łamAga Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Angi napisał(a):spać a nie pożerać :diabloti: Jak kazałas tak zrobiłam :diabloti: a dzisiaj se kupię chipsy o smaku sera wędzonego :diabloti: mam nadzieje że będą :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) hello :) właśnie wpierdzielam Layś Strong:diabloti: Rano Luna miała towarzystwo Rocky'ego,a niedawno wróciłyśmy z drugiego spacerku.W nocy tak lało,że się obudziłam,bo deszcz walił w okno i parapet:diabloti: Dzień ponury i mglisty ,mamy 6'C :) Edited March 1, 2014 by marta.k9080 Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Hmmm nie wiem co by tu napisać :P Pogoda ma być jutro piękna 14st :P Quote
Guest wolfheart Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 No coraz cieplej się robi,to pora zakupić kropelki na klesze eh,największy minus dodatnich temperatur:roll: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Witam Luniaste:) U nas na szczęście pogoda słoneczna się trzyma, tylko weekend cały zajęty :-( A kleszcze już się zaczęły u nas, moja miała ostatnio 2 na sobie :shake: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 A ja sie zastanawiam czy będę miała szczęście dostać w końcu obroże foresto.. podobno dobre i nie śmierdzące są. Bo z Kiltixu masakra nie umiem zdzierżyć tego smrodu obroży.... Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 No ja miałam Kiltix w tamtym roku i powiem tak- idzie się przyzwyczaić, o ile pies z tobą nie śpi :p Foresto nie miałam, ale w tym roku przyjdzie nam coś kupić (już niedługo :-() więc może zaryzykuje Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Hmm krople użyłam wczoraj wieczorem. Teraz advantix próbujemy. Ale szczerze lubię wygodę- obroża wystarczyła na cały sezon, a o kroplach przypomina mi się jak znajdę kleszcza Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Ja sobie wieszam kartkę na lodówce, żeby pamiętać o kroplach :D Ale dla mnie to wygodniejsze niż obroża ;) Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 U mnie lodówka jest pełna kartek, więc ciężko się połapać :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 marta1624 napisał(a):U mnie lodówka jest pełna kartek, więc ciężko się połapać :eviltong: To zainwestuj w Bilobil :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Hehe już dawno by mi się przydało, bo ja nigdy nic nie pamiętam :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 magdabroy napisał(a):Ja sobie wieszam kartkę na lodówce, żeby pamiętać o kroplach :D Ale dla mnie to wygodniejsze niż obroża ;) Haha ja mam tablicę specjalna na lodówce, i w ogóle jej nie czytam zawsze zapominam o tym co jest tam napisane :D Kropelki odpadają, ja nigdy nie pamiętam o kroplach kropie je w kratkę, a nie chce narażać psa, teraz z tymi kleszczami jest coraz gorzej :/ Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 hej :) u nas nadal ponuro i wieje dopiero co wróciłyśmy ze spacerku ja kupię kropelki,Advantix lub Frontline :p Advantix już próbowałyśmy i był świetny. Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 marta.k9080 napisał(a):hej :) u nas nadal ponuro i wieje dopiero co wróciłyśmy ze spacerku ja kupię kropelki,Advantix lub Frontline :p Advantix już próbowałyśmy i był świetny. hejka ;) My zawsze stosujemy advantixa bo jest skuteczny ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 zjadłam pizzę Iglotex smak 4sery,pyszna :p Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 marta.k9080 napisał(a):zjadłam pizzę Iglotex smak 4sery,pyszna :p nawet bym sobie zjadła pizze :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 teraz piję kawusię :p Luna pogardziła kolacją,no trudno,będzie musiała zjeść to jutro:diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 marta.k9080 napisał(a):teraz piję kawusię :p Luna pogardziła kolacją,no trudno,będzie musiała zjeść to jutro:diabloti: Jak zglodnieje to jutro zje wszystko hehe a ja jem chipsy o smaku sera gouda :evil_lol: nawet dobre ale sera wędzonego lepsze ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 chipsy dzisiaj miałam Layś pomidorki cherry :diabloti: trzeci dzień z rzędu wpierdzielam chipsy:diabloti: Quote
Recommended Posts