łamAga Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 marta.k9080 napisał(a):no ba:diabloti: do Ciebie i dziary:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Hejka Marta! Magda jak mogłaś :mad: Ja też lubię chipsy. Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Hejka Marta! Magda jak mogłaś :mad: Ja też lubię chipsy. Ja polubiłam po ciąży, bo wcześniej nie jadałam :eviltong: Ale staram się ze wszystkich sił, omijać chipsy szerokim łukiem :roll: I muszę przyznać, że nawet mi to wychodzi :multi: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja polubiłam po ciąży, bo wcześniej nie jadałam :eviltong: Ale staram się ze wszystkich sił, omijać chipsy szerokim łukiem :roll: I muszę przyznać, że nawet mi to wychodzi :multi: Gratuluje :p Mnie się niestety nie udaje :roll: Ale ważę 48 kg, więc jakbym trochę "powiększyła rozmiar" to nie będę płakać (tak chociaż do 50 dojść :p) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Jakbym ważyła tyle co Ty, to codziennie jadłabym chipsy :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Jakbym ważyła tyle co Ty, to codziennie jadłabym chipsy :diabloti: Hehe nie moja wina, że tyle ważę :p W liceum ważyłam 55-57 kg, ale potem uśpiliśmy mojego ukochanego jamnika, trochę później zmarł mój dziadek, i tak jakoś mi spadło, bo wtedy prawie nic nie jadłam. A teraz podnieść się nie chce, już ponad 4 lata o to walczę :roll: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Hehe nie moja wina, że tyle ważę :p W liceum ważyłam 55-57 kg, ale potem uśpiliśmy mojego ukochanego jamnika, trochę później zmarł mój dziadek, i tak jakoś mi spadło, bo wtedy prawie nic nie jadłam. A teraz podnieść się nie chce, już ponad 4 lata o to walczę :roll: Ja też dość sporo schudłam po śmierci mamy, ale po ciąży kilogramki mi już zostały :diabloti::mad: Dlatego od następnego tyg. czas zacząć znowu biegać ;) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja też dość sporo schudłam po śmierci mamy, ale po ciąży kilogramki mi już zostały :diabloti::mad: Dlatego od następnego tyg. czas zacząć znowu biegać ;) Ja na razie nie mam dziecka, to waga się trzyma. Poczekam aż urodzę :lol: A biegać.... kiedyś biegałam, ale tydzień :evil_lol: Nie nadaję się do biegania :) Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A ja kooooooooooooooocham biegać :loveu: Całą podstawówkę i liceum jeździłam na każde zawody lekkoatletyczne. Pomimo tego, że nabawiłam się kiedyś poważnej kontuzji i nie powinnam biegać :diabloti::oops: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):A ja kooooooooooooooocham biegać :loveu: Całą podstawówkę i liceum jeździłam na każde zawody lekkoatletyczne. Pomimo tego, że nabawiłam się kiedyś poważnej kontuzji i nie powinnam biegać :diabloti::oops: Taki drobny szczegół :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Drobny ;) Jak biegam 2-3x w tygodniu, po max. 5km, to wszystko jest ok ;) Grunt, to znaleźć złoty środek :p Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 magdabroy napisał(a):Drobny ;) Jak biegam 2-3x w tygodniu, po max. 5km, to wszystko jest ok ;) Grunt, to znaleźć złoty środek :p To fakt. Jeszcze jak się coś lubi to ten złoty środek się szybko znajduje :lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 A ja i tak uwielbiam chipsy :lol: Dzien dobry ;) Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 dOgLoV napisał(a):A ja i tak uwielbiam chipsy :lol: Dzien dobry ;) To akurat widać :lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):To akurat widać :lol: wyglądam jak ziemniak ? :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 dOgLoV napisał(a):wyglądam jak ziemniak ? :evil_lol: Nie (chociaż? :diabloti:), ale często piszesz że jesz chipsy i inne takie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 marta1624 napisał(a):Nie (chociaż? :diabloti:), ale często piszesz że jesz chipsy i inne takie :evil_lol: buahahahaha :diabloti: No ja dziennie paczkę pochłaniam :evil_lol: w ogóle lubie śmieciowe jedzenie :oops: Quote
marta1624 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 dOgLoV napisał(a):buahahahaha :diabloti: No ja dziennie paczkę pochłaniam :evil_lol: w ogóle lubie śmieciowe jedzenie :oops: Ja też niestety lubię :roll: Przy takiej ilości chipsów to możesz niedługo wyglądać jak ziemniak :diabloti: Quote
Recommended Posts