Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no tam jest największy wybór :lol:

ostatnio w "chińczyku" oglądałam obroże świecące,na baterie,ale były tak mizernie zrobione,że podejrzewam po jednym szarpnięciu zostałby kawał szmaty i tyle:roll:

Guest wolfheart
Posted

to raczej jako dodatkowa obroża,ale ja nie lubię jak Luna ma za dużo na szyi :roll:

wszystkie akcesoria jakie mamy już mi się opatrzyły,wiosna idzie może by tak całkowicie wymienić Lunkową garderobę:diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']A ja też myśle o czymś bardziej wyrazistym.... poszłam na ugodę z M. kiedy kupowaliśmy wyprawkę dla Dexa. Ale chce coś mocniejszego kolorem, jakiegoś neona co to się odznaczać będzie :D[/QUOTE]

U nas po polach chodzi czarna sunia labka i ma oczojebną obrożę i smycz ;) Taki kolor ni to czerwony, ni to pomarańczowy ;) Ale tej czarnej małpie to pasuje i widać ją z daleka :)

Posted

Marta widzę,że wyprzedajesz chyba całą psią garderobę:P gdybym nie była spłukana... zastanawiam się już z poł roku, czy potrzebny mi amortyzator do smyczy, bo nieraz potrafią pociągnąć psiuchy...ale zwykłe one są ze śliskiego materiału i jak się je złapie,to przejeżdżają po rękach...Jakie Ty masz zdanie na ich temat?

Guest wolfheart
Posted

[quote name='aganela']Marta widzę,że wyprzedajesz chyba całą psią garderobę:P gdybym nie była spłukana... zastanawiam się już z poł roku, czy potrzebny mi amortyzator do smyczy, bo nieraz potrafią pociągnąć psiuchy...ale zwykłe one są ze śliskiego materiału i jak się je złapie,to przejeżdżają po rękach...Jakie Ty masz zdanie na ich temat?[/QUOTE]

sam amortyzator śliski nie jest,ale przy łapaniu przesuwa się materiał,poza tym jest dość ciężki,co mnie z lekka wnerwia :roll:

Zostawiam tylko obrożę z Juliusa i smycz krótką i smycz skórzaną,szelki Juliusa chcę IDC albo pasowe,szybko się nudzę stąd ta wymiana:evil_lol:

u nas ponuro dzisiaj i siąpi deszcz,taki szary dzień od samego rana
Luna zjadła coś na dworze trawę i korzonek chyba,przed chwilą zjadła smaczka ,popiła wodą i rzygnęła całą zawartością dopiero co wypełnionego żołądka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

no hej :)

od rana było ponuro,a tak ok 15.00 wyszło słońce i zrobiło się wiosennie
Luna nawet chciała wleźć do wody:mad:

Guest wolfheart
Posted

czy ja wiem,mamy je chyba pół roku jak nie dłużej:diabloti:
może wzięłabym model IDC,tym razem czarne,ale bardziej skłaniam się ku skórzanym szelkom ze sklepu IPO:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

cóż:diabloti: to tylko przedmioty,nie przywiązuję się do nich ani trochę

Guest wolfheart
Posted

a ja zdecydowałam ,że będzie minimalistycznie:p nadmiar rzeczy zbyt mnie przytłacza:evil_lol: