Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
spać a nie pożerać :diabloti:

Jak kazałas tak zrobiłam :diabloti: a dzisiaj se kupię chipsy o smaku sera wędzonego :diabloti: mam nadzieje że będą :lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

hello :)

właśnie wpierdzielam Layś Strong:diabloti:
Rano Luna miała towarzystwo Rocky'ego,a niedawno wróciłyśmy z drugiego spacerku.W nocy tak lało,że się obudziłam,bo deszcz walił w okno i parapet:diabloti: Dzień ponury i mglisty ,mamy 6'C :)

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

No coraz cieplej się robi,to pora zakupić kropelki na klesze eh,największy minus dodatnich temperatur:roll:

Posted

No ja miałam Kiltix w tamtym roku i powiem tak- idzie się przyzwyczaić, o ile pies z tobą nie śpi :p Foresto nie miałam, ale w tym roku przyjdzie nam coś kupić (już niedługo :-() więc może zaryzykuje

Posted

Hmm krople użyłam wczoraj wieczorem. Teraz advantix próbujemy. Ale szczerze lubię wygodę- obroża wystarczyła na cały sezon, a o kroplach przypomina mi się jak znajdę kleszcza

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja sobie wieszam kartkę na lodówce, żeby pamiętać o kroplach :D
Ale dla mnie to wygodniejsze niż obroża ;)

Haha ja mam tablicę specjalna na lodówce, i w ogóle jej nie czytam zawsze zapominam o tym co jest tam napisane :D
Kropelki odpadają, ja nigdy nie pamiętam o kroplach kropie je w kratkę, a nie chce narażać psa, teraz z tymi kleszczami jest coraz gorzej :/

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas nadal ponuro i wieje
dopiero co wróciłyśmy ze spacerku
ja kupię kropelki,Advantix lub Frontline :p Advantix już próbowałyśmy i był świetny.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
hej :)

u nas nadal ponuro i wieje
dopiero co wróciłyśmy ze spacerku
ja kupię kropelki,Advantix lub Frontline :p Advantix już próbowałyśmy i był świetny.

hejka ;)

My zawsze stosujemy advantixa bo jest skuteczny ;)

Guest wolfheart
Posted

zjadłam pizzę Iglotex smak 4sery,pyszna :p

Guest wolfheart
Posted

teraz piję kawusię :p
Luna pogardziła kolacją,no trudno,będzie musiała zjeść to jutro:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
teraz piję kawusię :p
Luna pogardziła kolacją,no trudno,będzie musiała zjeść to jutro:diabloti:

Jak zglodnieje to jutro zje wszystko hehe

a ja jem chipsy o smaku sera gouda :evil_lol: nawet dobre ale sera wędzonego lepsze ;)

Guest wolfheart
Posted

chipsy dzisiaj miałam Layś pomidorki cherry :diabloti: trzeci dzień z rzędu wpierdzielam chipsy:diabloti: