Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hello :)

u nas +8'C,kałuże wielkości jeziora i ziemia miękka niczym budyń:evil_lol:
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku,w lesie bawiłyśmy się w "pilnuj mnie" czyli,jak Luna się zagapiła,albo pobiegła za piłeczką i zamiast wrócić polazła swoją drogą,to ja się jej chowałam,to za drzewo,to za pagórek...spanikowana moim nagłym zniknięciem Lunka,natychmiast przyssała się nosem do ziemi i szukała co sił.Jaka radocha była kiedy mnie znalazła.Później co chwilę obracała głowę ,czy aby na pewno jestem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[B]nochal[/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/SDC12475_zpsf0e2562c.jpg[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

to stare zdjęcie,ale pamiętam ,że ją cmoknęłam :loveu:

Guest wolfheart
Posted

małe to takie,bałabym się ,że połknę niechcący....:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

może głodna nie byłaś:evil_lol:

ja spadam,Luna już marudzi ,że chce wyjść jak to zwykle po 21.00:evil_lol:
Dobranoc :)

Posted

[quote name='marta.k9080']może głodna nie byłaś:evil_lol:

ja spadam,Luna już marudzi ,że chce wyjść jak to zwykle po 21.00:evil_lol:
Dobranoc :)[/QUOTE]

ja też zaraz znikam ;)

dobranoc ;)

Posted

Zabawa w chowanego super sprawa :D My też się tak bawimy, albo ewentualnie w berka, że nagle zmieniam bez uprzedzenia kierunek i biegne w drugą stronę... ale jest pogoń... bo on na razie dosyć późno kuma, że Pani znika :P
Nooo i zdecydowanie lepiej idzie mu berek niż chowany :D

Posted

[quote name='marta.k9080']hello :)

u nas +8'C,kałuże wielkości jeziora i ziemia miękka niczym budyń:evil_lol:
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku,w lesie bawiłyśmy się w "pilnuj mnie" czyli,jak Luna się zagapiła,albo pobiegła za piłeczką i zamiast wrócić polazła swoją drogą,to ja się jej chowałam,to za drzewo,to za pagórek...spanikowana moim nagłym zniknięciem Lunka,natychmiast przyssała się nosem do ziemi i szukała co sił.Jaka radocha była kiedy mnie znalazła.Później co chwilę obracała głowę ,czy aby na pewno jestem :diabloti:[/QUOTE]

U mnie o dziwo na południu taka sama pogoda i słoneczko:) muszę się pobawić z moimi w taką zabawę, z poprzednią sunią się tak bawiłam,ale teraz jak wezmę obie paniusie do lasu,to one zajęte wąchaniem,albo biegiem za tropami sarn,a ja stoję i je wołam..gardło zdzieram..ale przynajmniej potem wybiegane-Luna bardzo,a V-lekko zmęczona tylko..

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Baski_Kropka']Zabawa w chowanego super sprawa :D My też się tak bawimy, albo ewentualnie w berka, że nagle zmieniam bez uprzedzenia kierunek i biegne w drugą stronę... ale jest pogoń... bo on na razie dosyć późno kuma, że Pani znika :P
Nooo i zdecydowanie lepiej idzie mu berek niż chowany :D[/QUOTE]

dzisiaj Luna marudziła,że spacer za krótki ,to nic że 2h:evil_lol: jak zobaczyła ,że wracamy to polazła se na bok i gapiła się na mnie,ani myśląc pójść we właściwym kierunku.To se poszłam sama:diabloti: Schowałam się za dużym drzewem i czekałam,po jakiś 2min spanikowana Luna przybiegła mnie szukać,chyba pamiętała że ostatnio chowałam się za drzewem bo zaglądnęła i mnie znalazła:p:evil_lol:

Teraz czeka na kolację,dzisiaj ma szyję indyczą.

Pod koniec spaceru spotkałyśmy bullteriera,on chciał do nas podjeść,ale Luna na niego naburczała:diabloti:

dobry Wszystkim ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='aganela']U mnie o dziwo na południu taka sama pogoda i słoneczko:) muszę się pobawić z moimi w taką zabawę, z poprzednią sunią się tak bawiłam,ale teraz jak wezmę obie paniusie do lasu,to one zajęte wąchaniem,albo biegiem za tropami sarn,a ja stoję i je wołam..gardło zdzieram..ale przynajmniej potem wybiegane-Luna bardzo,a V-lekko zmęczona tylko..[/QUOTE]

gardło zdzierać przestałam już dawno,wolę narobić Lunie trochę strachu i się schować:diabloti:

Posted

Ja już przestałam się chować. Odkąd nauczyłam psy używać nosa, to jak zniknę to nosy w górę, łapią górny wiatr i już są koło mnie z miną pt. "mogłaś lepiej się ukryć" :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Jak Luna pobiegnie gdzieś z kolegą ,to też jest odważna.Sama raczej panikuje i szuka mnie co sił.:diabloti: