łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']ignorowanie jest najlepsze ;)[/QUOTE] dokładnie ;) ide se jebnąć drugą kawę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 ja herbatę piję,ale kawy nie wykluczam :diabloti: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']ja herbatę piję,ale kawy nie wykluczam :diabloti:[/QUOTE] ja ostatnio pije jedna kawe i od razu drugą po czym ide spac hyhy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']A ja mam piwko z sokiem :loveu:[/QUOTE] też bym wypiła:p [quote name='dOgLoV']ja ostatnio pije jedna kawe i od razu drugą po czym ide spac hyhy :diabloti:[/QUOTE] dlaczego mnie to nie dziwi :diabloti::evil_lol: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']A ja mam piwko z sokiem :loveu:[/QUOTE] Ja miałam wielką ochotę wypic dzisiaj piwo , piwo mam , ale jakoś ochota odeszła .... [quote name='marta.k9080'] dlaczego mnie to nie dziwi :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: sobie zrobiłam kawe a Sebkowi herbate z cytryną i on do mnie mówi " nie żebym sie czepiał ale ta herbata jakoś dziwnie pachnie i smakuje cebulą " i od tego momentu co to powiedział kawa mi smakuje cebulowo :angryy: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 A ja do piwka zjadłam jeszcze pizze :eviltong: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']A ja do piwka zjadłam jeszcze pizze :eviltong:[/QUOTE] ale bym se zjadła pizze :crazyeye: :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] :diabloti: sobie zrobiłam kawe a Sebkowi herbate z cytryną i on do mnie mówi " nie żebym sie czepiał ale ta herbata jakoś dziwnie pachnie i smakuje cebulą " i od tego momentu co to powiedział [B]kawa mi smakuje cebulowo[/B] :angryy:[/QUOTE] padłam:evil_lol: [quote name='magdabroy']A ja do piwka zjadłam jeszcze pizze :eviltong:[/QUOTE] też jadłam dzisiaj pizzę:eviltong: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']padłam:evil_lol: jadłam dzisiaj pizzę:eviltong:[/QUOTE] To taka siła sugestii :diabloti: o Wy niedobre :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']ale bym se zjadła pizze :crazyeye: :roll:[/QUOTE] To też se zjedz ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']To taka siła sugestii :diabloti:[/QUOTE] bardzo silna:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']To też se zjedz ;)[/QUOTE] nie mam :eviltong: [quote name='marta.k9080']bardzo silna:evil_lol:[/QUOTE] nie powiem co Seek na to powiedział bo to ohydne było :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV'] nie powiem co Seek na to powiedział bo to ohydne było :eviltong:[/QUOTE] dawaj,ja się nie zgorszę :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']nie mam :eviltong: [/QUOTE] To niech Sebek wsiada w auto i niech przywiezie ;) albo zamówcie przez telefon ;) Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']a ja zupe pomidorową :roll:[/QUOTE] A ja miała wczoraj i dziś krem z brokuł :loveu: Aż Theoś zrobił dziś zieloną kupkę przez to :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']a ja zupe pomidorową :roll:[/QUOTE] jutro będę miała :) Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='magdabroy']A ja miała wczoraj i dziś krem z brokuł :loveu: Aż Theoś zrobił dziś zieloną kupkę przez to :evil_lol:[/QUOTE] Lubie brokuły ale zrobione tak jak kalafior :loveu: [quote name='marta.k9080']jutro będę miała :)[/QUOTE] Ja lubie zupe pomidorowa ale najesc sie zupą nie idzie :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja lubie zupe pomidorowa ale najesc sie zupą nie idzie :shake:[/QUOTE] ja się najem;) aż dziwne ,że zupą się najadam,bo wpierdzielam tonę żarcia czasami:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']Lubie brokuły ale zrobione tak jak kalafior :loveu: Ja lubie zupe pomidorowa ale najesc sie zupą nie idzie :shake:[/QUOTE] A tak, to ja też lubię :loveu: Ale chciałam, żeby młody zjadł zupkę, a miałam brokuł, to mu zrobiłam ;) Jak się je zupę z "wkładką" to się idzie najeść ;) Quote
łamAga Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='marta.k9080']ja się najem;) aż dziwne ,że zupą się najadam,bo wpierdzielam tonę żarcia czasami:evil_lol:[/QUOTE] pewnie zależy od dnia :diabloti: [quote name='magdabroy']A tak, to ja też lubię :loveu: Ale chciałam, żeby młody zjadł zupkę, a miałam brokuł, to mu zrobiłam ;) Jak się je zupę z "wkładką" to się idzie najeść ;)[/QUOTE] a jak wygląda zupa z wkładką ? :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='dOgLoV']pewnie zależy od dnia :diabloti: a jak wygląda zupa z wkładką ? :eviltong:[/QUOTE] no :) jednego jem tyle co na garstkę ,innego jak świnka z koryta:diabloti: zupa z wkładką,to zupa na bogato:warzywa,mięso jak kto lubi itp Quote
*Magda* Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Dokładnie ;) Np. z udkiem z kurczaka albo z parówką :loveu: Quote
Recommended Posts