltong::diabloti: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Aga, nie licz na to :shake: Ty nie masz takich ładnych uszu :eviltong::diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 hello :) smaczny temat był widzę:diabloti: w nocy napadało,a dzień jest mglisty na porannym spacerku spotkałyśmy jenota,wyglądał dokładnie tak jak ten:p Luna go zaczepiła(nie agresywnie) ,ale nasyczał na nią :evil_lol: a że pobiegła do niego z piłeczką i ją upuściła,to kiedy jej szukała ,jenot cichaczem sobie poszedł:evil_lol: ja obserwowałam to jakieś 4m od nich. Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Aga, ten ziemniak jest za ładny :lol: A Lunka ślicznie wygląda z piłeczka :) i ta "łopata" na bok :lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ślicznie Lunce w tym kagańcu :loveu: .... i ten jej jęzorek :loveu: marta1624 napisał(a):Aga, ten ziemniak jest za ładny :lol: Dzięki za miłe słowo :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Ślicznie Lunce w tym kagańcu :loveu: .... i ten jej jęzorek :loveu: Dzięki za miłe słowo :diabloti: Proszę zawsze do usług :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Ślicznie Lunce w tym kagańcu :loveu: .... i ten jej jęzorek :loveu: dzięki:loveu:chciałam sprzedać ten kaganiec bo za duży,ale sama go przerobiłam i teraz pasuje:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta.k9080 napisał(a):dzięki:loveu:chciałam sprzedać ten kaganiec bo za duży,ale sama go przerobiłam i teraz pasuje:diabloti: Widzę że mamy dogoMc Gyvera :lol: Quote
Kaaasia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot011_zps5319e1b3.jpg Ale jęzor :loveu: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Marta-Sylwia, nie wiem czy nie zaglądałaś wczoraj do mnie, ale jest sprawa ;) Możesz potwierdzić, że Marta (ta druga :evil_lol:) ma założyć galerię swoich psiurów?! Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Marta-Sylwia, nie wiem czy nie zaglądałaś wczoraj do mnie, ale jest sprawa ;) Możesz potwierdzić, że Marta (ta druga :evil_lol:) ma założyć galerię swoich psiurów?! Ej to nieuczciwe! :angryy: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Co nieuczciwe?! U mnie jest tak nagadane, że Marta może nie doczytać tej informacji :eviltong: Więc napisałam jej tutaj :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Co nieuczciwe?! U mnie jest tak nagadane, że Marta może nie doczytać tej informacji :eviltong: Więc napisałam jej tutaj :evil_lol: Jak będzie chciała to się doczyta :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 magdabroy napisał(a):Marta-Sylwia, nie wiem czy nie zaglądałaś wczoraj do mnie, ale jest sprawa ;) Możesz potwierdzić, że Marta (ta druga :evil_lol:) ma założyć galerię swoich psiurów?! zaglądałam,tylko chyba nic nie napisałam:oops: ależ ja też sugerowałam Jej ,ze ma założyć:mad: no siemka :) mam nowe Layś Strong o smaku Piekielny Cheddar,trochę pieką mnie w język,są pyyyyyyyysze:diabloti::loveu: Lunka zaraz dostanie surowe mielone wołowo-wieprzowe:p U nas nadal ponuro,słońca w ogóle nie widać. Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 marta.k9080 napisał(a):zaglądałam,tylko chyba nic nie napisałam:oops: ależ ja też sugerowałam Jej ,ze ma założyć:mad: no siemka :) mam nowe Layś Strong o smaku Piekielny Cheddar,trochę pieką mnie w język,są pyyyyyyyysze:diabloti::loveu: Lunka zaraz dostanie surowe mielone wołowo-wieprzowe:p U nas nadal ponuro,słońca w ogóle nie widać. No nie dlaczego tak napisałaś? Tak chciałam Magdzie odciąć rękę :diabloti: U mnie też niestety ponuro, tylko mi się spać chce :shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 rękę możemy sieknąć dla zabawy:diabloti: a galerię mogłabyś założyć:mad: Quote
marta1624 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 marta.k9080 napisał(a):rękę możemy sieknąć dla zabawy:diabloti: a galerię mogłabyś założyć:mad: Mogłabym... Ale mam mało fotek, i wszystkie z telefonu. I niefotogeniczne psy :eviltong: To kiedy jedziemy do Magdy? :lol: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 marta.k9080 napisał(a):zaglądałam,tylko chyba nic nie napisałam:oops: ależ ja też sugerowałam Jej ,ze ma założyć:mad: Ty w ogóle coś mało się udzielasz w mojej galerii :mad::( Taka odpowiedź mi się podoba :) marta1624 napisał(a):No nie dlaczego tak napisałaś? Tak chciałam Magdzie odciąć rękę :diabloti: U mnie też niestety ponuro, tylko mi się spać chce :shake: I tak byś nie obcięła, bo już Kalyny odpowiedź sprawiła, że straciłaś tę szansę :eviltong: marta.k9080 napisał(a):rękę możemy sieknąć dla zabawy:diabloti: Sieknijcie sobie rękę dla zabawy :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 marta1624 napisał(a):Mogłabym... Ale mam mało fotek, i wszystkie z telefonu. I niefotogeniczne psy :eviltong: To kiedy jedziemy do Magdy? :lol: Dawać od razu ;) Fajna pogoda, to odpalimy grilla :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 ja też telefonem robię,bo szkoda mi kasy na aparat:diabloti: Quote
Recommended Posts