Guest wolfheart Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 no tam jest największy wybór :lol: ostatnio w "chińczyku" oglądałam obroże świecące,na baterie,ale były tak mizernie zrobione,że podejrzewam po jednym szarpnięciu zostałby kawał szmaty i tyle:roll: Quote
łamAga Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Ja kupiłam obroże z diodami w Rossmanie , niby stabilne ale nie odważyła bym sie prowadzić na nich psów ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 to raczej jako dodatkowa obroża,ale ja nie lubię jak Luna ma za dużo na szyi :roll: wszystkie akcesoria jakie mamy już mi się opatrzyły,wiosna idzie może by tak całkowicie wymienić Lunkową garderobę:diabloti: Quote
łamAga Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Też myślę nad czymś nowym dla Piesy u Edka hehe Quote
Baski_Kropka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 A ja też myśle o czymś bardziej wyrazistym.... poszłam na ugodę z M. kiedy kupowaliśmy wyprawkę dla Dexa. Ale chce coś mocniejszego kolorem, jakiegoś neona co to się odznaczać będzie :D Quote
*Magda* Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='Baski_Kropka']A ja też myśle o czymś bardziej wyrazistym.... poszłam na ugodę z M. kiedy kupowaliśmy wyprawkę dla Dexa. Ale chce coś mocniejszego kolorem, jakiegoś neona co to się odznaczać będzie :D[/QUOTE] U nas po polach chodzi czarna sunia labka i ma oczojebną obrożę i smycz ;) Taki kolor ni to czerwony, ni to pomarańczowy ;) Ale tej czarnej małpie to pasuje i widać ją z daleka :) Quote
aganela Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Marta widzę,że wyprzedajesz chyba całą psią garderobę:P gdybym nie była spłukana... zastanawiam się już z poł roku, czy potrzebny mi amortyzator do smyczy, bo nieraz potrafią pociągnąć psiuchy...ale zwykłe one są ze śliskiego materiału i jak się je złapie,to przejeżdżają po rękach...Jakie Ty masz zdanie na ich temat? Quote
Sonka95 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Moja Sonia dostała od wujka świecącą obroże , która bardzo szybko się wyczerpała :roll: Po jakimś tygodniu przestała świecić :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 [quote name='aganela']Marta widzę,że wyprzedajesz chyba całą psią garderobę:P gdybym nie była spłukana... zastanawiam się już z poł roku, czy potrzebny mi amortyzator do smyczy, bo nieraz potrafią pociągnąć psiuchy...ale zwykłe one są ze śliskiego materiału i jak się je złapie,to przejeżdżają po rękach...Jakie Ty masz zdanie na ich temat?[/QUOTE] sam amortyzator śliski nie jest,ale przy łapaniu przesuwa się materiał,poza tym jest dość ciężki,co mnie z lekka wnerwia :roll: Zostawiam tylko obrożę z Juliusa i smycz krótką i smycz skórzaną,szelki Juliusa chcę IDC albo pasowe,szybko się nudzę stąd ta wymiana:evil_lol: u nas ponuro dzisiaj i siąpi deszcz,taki szary dzień od samego rana Luna zjadła coś na dworze trawę i korzonek chyba,przed chwilą zjadła smaczka ,popiła wodą i rzygnęła całą zawartością dopiero co wypełnionego żołądka :diabloti: Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1779187_462447910522632_983472838_n.jpg[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 no hej :) od rana było ponuro,a tak ok 15.00 wyszło słońce i zrobiło się wiosennie Luna nawet chciała wleźć do wody:mad: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 a tak se nowy strzeliłam:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Tak chorowałaś na Juliusy, a teraz je sprzedajesz :roll: Bez sensu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 czy ja wiem,mamy je chyba pół roku jak nie dłużej:diabloti: może wzięłabym model IDC,tym razem czarne,ale bardziej skłaniam się ku skórzanym szelkom ze sklepu IPO:diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 A później będzie kolejna wyprzedaż :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 cóż:diabloti: to tylko przedmioty,nie przywiązuję się do nich ani trochę Quote
łamAga Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Ja bym chciała jakas sweet obróżke dla Nerona :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 a ja zdecydowałam ,że będzie minimalistycznie:p nadmiar rzeczy zbyt mnie przytłacza:evil_lol: Quote
Recommended Posts